DV2019 bekleme odası
-
@crazycells ben 2 gün sonra da alırım da ben olmadan giriş yapamıyor ya onu nasıl halledeceğimi düşünüyorum
-
@mhepekiz kusura bakmayin lutfen unuttum avrupa uzerinden mi ucuyordunuz? Niye bu kdr sknti yaptilar ? Ben de avp hayvan konusunda skntili oldugu icin direk amerika giris yapip ordan aktarma yaptim donuste de rusyayi kullandim hatta rusya uzerinden kopekle ucmak 75 dolar thy 300 aliyordu suanda ne oldu fiyat bilmiyorum ama daha oncede belirttigim gibi rezervasyonu yaptim hep havaalanlarinda gidip kopegimin parasini odedim .. gercekten can skici bi durum umarim halledebilirsiniz ..
-
Veeeeee beklenen e-mail gelir 😊 16 Mayıs ta saat 9:00 da randevumuzu verilmiş 🙏
-
@mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells ben 2 gün sonra da alırım da ben olmadan giriş yapamıyor ya onu nasıl halledeceğimi düşünüyorum
Siz giriş yaptıktan sonra kendisi tek başına girebilir.
-
2 mayıs benim mülakat tarihim.
-
@hockeyumpire2 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Veeeeee beklenen e-mail gelir 😊 16 Mayıs ta saat 9:00 da randevumuzu verilmiş 🙏
Tebrikler, bol şans
-
20 Mayıs bizim randevu tarihimiz, darısı bekleyenlere...
-
Bizim de geldi, 17 mayıs, hadi hayırlısı :)
-
20 mayis :) 19xxx
-
@hockeyumpire2 @israfil @thunderstorm @levendt1 @nahya123 Gözünüz aydın, hayırlı olsun.
-
@denizci merhaba nasıl iletisim kurabiliriz.
-
@mel United Airlines tam bir facia. İşin kötü yanı ben bileti alırken ekranımda THY / THY yazan uçuşun bileti THY / United olarak geldi. Ben özellikle THY / THY olarak bakmıştım (Amsterdam aktarmalı) şimdi bileti satan şirketle de boğuşuyorum iade yapmak istemiyorlar elimdeki ekran görüntüleriyle bankamdan chargeback talebi yapmayı düşünüyorum
-
@volkanu tamam bu kesin bilgiyse benim işimi daha ufak bir zararla çözer... teşekkürler
-
merhaba @hockeyumpire2 ne kadar güzel çok sevindim. benim de 16 mayıs saat 8:30 da randevum. orada görüşelim inşallah.
-
Mülakat alanaların gözü aldı darısı bizim başımıza umarım o günleride göreceğiz.
-
Ben mülakat tarihi almadım :( 18Xxx neden acaba mailde onay gelmişti neden acaba
-
@mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Siz olmadan da giris yapabilir.
-
@hockeyumpire2 @israfil @thunderstorm @levendt1 @nahya123 @emre gozunuz aydin arkadaslar, lakin yanlis konudasiniz:
Mulakatla ilgili butun bilgi ve deneyimleri su konuda paylasmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri -
@mustapha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ben mülakat tarihi almadım :( 18Xxx neden acaba mailde onay gelmişti neden acaba
Mulakat tarihini siz belirleyemezsiniz, KCC'den mulakat tarihi almayi belirlemelisiniz.
-
Evet @crazycells haklısınız. kendi adıma yine heyecandan nereye yazacağımı, ne yapacağımı şaşırdım :-)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum