Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Mülakat Deneyimleri

1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
757 217 88.1k 302
  • ⭐⭐

@aysegul tebrikler hayırlı olsun sizler gibi gerçekten isteyen insanlara çıkması beni çok mutlu ediyor. yeni kıtada yeni hayatınızda mutluluklar

• ⭐⭐⭐⭐

@HasanT tebrikler, yeni hayatınızda mutluluklar :)

• @aysegul Bıdıklarınızla birlikte yolunuz açık, şansınız bol oksun Ayşegül Hanım 😊🌸🍀

• @hukukveonline evet, idrar tahlili farkı.

• @Bora-Çiçek, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

Arkadaşlar Ankara'dan bugün vize onayımı aldım. Detayları yakında mülakat deneyimleri kısmında paylaşacağım. Yalnız kafamı karıştıran bir durum oldu mülakatta. 2 adet fotoğraf vermiştim belge teslim sırasında ancak mülakatta fotoğrafları bana geri verdi. Bunlar lazım değil mi diye sordum gerek yok dendi. Pasaportumu aldılar ve vizenizi onayladım dedi. Benzer bir olay yaşayan var mı?

evet arkadaşlar bu da benim başıma geldi tabiki de
    az önce ankara'dan aradılar vizenizi tam basıyorduk arkadaşımız bir hata yapmış fotoğrafları size geri vermiş diye. ben de kendisine söylemiştim lazım değil mi bunlar diye gerek yok demişti diye ilettim. ankara'da mısınız dedi hayır izmir'e geri döndüm dedim. tamam sıkıntı değil biz sistemden fotoğrafınızı çıkarmaya çalışacağız eğer çıkaramazsak gün içinde tekrar arayacağız postalamanızı isteyeceğiz. eğer aramazsak 2-3 güne vizeniz basılmış olur dendi.

• ⭐⭐⭐⭐

@ebd ya süreci o şekilde yarım kalan birinin tekrar talihli yada beneficiaries olarak bu şansı yakalaması beni daha da mutlu ediyor, çok tebrik ediyorum, 21 kasımda da güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

• @aysegul Çok tebrik ederim sizi de Ayşegül hanım.Her dakika forumda dolanan biriyim herkesin yardımına koştunuz hepsini okumuşumdur, hakettiğinize kavuşmuş olmanız inanın çok mutlu etti beni. 2021de üzülüyordum gidemedim diye ama şimdi evlenip eşimle gidecek olmam beni daha mutlu ediyor iyi ki diyorum, doğru zaman buymuş demek ki :)) güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Hepimizin yolu açık olsun güzel insanlarla karşılaşalım her zaman 🙏🏼

• @aysegul Gözünüz aydın. Bir gün bize de nasip olur deneyim yazmak umarım. :crossed_fingers:

• @aysegul tebrik ederim soluksuz okudum :) yolunuz aydınlık olsun :)

• @aysegul bilmukabele hepimiz için yeni hayatlarımızda nice başarılara erişmek dileğiyle 😇

• @aysegul uzun yazıyorsunuz ama tebessüm ederek, seve seve okudum (bence herkes de benim gibi 😊). Çok güzel ve ayrıntılı yazmışsınız, ellerinize sağlık.

7-8 yılın sonunda, okuduğum yüzlerce mülakat deneyiminden sonra bunu yaptığıma inanamıyorum :)
    En başından başlıyorum.. Yıllardır yaptığımız her başvurunun(eşimle x2 başvuru) sonunda HNBS yazısı gördüğüm gibi bu sefer de aynı sonucu göreceğimi düşünerek, sıfır heyecanla aldım bilgisayarı elime 3 mayısta. Kendi başvurumu kontrol ettim, aman ya Rabbim o da ne, her zamankinden farklı bir ekran, uzun bir yazı, başında bir yerlerde "randomly selected" yazıyor.

