Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• An itibariyle vizemizin basılı olduğu pasaportlarımıza kavuştum. 🎉🎊
    Vfs globalden mail geldikten sonra uid numaralarımızla bugün sabah 9:30’a randevu almıştım. Sabah 8:30 civarında Mahal’deydim. Mahal Starbuckstan bi kahve alıp 9:00’da Vfs önündeki sıraya girdim. (Daha önce vize alanlar ne kadar erken gidersem o kadar az bekleyeceğimi söylediği için erkenden geldim. Randevu saatinizin kaç olduğunun bi önemi olmadan sabah 9 gibi Vfs önünde sıra olunmaya başlanıyor. Pasaport teslimini 9:30 itibariyle başlatıyorlar. İsterseniz randevunuz 10:15 olsun yine de sıranın başındaysanız alabiliyorsunuz.)
    Sıra bana geldiğinde eşimin dün akşam yazmış olduğu dilekçe, kimlik fotokopisi ve vukuatlı nüfus kayıt örneği ve kendimin kimliği ile her ikimizin de dosyasını teslim aldım. Görevli iki ayrı randevu qr kodu istedi. İkisini de gösterdim. Herhangi bir okutma işlemi olmadı. Dosyalar şeffaf bir plastik dosya içinde teslim edildi. Evraklarınızı kontrol edip şeffaf dosyaları teslim edin dediler. Sırayla pasaportları ve sarı zarfları kontrol ettim. Dosyaları teslim ettim.
    Pasaport içinde dolara benzeyen o vizeye baktıkça içim kıpır kıpır oluyor.
    Dilerim hem şu anda pasaportlarını bekleyenlerden mülakatlarını bekleyenler bi an önce vizelerine kavuşur.

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal hayırlı olsun 🙂 belki de pasaportlarımız orada yanyana kuzu kuzu yatıyordu..
    Teslim alınan yerin nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum ama -desklerde veya bankoda artık ne varsa- iletişim için bir email adresi veya telefon numarası vs birşey hiç gözüne çarptı mı, umutsuzca kendilerine ulaşmaya çalışıyorum da :))

• @aysegul çok teşekkür ederiiiimmm ☺️ henüz Mahal civarından ayrılmadım. Sadece Bilkent Şehir Hastanesindeki hocalarımla görüşüp tekrar Mahale döneceğim. Görevliye soracağım sizin için iletişim bilgisi. Birkaç saate dönüş yapmış olurum

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal ya tam şuanda twitter vfs den cevap geldi, ups track number oluşturmuşlar, (düşünün vfs nin twitter hesabına kadar yazdım yani :))) ), yarın ups e teslime edilecekmiş. Çok çok teşekkür ederim, gerek kalmadı, ama bu yardım teklifin bile çok kıymetliydi inan, iyi ki varsın 🙂

• @aysegul ben de yarı yoldan döndüm bilgi için gerek kalmadığına çok sevindim. Yine de ihtiyacı olan olursa diye görevlinin çektirdiği fotoğrafı paylaşayım.
    Ayrıca rica ederim lafı bile olmaz ne demek ☺️ siz de iyi ki varsınız 🥰

f3c54ca1-136f-4012-8c81-309c35159bb1-image.jpeg

• Merhabalar, biz de bu sabah pasaportlarımıza kavuştuk. Ups ile erken saatlerde evimize teslim edildi 🥳

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal bugün olmasa bile sonrasında mutlaka işe yarar sürecine devam eden talihliler için, talihlilerin yerinde olsam kaydederim 😁

• @06adm38 Bir şeyi merak ettim, mülakat evrak listesinde tc kimlik kartını ilk defa görüyorum, nolur nolamz diye mi götürdünüz yoksa istendi mi?

• @aysegul biz bolca faydalandık forumdan, şimdi sırada yardımcı olmak var. Umarım bundan sonra faydam olur ☺

• @tywish Siz pasaportu istediğiniz tarihte teslim alabildiniz mi?

• @mhmtkz Maalesef daha pasaportumu teslim almadım. Kalış süremi 4 gün daha uzattım. Teslim aldığımda imzayı da güncelleyeceğim. Fakat @zerdasemiz hanım onlarla aynı gün vizeyi onaylattırdık. Onlar teslim aldılar.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG lütfen aşamalar başlığını kullanın sorularınız için. Ayrıca bu başlığın iletilerini okuyun.

• @chefozy Lütfen daha önce belirttiğim gibi aşamalar başlığında bu tür sorularınızı sorun. Orada ilgili girdileri okursanız çok faydalanırsınız.

Barkodlu sayfa alamayan çok arkadaşımız var, panik yapmayın. Transection completeda tıkladıktan sonra çıkan sayfanın ( bu ekran görüntüsü paylaştığınız kısım ) ekran görüntüsünü alıp çıktısını alabilirsiniz. Ben tüm sayfanın çıktısını da almıştım ayrıca.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 

• @06adm38
    Merhabalar, tebrikler.
    Esiniz ve cocugunuz icin biraz ugrastirsa da hala Ankara Buyukelciliginden vize alma sansiniz oldugunu unutmayiniz. Daha once bu sekilde vizesine kavusmus bircok deneyim mevcut.
    Simdiden Amerika’daki surecinizde bol sanslar.

• @drbaykal HAYIRLI OLSUN,DARISI BİZ BEKLEYENLERE

• @06adm38 tebrikler vizeniz hayırlı olsun, ilerleyen yıllarda bizde sizin gibi tekrar talihli oluruz inşallah.

• @Leyla-Günay umarım en kısa sürede sizler de bu heyecanı yaşayıp vizenize kavuşursunuz 🥰 çok teşekkür ederim ☺

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |