Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 517.3k 770

• @eceslc biz completed yazısı görmedik hala cn hatası veriyor bazende eklediğiniz kişi sayısı uyuşmuyor hatası alıyoruz, istenen evrak mailinde Ustravel çıktısı da yazıyor o yüzden sormak istedim

• @Dilan-Yalçın CN hatasini sistemde henuz aktif olmadiginiz icin aliyor olabilirsiniz. bircok kisi benzer problemi yasadi ben dahil. 1 hafta once kaydimi tamamlayabildim hata almadan. o yuzden CN hatasi icin biraz vakit tanimak gerekiyor. vize mulakati almak yeterli degil USTravelDocs basvurunuzu tamamlayabilmek icin, USTravelDocs sisteminde de aktif olmaniz gerekiyor.

kisi sayisi uyusmuyor kisminda bir fikrim yok, onun icin deneyimlemis olan arkadaslar daha iyi fikir verebilir

• @Abuzittin merhabalar, hayır çıkmadı asıl talihlinin kaydı yeterli dendi. Detayları paylaşacağım mülakat deneyimimde 🙂

• @elbruz çok teşekkür ederim.size de sürecinizde kolaylıklar dilerim.

Forumdaki herkese de yardımları, bilgi paylaşımı için ayrıca teşekkürler🖤
    İstanbul a döner dönmez mülakat gününü de detaylı yazacağım

• Vizesini alan herkesi gonulden tebrik ederim. Darisi hepimizin basina : )

• Merhaba. 19 Kasım’da Ankara’da vize mülakatım var. Amerika’ya gitme olasılığımdan bağımsız olarak bugün çalıştığım yerden istifa etmem gerekti. Bu durum vize sürecinde bir risk oluşturur mu, yoksa istifa etmek için vizeden sonrasını mı beklemeliyim? Şimdiden teşekkürler.

• @fuat-tönget bir problem yaratmaz.

turistik vize vs olsaydi problem olabilirdi belki, geri donmek icin sebep gosterememe vb. ama zaten gocmen vize mulakatina katildiginiz icin bir problem olmayacaktir

• @elbruz hatırlatma dozlarının arası ne kadar sürüyor bana sıra gelmesine 6-7 ay var

• @SKUKAAN
    bu sabah gelen maili aynen yapıştırıyorum
    **Dear Sir/Madam,

We are sorry for the inconvenience. If you send us your passport and visa package to our office, we can correct it and return it to your designated delivery location. Our address is: Embassy of the United States of America
    1480 Sokak No. 1 Çukurambar Mahallesi 06530 Çankaya, Ankara (ATTN: Immigrant Visa Unit).**

Gönderdiğim mail çıktısını da pakete koyup pasaport ve sarı dosya ile birlikte vfs firmasına elden verebiliyor muyum
    daha önce evrak gönderen oldu mu vfs üzerinden

• @aysegul Çok tebrikler. 🙂 🙂

• Tayland vize onayı veya reddinden ne kadar süre sonra pasaportumuz elimize ulaşıyor acaba dönüş biletini de gidişle birlikte almak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler

• Bangkok belgelere apostil istiyor muydu dostlar güncel olarak? Daha önceden cevaplandıysa kusura bakmayın olabildiğince arama butonunu kullanmaya çalışıyorum. (Daha önceki yıllarda istenmediğini biliyorum)

• Merhaba, bugün mülakattan çıktık. Bize vizemizin onaylandığını söylediler fakat evrakları geri verirken fotoğrafları da verdiler. 3-4 saat sonra tekrar arayıp fotoğrafları da vermişiz onlar bize lazım, kargolar mısınız dediler. Bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu? UPS ile fotoğrafları yollarken başka bir belge vs göndermeli miyiz? O an sormayı unuttuk sonra da ulaşamıyoruz telefonla

• Ayrıca DS-260 doldururken yaşadığım adreste ve ülkede artık yaşamıyorum ve taşındım, sizce şuan ds-260 doldurduğum yere girip değiştirmem sıkıntı olur mu?

• IMG_5622.jpeg

Bu alanda name provided kısmına evlendikten sonra soyadımı ve adımı yazdım
    Native kısmına da türkçe karakter olarak isim soyismimi girdim
    Other name kısmına yes diyerek
    Eski kızlık soyadımı ve adımı soyadımı girdim.

Forumda farklı yazanlar var nasıl olmalıydı

• @Eyupp degistirmenize gerek yok

• @aysegul Allah hayırlı etsin Mutluluklar dilerim

• @cfr-40, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Vize alan herkese hayırlı olsun mülakat sırasıda sorulan sorular ve doküman lari nasıl hazırladınız bilgi verin seniz ve birde hesap ta tek seferde ne kadar gösterdiniz biz 3 kişiyiz evrak larin hangisi ingilizce hangisi Türkçe kaçar âdet fotokopi hazırladınız paylaşım yaparsanız sevinirim

Sadece Arşivli adliı sicil kaydını e devlet ten İngilizce çıkarıyorsunuz herkes için,yaşı küçük birey varsa gerek yok geriye kalan sizden istenilen bütün evraklardan 2 şer fotokopi götürün yeterli fotoğraflar dahil

• @elbruz siz de bana cok yardımcı oldunuz asla unutmicam tesekkur ederim

• @ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, bugün mülakattan çıktık. Bize vizemizin onaylandığını söylediler fakat evrakları geri verirken fotoğrafları da verdiler. 3-4 saat sonra tekrar arayıp fotoğrafları da vermişiz onlar bize lazım, kargolar mısınız dediler. Bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu? UPS ile fotoğrafları yollarken başka bir belge vs göndermeli miyiz? O an sormayı unuttuk sonra da ulaşamıyoruz telefonla

Bilgisi olan var mı
    @ATS16 @Serapp

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k