Deneyimlerde okuduğum en güzel kısımlar genelde bu oluyor. Bu duyguları ve düşünceleri paylaşmanız çok hoş, süreci sizinle birlikte yaşamış gibi oluyoruz. Ayrıca bana da kendi anımı hatırlattınız — 7 yıl HNBS’den sonra randomly selected yazısını görmek öyle bir şok ve mutluluk karışımıydı ki… içimde adeta bir dopamin bombası patladı 😄 Gördüğümde heyecandan yerimde duramadım!

Tekrardan vizeleriniz hayırlı olsun 🎉 Sizin adınıza ve hayallerinize kavuştuğunuz için gerçekten çok mutlu oldum.
    Yeni kıtada mutlu, sağlıklı bir yaşam diliyorum. Şans hep yanınızda olsun 🙏🏻✨

Ayrıca, hangi bankadan dolar hesabını karta bağlayabildiniz? Ben Kuveyt Türk kullanıyorum, orada sordum ama dolar hesabı bağlanmıyor, sadece TL hesabı bağlanabilir dediler

• @drbaykal 🙏🙏🙏👍

• @aysegul Ayşegül Hanım, adınıza o kadar çok sevindim ki! 🥳Nihayet hak ettiğiniz vizenize kavuştunuz. Bu, yeni ve harika bir dönemin başlangıcı olsun. Bundan sonraki yolunuzun daima açık, başarılarla dolu ve aydınlık olmasını yürekten diliyorum!

• @aysegul Sıfırdan bir hayat, bambaşka deneyimler başlasın o zaman. Ailenizle birlikte harika günler sizi beklesin. Tekrar hayırlı olsun.

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul Destanınızı okudum 😜👏 Çok ayrıntılı ve açıklayıcı olmuş elinize sağlık. Şaka bir yana ben de vize alsam bunun iki katı yazarım herhalde :) Yazınız bir çok kişinin sorduğu soruların cevaplarını barındırıyor ama okuyana tabi :)
    Enerjiniz ve samimiyetiniz sizinle tanışma hissiyatı oluşturdu bende. Belki bir gün neden olmasın hem de ABD'de inşallah.
    Vizeniz hayırlı uğurlu olsun. ABD'de çok güzel bir yaşam ve çocuklarınıza çok güzel bir gelecek diliyorum🎉🎊🌸

• @aysegul Okurken su gibi akıyor 😍 Heyecanınızı biz de sizin gibi yaşıyoruz. Bizlere burada o kadar destek oldunuz ve oluyorsunuz ki inanın sizden çok biz seviniyoruz mülakatınızın güzel geçmesine. Bundan sonrası da su gibi kolaylıkla olsun. Bıdıklarınızla yeni hayatınızda mutluluklar dileriz Ayşegül Hanımcım 😍

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aysegul

Tebrikler, gözünüz aydın. Önünüzdeki diğer süreçlerinizde planladığınız ve hayal ettiğiniz gibi ilerler umarım. Bol şans diliyorum 🍀

• @aysegul Ayşegül hanımcım çok teşekkür ederim. Emeğiniz çok büyük 💕 sizin de yeni hayatınızda yolunuz hep açık, şans hep sizinle olsun 😊

• @aysegul ah sizinle tanışmayı o kadar çok istedim ki aslında hep bakındım etrafa denk gelir mi diye. Yüzyüze teşekkür etmek istemiştim. Kısmet değilmiş 🥹. Düğün neredeydi diye sorulan çift bizdik 😂 Aynı saatlerde buradaymışız. Hatta @drbaykal ın just a little bit deyişine de şahit olmuşum ama tabi kendi tecrübesini okuyunca anlaşıldı. Sizi de bu vesileyle tebrik ederim @drbaykal 💕 Ayşegül hanımcım Tekrardan yolunuz açık olsun. Daha nice mutluluklarınıza 😊

• @drbaykal tebrikler yolunuz açık olsun

Benzer Başlıklar

• Sayılarla DV2026

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    234
    4
    16 Oy
    234 İleti
    29k Bakış
    Mirage 0M
    @Serapp tabloda gördüm, ben de şaşırdım, ayrıntıyı bilemem ki🙄
  • 20 Oy
    3k İleti
    328k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k