Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@kagangibi nakit$ veya kredi kartı geçiyor, kredi kartınız yurtdışı kullanımına açık olsun, az bir ihtimal de olsa sorun çıkabiliyormuş kredi kartı ödemelerinde, o riski sıfıra indirmek için nakit tam para götürmek tavsiye edilebiliyor.

• @designer96 Aynı durum benim için de söz konusuydu. Bende sonrasında evlendim. Ama bu konu üzerinde forumda birçok defa konuşuldu. İlgili iletileri bulabilirsiniz.

• Şu anda eşiniz için "add applicant" yapıp formu doldurabilirsiniz ve ardından submit etmelisiniz. Zira mülakat aldıktan sonra "add applicant" butonu kayboluyormuş.
    • Bu sizin ds-260 formunu submit etme tarihinizi etkilemiyor. Mülakat tarihiniz belli olduktan sonra da kendi dosyanızı açtırmak için konsoloslukla iletişime geçip, kendi değişikliklerinizi yapmalısınız.
      Bu konuda süreç bundan ibaret.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/6191?page=310

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   U uck 

• Herkese merhaba,

Mülakata giderken bankada hesabımızda para olması gerekiyor mu? Ve de Amerikadan iş teklifinin mail üzerinden gelmesi ispat için yeterli olur mu?
    Eğer iş teklifi yeterli olursa parayı göstermeye gerek var mı?

Konu hakkında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

• Unganlardan bize para üstü olarak verilen dolarlar bandrolsüz olduğuna dikkat etmeden almışız, şu an elimizdeki 60 dolar bandrolsüz.yarın mülakat için tam o şekilde verecektik ama dolar para üstü verebiliyor mu konsolosluk. Ya da sadece 60 doları kredi kartından çektirebiliyor muyuz böyle bir deneyim okuyan oldu mu. Son dakika farkettim otelde belgelere son kez bakarken. Birkaç kuyumcuya sorduk yok dediler. Döviz büroları da kapalı bu saatte

• @denizezgi bir kaç mesaj daha görmüştüm bandrolden kasıt 100 doların üzerindeki kesikli şeritlerse o sadece 100 dolar da yok mu?

• @eceslc Merhaba ece hn, bizde ds260 degisiklik yaptik bugun, bizimde confirmation number da bir degisiklik olmadi.

• Hong kong konsolosluğunda kredi kartı geçiyor mu bilgisi olan var mı

• vizeyi aldıktan sonra pek takip etme ve yazmaya fırsatım olmadı en son benimki hariç pasaport ve diğer belgeleri aldığımı yazmıştım
    bir hafta sonrasında kimlik fotokopim ile benimkini vfs şubesinden abim teslim almıştı ve hafta sonu getirdi ama evet bir ama var 😀
    Baba isimi yerine soyisim
    soyismi yerine isim yazılmış
    benim hatam mı diye kontrol etmek için ds260 ı kontrol ettim (daha önceden telefona indirmiştim) evet orada önce isim sonra soyisim yazmışım

Kime: [email protected]
    Konu: M44 - ERROR - [Adınız soyadınız]

Last Name: [Soyadınız]
    First Name: [Adınız]
    Case Number: [2026EUxxxxx]
    Principal applicant name: (Eşinizin adı, soyadı)
    Date of Interview: [XX October 2025]

Dear Sir/Madam,
    My father's name is written incorrectly in the summary on the sealed envelope given to me along with my passport. It should be: [Babanızın adı].

The error occurred because in my DS-260 form, my father’s first and last names were mistakenly entered in reverse order.

I would appreciate your guidance on how to proceed to have this corrected.

Thank you very much for your assistance.

Best regards,
    [Adınız soyadınız]
    @Serapp hanım yardımcı oldu taslak için bir hafta önce böyle bir mail attım hala dönüş olmadı bekliyorum.
    Gelişmeler oldukça bu iletiyi cevaplayacağım

• @SKUKAAN
    baktım olmuyor işin içinden çıkamıyorum babamın adını değiştirecem 😀

• @aysegul sisteme mi yükleyeceğiz demek istedim, kusura bakmayın. daha önce de soru sorarken bahsettim burayı yeni çözmeye çalışıyorum aradıgım sorunun cevabını bulamadıgım için tekrar sormak istedim 726529 kez paylaşılmış olsa da ne zararı olabilir 🙏☺

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN

Ankara Visa navigator aracılığıyla iletişime geçmeyi denediniz mi?

CONTACT IMMIGRANT VISA SECTION

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 Ben zaten navigatöre girerek yardımcı oldum, ilgili konu başlığını bulup ona göre hazırladım.

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN Biraz daha bekleyin geç de olsa cevap gelecektir diye düşünüyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp

Kullanıcı @SKUKAAN mail attım ve cevap gelmedi şeklinde bilgi vermiş, buna istinaden navigator üzerinden sorusunu submit edip etmediğini sormak ve yönlendirmek istedim @Serapp Hanım. Emeğinize sağlık 🙏🏻

• Merhabalar

Tayland’ da ki hastane sağlık kontrolü için Türkiye den alınmış antikor testi sonucu istiyor mu? Kan verme ve aşı fobim bulunuyor Tayland da antikor testi vermek şartsa burada hiç elletmek istemiyorum. Polio+tdap+influenza aşılarını yaptırıp haftaya uçacağım.

• Merhaba arkadaşlar , daha önce böyle bir yorum görmüştüm bir arkadaşımız yazmıştı ama kontrol etmek istediğimde o mesajı bulamadım o yüzden sormak istedim emin olmak için.. Sağlık randevusundan sonra almamız gereken kağıdı randevumuzdan 1 gün önce gidip alsak herhangi bir sorun teşkil eder mi ? Şimdiden cevap için teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@onuronair sağlık raporunuzu mulakatınızdan 1 gün önce alabilirsiniz.

• @uck cevabınız için teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@bakarmisin100, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar

Tayland’ da ki hastane sağlık kontrolü için Türkiye den alınmış antikor testi sonucu istiyor mu? Kan verme ve aşı fobim bulunuyor Tayland da antikor testi vermek şartsa burada hiç elletmek istemiyorum. Polio+tdap+influenza aşılarını yaptırıp haftaya uçacağım.

Antikor testi istenmiyor. Bunun gitmeden yaptırılmasını önermemizin sebebi antikor testinizi göstererek orada daha az aşı ve daha az masraf yapmak için. Hiç bir şekilde mecburiyet yok. Gittiğinizde orada antikor testi de yapılmayacak sadece aşı yapacaklar. Kolay gelsin iyi yolculuklar

• @onuronair Merhaba, benim de sağlık kontrolü sonrasında ertesi gün 4-5 gibi raporu gelip alabileceğimi söylediler. 2 kişinin de gelmesine gerek olmadığı 1 kişi gelse yeterli olacağını belirttiler. Ben de sizin gibi mülakattan 1 gün önce gelip alsam olur mu sorusunu sordum ve olabileceğini söylediler. Ama 1 gün sonra unganlardan mail geldi raporumun elektronik olarak konsolosluğa teslim edildiği, gidip almam gerekmediği belirtildi. Aşı kartı ve durum raporu adında iki pdf dosyası geldi. Konsolosluk isterse diye durum raporunun çıktısının alınması istendi.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |