Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @hkos81 Mutlaka gidip almalısınız yine de. Çünkü zarf verecekler size o zarf gerekli. Çıktı vs almanız gerekmiyor biz de mülakattan bir gün önce gidip aldık bize de aynı kapsamda e posta gelmisti.

• @bakarmisin100 tetramix aşısını özellikle yazdır aldığın belgeye Bangkokta bir arkadaş Türkiye de yaptırdığı halde Tetramix yazmadığı için tekrar aşı yaptılar.

• @mrs-green ben daha once sordugumda e-imzanin yeterli olacagi soylendi, benim banka dokumlerim de o sekilde.

paranin eslerden birinin hesabinda olmasi yeterli oluyor, asil talihlide olmasina gerek yok

• Bugün vize onayımızı aldık 🥳🥳 döndüğümüzde deneyimimizi aktaracağım. süreçte yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

• @Gizem-Güler bunu kimse bilemez ve size garantisini de veremez

ayrica sorulariniza dogru ve net bir sekilde cevap alabilmek icin surecinizi imzaniza tasimaniz gerekli, aksi halde sorulariniza cevap alamayacaksiniz

• @denizezgi tebrikler yeni hayatınızda herşey gönlünüzce olsun

• @aysegul tebrikler yeni hayatınızda şans sağlık huzur mutluluk ve bol, bereketli kazanç sizinle olsun

• @yagmurgunes yeni hayatınızda herşey gönlünüzce olur umarım çok tebrik ederim

• @maskrein şimdiden olursanız tüm hatırlatma dozlarını da olmanız gerekir. mülakattan 10 gün kadar önce olursanız daha iyi olur, hatırlatma dozlarına gerek kalmaz

• @cake tebrikler yeni hayatınızda tüm güzellikler sizinle olsun

• @aysegul Tebrik ediyorum gözünüz aydın. Tüm ailenize hayırlı olsun. Bugün güzel haberler ardı ardına geldi, vizesini alan herkese tebrikler.

• @eceslc biz completed yazısı görmedik hala cn hatası veriyor bazende eklediğiniz kişi sayısı uyuşmuyor hatası alıyoruz, istenen evrak mailinde Ustravel çıktısı da yazıyor o yüzden sormak istedim

• @Dilan-Yalçın CN hatasini sistemde henuz aktif olmadiginiz icin aliyor olabilirsiniz. bircok kisi benzer problemi yasadi ben dahil. 1 hafta once kaydimi tamamlayabildim hata almadan. o yuzden CN hatasi icin biraz vakit tanimak gerekiyor. vize mulakati almak yeterli degil USTravelDocs basvurunuzu tamamlayabilmek icin, USTravelDocs sisteminde de aktif olmaniz gerekiyor.

kisi sayisi uyusmuyor kisminda bir fikrim yok, onun icin deneyimlemis olan arkadaslar daha iyi fikir verebilir

• @Abuzittin merhabalar, hayır çıkmadı asıl talihlinin kaydı yeterli dendi. Detayları paylaşacağım mülakat deneyimimde 🙂

• @elbruz çok teşekkür ederim.size de sürecinizde kolaylıklar dilerim.

Forumdaki herkese de yardımları, bilgi paylaşımı için ayrıca teşekkürler🖤
    İstanbul a döner dönmez mülakat gününü de detaylı yazacağım

• Vizesini alan herkesi gonulden tebrik ederim. Darisi hepimizin basina : )

• Merhaba. 19 Kasım’da Ankara’da vize mülakatım var. Amerika’ya gitme olasılığımdan bağımsız olarak bugün çalıştığım yerden istifa etmem gerekti. Bu durum vize sürecinde bir risk oluşturur mu, yoksa istifa etmek için vizeden sonrasını mı beklemeliyim? Şimdiden teşekkürler.

• @fuat-tönget bir problem yaratmaz.

turistik vize vs olsaydi problem olabilirdi belki, geri donmek icin sebep gosterememe vb. ama zaten gocmen vize mulakatina katildiginiz icin bir problem olmayacaktir

• @elbruz hatırlatma dozlarının arası ne kadar sürüyor bana sıra gelmesine 6-7 ay var

• @SKUKAAN
    bu sabah gelen maili aynen yapıştırıyorum
    **Dear Sir/Madam,

We are sorry for the inconvenience. If you send us your passport and visa package to our office, we can correct it and return it to your designated delivery location. Our address is: Embassy of the United States of America
    1480 Sokak No. 1 Çukurambar Mahallesi 06530 Çankaya, Ankara (ATTN: Immigrant Visa Unit).**

Gönderdiğim mail çıktısını da pakete koyup pasaport ve sarı dosya ile birlikte vfs firmasına elden verebiliyor muyum
    daha önce evrak gönderen oldu mu vfs üzerinden

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |