Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese merhaba
    Biraz önce mulakkattan cıktık ve vizemiz onaylandı. Gercekten ben aldıysam herkes vizesini alabilir diye dusunuyorum yardım edeb etmeyen herkese cok tesekkur ederim. Umarım en kısa zamanda vizelerinize kavusursunuz. Sormak istediginiz herhangi birşey için bana yazabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım. Bu foruma vesile olup kuran arkadaslarıma da tesekkuru ayrıca borc biliyorum. Herkese sevgiler

• Merhabalar herkese,
    Biz de az önce mülakatımızdan çıktık. Vizemiz onaylandı 🥳. Desteklerini esirgemeyen, forumda emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten forum sayesinde eksiksiz, güzel bir mülakat geçirdik. Detaylarını en kısa zamanda paylaşıyor olacağım. Vizelerini alan herkese hayırlısı olsun, alacak arkadaşlarımız için de şimdiden başarılar.

• @eceslc Öncelikle vizeniz için kutluyorum, bundan sonrasında her şey gönlünüzce olur. Usatraveldocs da kendinizi ve eşinizi ayrı ayrı kaydetmeniz ile ilgili bir sorun çıktı mı?

• Merhabalar benim bir sorum olacak. Bize kapalı zarf teslim etmediler. Kapalı zarfı aldılar ve açıp dosyamıza koydular. Elimizde kalan cd li kısım açık şekilde. Bugün mülakata girenlerde süreç nasıl oldu? Kapalı zarf alan var mı?

• @eceslc mülakat sonrası kapalı zarf verilmiyor. o kapalı zarfı pasaport tesliminde alacağız. O zarfı da açmayın.

• @eceslc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar benim bir sorum olacak. Bize kapalı zarf teslim etmediler. Kapalı zarfı aldılar ve açıp dosyamıza koydular. Elimizde kalan cd li kısım açık şekilde. Bugün mülakata girenlerde süreç nasıl oldu? Kapalı zarf alan var mı?

Ankaradan bizde şimdi çıktık bizde vermediler pasaportlar ile kargo ile gelcek sanırım

• Bizim de vizemiz onaylandı,geniş vakitte deneyimlere yazacağım ama lise diploması ile ilgili endişesi olanlar için önden yazayım.biz liseden diploma kayıp olduğu için diploma yerine geçen belge almıştık.onu almadılar bile sadece baktılar.e devletten çıkardığımız mezuniyet belgesi yeterli oldu

• ⭐⭐⭐⭐

Biz de çıktık saat 10da 🤩 herşey çok kolaydı, istanbula döndüğümde ilk fırsatta yazacağım, kapalı bir zarf pasaportlarımızla birlikte gelecek. Bu zarf onlara verilecekti zaten, yani sorun yok, bitti, hallettik 👍🏻🤣🤣

• Sabah çevrimdışı olduğunuzu fark ettim, hemen aklıma geldi: bugün @aysegul hanımın mülakat günü!
    Vizeniz hayırlı olsun! Bu süreçte gösterdiğiniz sabır, desteğiniz ve herkesle paylaştığınız yardımlar gerçekten çok kıymetliydi.
    Şimdi sıra sizin hayallerinizi gerçeğe dönüştürmekte — yolunuz açık, şansınız bol olsun! 🇺🇸✨

• ⭐⭐⭐⭐

@zakaria yaa çok teşekkür ederim, çok incesiniz, hepimiz bildiklerimizi paylaşıyoruz, mutlu sona hep birlikte ulaşıyoruz, ulaşacağız, bu forum çok kıymetli, o yüzden de ilk fırsatta hepimiz gelip buraya haber veriyoruz, ne mutlu hepimize 🥰🥰 sıra peyderpey sizlerden gelecek güzel haberlerde 😇😇

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Biz de çıktık saat 10da 🤩 herşey çok kolaydı, istanbula döndüğümde ilk fırsatta yazacağım, kapalı bir zarf pasaportlarımızla birlikte gelecek. Bu zarf onlara verilecekti zaten, yani sorun yok, bitti, hallettik 👍🏻🤣🤣

Büyük bir rahatlama olmuştur, şimdi keyfini çıkarma vakti 😊tebrikler Ayşegül hanım.
    Bugün mülakata girip vizesini alan herkesi tebrik ederim🎉🌸

• @yagmurgunes gözünüz aydın tebrikler yeni kıtada yeni hayatınızda başarılar şans mutluluk hep sizinle olsun. Darısı biz bekleyenlerin başına 🙏🙏

• @aysegul hanım gözünüz aydın. Tebrikler. Bundan sonraki sürecinizde yeni hayatınızda yeni kıtada başarılar ve mutluluklar diliyorum. Şunuda belirteyim bu forma ve bizlere katkınız büyük bunun içinde ayrıca teşekkürler. Tekrar tebrik ediyorum. darısı tüm bekleyenlerin başına. 🙏🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Serap Hanımcım çok teşekkür ederim, gerçekten acayip bir rahatlama hissi 🤗 Size de herkes adına ben özel bir teşekkür edeyim, her soruyu bıkmadan usanmadan cevaplıyorsunuz, bu forum için büyük bir kıymet bu 🥰

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0 Allah ım ne güzel bir gün, teşekkürler havada uçuşuyor 🤩🤩
    Erkan Bey çok nazik, çok incesiniz, çok teşekkür ederim, hep söylüyorum önemli olan özellikle bu forumdan maksimum sayıda kişinin vizesine sorunsuz ulaşması, beni en mutlu eden şey bu olacak, sizleri de yakında tebrik edeceğiz insallah 🤗

• Vizelerini alan herkesi çok tebrik ederim, hayırlı olsunnn 🥳🙏🏼
    Yeni hayatınızda, her şey gönlünüzce olsun, başarılar ve mutluluklar ❤🙏🏼

• Vizelerini alan herkesin gözü aydın 🌸🍀 yollarımız hep açık olsun, her haberde ayrı sevindim.

• Vizelerini alan herkesi tebrik ederim, en yakın zamanda mülakat deneyimleriniz bekliyor olacağız.
    Yeni kıtada mutlu, bereketli ve huzurlu hayatlarınız olsun ☺☺

• Bugün vizesini alan herkesin gözü aydın tebriklerr. Son bir sorum olacaktı.
    Banka hesap dökümünü elektronik imzalı çıkartsak ıslak imza ve kaşe olmasa yeterli olur mu ?
    Asıl talihli eşim ama yeterli para benim hesabımda dolar olarak var. Döviz transferinde de çok kesinti olduğu için transfer etmedik.Eşlerden birinde(asıl talihli olmayanda)yeterli paranın olması yeterli olur mu? Çok teşekkürler.

• @aysegul teşekkür ederim. inşallah 🙏🐞😃🤗

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |