Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @drbaykal Formul A ve formul B nedir?.Bu arada tebrik ediyorum.Bizim randevumuz 14.11.2025 ama maalesf esim katilamayacak .Adli sicilinde gecmis bir vakasi var .vuakatli sicil kaydinda gozukuyor. 1 yil sonra siliniyor ama katilmasi beni etkiler diye katilmama karari aldi.

• @aysegul tebrikler Ayşegül hanım .Siteye yeni katildim ve sizler sayesinde cok sey öğrendim. Size birsey danisabilir miyim.Esimin adli sicilinde bir vakadi var. Bu sebeple mulakata gelmeyecek vazgecti.Bana engel olmak istemedi.Acaba katilmazsa yine de benim vize me sorun oluşturur mu.Yeni yasaminizda basarilar.

• Aktif olarak antidepresan kullanıyorum acaba bu nasıl bir problem yaratır.
    Ve askerlikten muaf oldum, kol sinir zedelenmesi(breakial pleksus) yüzünden Nöroloji tarafından muaf sayıldım.
    Acaba durumum ne olur?

• Merhaba, benim bir sorum olacaktı. USTraveldocs'tan formu doldurdum fakat bakmakla yükümlü olunan kişiyi eşimi eklemedim. Kendim için DV1'i seçtim. Eşim içinde ayrı bir hesap oluşturup onun içinde DV2 kısmını seçtim. Şu an bakmakla yükümlü olduğum kişi 0 gözüküyor ve Hiçbir randevu planlanmadı gözüküyor. Bu normal mi? Bu durumu değiştirebilir miyim?

• ⭐⭐⭐⭐

sabahtan beri foruma bakamadım hiç, akşam bakabileceğim ancak, şunun için geldim, gts delivery emaili geldi bana , bilginize.

Biz normalde ustraveldocs kaydı yaparken premium location seçmiştik, yani ups istanbul şubelerinden birini seçtik. Ancak bu şekilde bugüne kadar pasaportunu teslim alana denk gelmedim ben, bilen varsa yazar, ya premium delivery ile adrese teslim (1.144-TL) veya ankara vfs den ücretsiz teslim alma seçeneğiyle aldı herkes son aylarda.
    Bu emailde linkler var, teslimat tercihimizi değiştirebiliyoruz diye biliyorum. Ancak şimdi deneyerek göreceğim. Bu arada premium location seçneği de 682-TL.
    Şimdi emailde linkler var. bakalım hangisini nasıl seçeceğiz..

• @aysegul bana da geldi simdi onu anlayamadım zaten sectigimiz upsden almıyo muyuz?

• Az önce bende vfsden mail aldım.

Ustraveldocsda yaşadığım şehri seçmiştim. Şimdi bu aşamada tekrar şehrimdeki ups adresini mi seçmeliyim anlamadım akşam linkleri inceleyeceğim

• @bakarmisin100

Merhaba,

Enabizdan test sonuclari Ingilizce alinabiliyor fakat biz antikor testimizi Universite hastanesinde yaptirmistik ve sonuclarimiz Enabiz’da cikmadi. Daha dogrusu antikorun ismi gozukuyordu ama sonuc degeri yazmiyordu. Biz de universitenin kendi sitesinden aldigimiz sonuclari Ingilizce tercume ettirip o sekilde mulakata gitmeye karar verdik.

• @swadze öğrenince bana da yazar mısınız

• Vizemizin onaylandıgını herhangi bir yerde gorebiliyor muyuz? Ceac vs?

• @ugur077 bize bugün 17.28 de geldi. Dün girmiştik mülakata. Ödemeyi tamamladık.

• @aysegul biz kaydı tamamladık. Linke tıkladığımızda bizi daha öncesinde premium location seçmiş olmamıza rağmen direkt premium delivery e yönlendirdi. Biz de o şekilde ev adresini yazarak tamamladık süreci. Zaten yaşadığımız yerde ups yoktu. Yakın başka bir il ve ilçeyi seçmiştik. Ama anladığım kadarıyla şu an eve gelecek.

• Tutar kisi bası mı odeniyo anlamadıgım ups kagıthane secmistim ben eve de mi geliyomus ozmn @eceslc

• @eceslc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul biz kaydı tamamladık. Linke tıkladığımızda bizi daha öncesinde premium location seçmiş olmamıza rağmen direkt premium delivery e yönlendirdi. Biz de o şekilde ev adresini yazarak tamamladık süreci. Zaten yaşadığımız yerde ups yoktu. Yakın başka bir il ve ilçeyi seçmiştik. Ama anladığım kadarıyla şu an eve gelecek.

Benide premium delivery kısmına yönlendiriyor sadece. İlimdeki UPS seçtirtmiyor

• @yagmurgunes merhabalar evet. Bana ve eşime ayrı ayrı mail geldi. Zaten dediğim gibi seçtiğim upsi bana hiç göstermedi. Direkt premium delivery çıktı maildeki linke tıklayınca. Biz de ayrı ayrı işlemi tamamlayıp kişi başı 1144 TL ödeme yaptık.

• @swadze bizde de öyle oldu o sebeple ev adresini yazdık ve ödemeyi öyle tamamladık.

• Bize mail gelmedi henüz. Dün onay aldık ama Daha önceden belirttiğim gibi mülakattan 3-4 saat sonra fotoğrafları geri istediler ve bugün kargoladık. Bu sebepten dolayı henüz işleme almamış olabilirler mi? Fotoğraf konusu onların hatası ama biz verdik, geri verdiler

• @ugur077 tahminimce fotoğraflar teslim olduktan sonra vizenizi basacaklar. Vize basmak için fotoğrafa ihtiyaç var diye düşünüyorum. Sisteme tarattı mı vs bilemediğim için sadede tahmin. Ama bence sorun çıkmaycak. Sadece bir iki gün geç gelebilir teslimat maili.

• @swadze bu arada bize de hesap dökümlerini geri vermişler. Direkt dosyaya koyunca fark etmemişim. Muhtemelen görmeleri yeterli 😬 bizi de aramadılar tekrar

• @eceslc Teşekkür ederim. Tam stres bitti derken yenisi başlıyor

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

110

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |