@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2027 Sohbet Odası
-
@heyysanadiyom, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@SEVCAN-KARATAŞ uzun zaman sonra foruma girip okuduğum 2 sayfada eksi bastığım için üzgünüm. İnsanlara gaz vermek yapılacak en büyük hatadır bakın dv 2025 sanırım konuda tanıştığımız bir çok kişi eb3 fırtınasının etkisiyle abd ye gitti. İnsanlar kazın ayağının hiç öyle olmadığını fark etti ama iş işten geçti. Bir çoğu iltica etmeye çalıştı red aldı bir çoğu tüm paralarını kaybetti.. bugün abd içinde turist gideyim yolumu bulurum diyorsan evlilik dışında hangi seçeneğiniz var ki ? Ya geçerli iltica olacak ya gidip gerçek evlilik yapacaksın.. e2 ile buradan gideceksin ki mesela o yöntemide abd içinden yaparsan sana hem ülkene dönüş imkanı sunmuyor hemde asla ileride bir vatandaş olamıyorsun o işin bile ucu kirli değnek.. insanlar 2. Yılından sonra tekrar işletmesi ve statüsünü devam ettirecek şartları görünce nereye düştüğünü anlamaya çalışıyor. Siz kalkmış green card çıktıktan sonra work and travel deneseydiniz diyorsunuz.. ne yapsın insanlar wat ile oraya gidip boşanıp çaktırmadan 50.000 dolar karşılığı gece kulübünde çalışan birisiyle evlensinmi devamında kalmak için ? Gerçekten hayret verici..
Türkiyede işleriniz ne kadar kötü olursa olsun düzeltme şansınız her zaman var.. ancak sıfırı tüketmediyseniz bu işler çok yersiz.. ne gelecek ne planlama hiç bir şeyiniz kamadıysa denenebilir belki.. en azından uçurumun kenarındaysanız.. yoksa bu mücadele değil intihar olur.eb2 vizesi ile vatandaşlık kısmını anlayamadım , abd'de iken eb2 statüsüne geçince vatandaşlık alınmıyor ve Türkiyeye dönmek yasak mı?
Eb2 yok hocam e2 yatırımcı vizesi var bu vize türünü abd içinde aos ile yaparsanız yani turist gittiniz f1 geçtini sonrasında yatırımı yapıp başvurdunuz ve kabul aldı diyelim ülkeden gir çık problemi başlıyor bu durumda. E2 vize türünü ancak kendi ülkeniz yada abd dışından başvurarak yaparsanız kabulu alırsanız istediğiniz gibi seyahat etme özgürlüğünüz oluyor.
Eb3 vize türü var birde bunun vasıflı ve vasıfsız versiyonlarıda mevcut bunlarda abd içinde sözde işçi vizesi.. suistimale açık şeyler herbirisi danışmanlık veren firma dolu bu konuda ama bir çoğu aldığı kaporalarla abd de rahat hayat sürüyor kaporalarını verip işlem başlatanlar ise senelerdir bülten takip edip çalışmaya başlamak için gelecek günü sefalet içinde bekliyor.. iyi araştırılıp pek tercih edilmemesi gereken şeyler.. -
@defne Henüz başlamadı 5 kasımda açılır diye tahmin ve umut ediyoruz
-
Öncelikle selamlar bende ilk gönderim atayım yukarıda bir arkadaşın eğer mesleğiniz yoksa Amerika'ya gelmeyin dediğini okudum Uber vs yapmayin dediğini üç sene önce Amerika'ya giden kuzenimden örnek vererek bunu çürütmek istiyorum çünkü buradaki çoğu insan Amerika fırsatını hala değerlendiremiyor kuzenim ssni geldikten sonra Uber eats Amazon Flex doordash gruphub ve üç tane daha market sipariş uygulamasına kaydoldu ucuza bir araba aldı 5000 dolara ve iki sene boyunca haftada altı gün günde 15 saat aktif şekilde yaptı bunları çok fazla uygulamayı eş zamanlı kullandığı için boşa beklemeden hep çalıştı araba yakıtı sigortasını vs vergiden düştü vs aylık 10500 dolar net kazanıyordu aylık 800 dolara stüdyo dairede kaldı yemek işini evde yapıp arabada yiyordu haftada 1 gün biraz dışarı çıkıyordu dinleniyordu aylık 1500 dolar gideri vardı 9000 dolar ayda kenara atıyordu iki sene boyunca to big to fail sirketlerine yatırdı parasını Apple Microsoft berkshire vs gibi iki senenin sonunda 240k dolar nakit parası vardı bu parayla flip işine başladı ev satın alıp yenileyip tekrar emlakçı yoluyla sattiriyordu iki ayda bir ev yeniliyordu senede altı ev ve ilk senesini bitirdi 530k doları var flip işine devam ediyor yani bunu anlatma sebebim bu tembel ve vizyonsuz insanlarin lafına gelmeyin eğer caliskansaniz ve doğru fırsatları değerlendirirsiniz Amerika sizin için cennet.
-
@ilkerkaynar90 kolay gelsin kardesim dokturmussun yine :))
-
@ilkerkaynar90 E-2 artik sadece kalici oturum izninizin oldugu ulkeden veya vatandasi oldugunuz ulkeden aliniyor, gecen ay Azerbaycan'da 3 gun once de Bosna'dan 2 arkadasim vize gorusmesine dahi alinmadan gonderildiler. Hatta Azerbaycan'a giden arkadasim konsolosluk binasina dahi alinmadi.
ABD'de statu degistirmek benim icin zor olmadi, zaten 5-6 seneden once Turkiye'yi ozlemem gibi geliyor, ABD disina cikabilsem dahi muhtemelen ailemle Avusturya, Italya gibi bir yerde bulusurdum.
-
Buradaki değerli arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine,
10 yıllık ama tertemiz, hiç kullanılmamış pasaportumla artık ilk adımı atmaya karar verdim.
Bu yıl vizesiz Balkan ülkelerini gezip pasaportumu “canlandırarak” güçlü bir başlangıç yapacağım.Yaz aylarında ise Yunanistan, Gürcistan veya Dubai gibi ülkeleri de ekleyip süreci biraz daha sağlamlaştırmak istiyorum.
Sizce bu planın faydasını görür müyüm?
Ayrıca tavsiye ettiğiniz özel bir rota veya ülke var mı? -
@kugutex, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Greenkart cikarsa vizesi olanlar sureci abd den yaptı diyelim ama eş ve cocukları olanlar durumu nasıl olacak. Sonradan aile birlesimi de cok uzun suruyor abd için.
Vizesi olan kisi mutlaka kazanan kisi olmali oncelikle . Kazanan kisi AOS yaptiysa ve diger Aile fertleri Amerika Vizeleri olmadigi icin yapamadiysa iki opsiyon kaliyor . Eger mali yil bitmedi ise hizlica Ailenin diger uyeleri icin Ankara konsolosluktan mulakat talebinde bulunmak ve ayni mali yil icinde diger Aile fertleri icinde Gocmen Vizesi almak . Buda mali yilin bitimine hala 4-5 ay gibi bir sure varsa oluyor genellikle fakat zaman az kaldi ise olasilik sansi bayagi dusuyor . Diger bir opsiyon ise GC sonrasi kalan Aile uyeleri icin F2A yani Aile birlesimi basvurusu yolu . Sizinde bahsettiginiz gibi bu uzun suren bir yolculuk maalesef .
-
@SEVCAN-KARATAŞ Sevcan hanım ben size cevap vermedim farkındaysanız burada adınızı bile geçirmedim yazdığım yazıda öteki arkadaşımız bir şey yazmış ve onun üstüne ben bir ekleme yapıp tamamen sizden bağımsız bir şekilde hikayemi baştan sona burada anlatmak istedim ve kendimce bir tecrübe yazdım. Sizin adınız bile yok benim bu yazdığım yazıda. Size zaten ben önceki gönderinizde cevap verdim üst üste sizin adınızı yazıp bunu kavgaya çevirmenin bir anlamı yok neden ateşleniyorsunuz hemen?
Çok agresifsiniz bunu bırakmanız gerekiyor doğru değil. Yani bu yazdığım koca yazının içinde tek bir kelime sizin adınız geçmedi öteki arkadaşımız bir yorum yaptı bende yorumuna katıldığım için hikayemi anlatmak istedim hepsi bu. Sizin adınız tek kelime geçmiyor bunun ne okuduğunu anlamak ile ne sizinle bir alakası yok rica ediyorum biraz sakin olalım çünkü şu yazdığım yazının sizinle hiçbir alakası yok tamamen konunun dışındasınız.
Ayrıca dipnot düşmek isterim. Ben evlilik hikayesi anlatmıyorum bir sürü yazı yazdım her yazımda evlilik kısmına belki 1-2 cümle değinmişimdir konum tamamen oradan dışarıda. Kaldıki benim evlilik ile vize yolunda olduğumu anlaması için birinin benim bunu yazmaya ihtiyacım yok imzamda kabak gibi gözüküyor. Biz okuduğumuzu anlıyoruz Sevcan hanım tam aksine siz biraz agresif davranıyorsunuz ben bu koca yazıda sizin bir cümle adınızı geçirmedim ve doğrudan bana karşı davranma gereği duyuyorsunuz bu çabanız anlamsız. Ben okuduğumu anlamadığım için buradaysam size öyle profiller gösteririm ki kalp krizi geçirirsiniz siz. Rica ediyorum biraz sakin olalım yani ilker bey sizi etiketlemiş ona cevap vermişssiniz onu anladık ama benim yazdığım bu cevap ne sizi etiketliyor ne sizin adınızı geçiriyor sadece ilker bey'in cevabının üstüne bir ekleme kalkıp bana cephe almanız çok anlamsız.
Ayrıca son olarak eklemek isterim benim için Polonya konusunda konuştuğum yerler belli burada konuştum ve bir kaç Polonya ile alakalı Facebook grubunda konuşmuşumdur kalkıp Honda yedek parça sayfasına Polonya hikayesi atmıyorum. Onun haricinde Sevcan hanım benden ne tarz bir hikaye anlatmamı bekliyorsunuz? 21 yaşında birisiyim ben liseyi bitirdim bir kaç ülke gezdim Polonyaya gittim Evlililik oldu döndüm şimdi buradayım yani ne tarz bir hikaye bekliyorsunuz sizdeki problem burada başlıyor herkesin sizin gibi okullar okuması acayip vasıflı olması gerekmiyor burada göç hikayeleri için yaşınızı bilmemekle birlikte yaşınıza hürmetim var ama ben 21 yaşındaki bir çok gence göre çok yırtıcı bir şekilde fazlasıyla aktifim zaten kendimi geliştirme konusunda hayatın neler getiriceği belli olmaz ayrıca size forumdaki diğer arkadaşlarımızda söyledi tamam eğitimlisiniz ama siz bir İş temeli bir Green card sahibi değilsiniz sizde bir loto kazananısınız bu kadar yükselmenize gerek yok...
-
@nissanmicra, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
10 yıllık ama tertemiz, hiç kullanılmamış pasaportumla artık ilk adımı atmaya karar verdim.
Bu yıl vizesiz Balkan ülkelerini gezip pasaportumu “canlandırarak” güçlü bir başlangıç yapacağım.Yaz aylarında ise Yunanistan, Gürcistan veya Dubai gibi ülkeleri de ekleyip süreci biraz daha sağlamlaştırmak istiyorum.
Ayrıca tavsiye ettiğiniz özel bir rota veya ülke var mı?Balkan turlarında gidilen her ülke pasaporta damga basmıyor nasıl yani? ilk vardığınız ülkede doğal olarak giriş damgası basıyorlar en son çıkacağınız ülkede ise çıkış damgası basıyorlar arada otobüs ile geçilen ülkeler damga basmıyor , bilmeyenler bunun farkında olsun , sırbistana otobüs ile girerken otobüsten indiriliyor herkes bi orası giriş damgası vuruyor , ha birde yeni oldu Karadağ artık vizeli , şengen vizesi olmayan giderse sıkıntı , şengen olmayanlar dikkat etsin Karadağ geri yollar sizi veya başka vizesiz ülkeye uçmak zorunda kalırsınız... Karadağın şuan kendi vize prosedürü yok , şengen vizesi olanları alıyorlar aman dikkat.....Pasaportta damga olsun istiyorsanız daha sonra tek başınıza uçakla bi ülkeden bi ülkeye giderek çoğaltabilirsiniz damgaları
İlk şengen başvurunuzu Yunanistandan yapmayın , yunanlılar size 7 günden uzun vize vermez 
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 kolay gelsin kardesim dokturmussun yine :))
Abim cansın
biraz boş vakit buldum neler oluyor bakmaya girdim 
-
@EasternStar, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 E-2 artik sadece kalici oturum izninizin oldugu ulkeden veya vatandasi oldugunuz ulkeden aliniyor, gecen ay Azerbaycan'da 3 gun once de Bosna'dan 2 arkadasim vize gorusmesine dahi alinmadan gonderildiler. Hatta Azerbaycan'a giden arkadasim konsolosluk binasina dahi alinmadi.
ABD'de statu degistirmek benim icin zor olmadi, zaten 5-6 seneden once Turkiye'yi ozlemem gibi geliyor, ABD disina cikabilsem dahi muhtemelen ailemle Avusturya, Italya gibi bir yerde bulusurdum.
Ne yalan söyleyim günceli takip etmedim hiç.. sizin özelinizdede yazmadım seyahatle ilgili durumu özetlemek istedim. E2 ile hiç bir zaman vatandaşlık kapısının açılmadığınıda sürekli güncelleme gereksinimlerinide açıklamak bilgilendirmek istedim arkadaşa
benim için sorun yok gidecek olsam türkiyeden başvurup giderim ki mevcut işlerimde türkiyede kalmak turist olarak gidip gezmek daha mantıklı olduğundan şirketi taşımak gibi bir ihtiyaç yok.. bir zamanlar fazlaca araştırıyorduk bize uymadı bir çok kısım.. zaten neredeyse ömür boyu diyebileceğimiz b1/b2 var onunlada 2 3 aylığına tatil amaçlı amerika iyi gelecek hepsi bukadar.. green card çekilişine bu yıl başvurmayacağız hatta zira yeni bir iş kuruyoruz çıksa mahvolur herşey.. canım sıkıldı özledim konulara bakarken yazmak istedim
bazı insanlar basite indirgeyebiliyor bazı şeyleri zira abd içinde statü değiştirip e2 yi ordan onay aldıktan sonra sevdiklerinin cenazesine gelemeyeceği pskolojisiyle dayanamıyor bir süre sonra yaşadıkları hayat üstlerine geliyor.. biraz iyi araştırılmalı diye düşündüğümden dolayı söylemek bilgilendirmek istedim. -
Bu ileti silindi! -
@heyysanadiyom
Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim
O zaman şöyle bir soruyla tamamlayalım
Pasaportumu güçlendirmek için siz ne tavsiye edersiniz?
Tavsiyeleriniz ve ziyaret edeceğim ülkelerin planlamasını şimdiden yapacağım -
Bu ileti silindi! -
@SEVCAN-KARATAŞ, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 Ego mu ? Siz daha 2 yıl önce pasaport çıkarmaya parası olmayan insanlar çekilişi kazanıyor hakkımıza giriyor orada sürünüyorlar diye mesaj yazmışsınız. Mesela bence size bu yüzden çıkmıyor. Bunu düşünecek kadar çirkin olan kalbiniz yüzünden.
Hırsınızdan ne yazdığımı bile anlamadan saldıracak kadar şuursuz olmanız yüzünden. Size şans dilerdim ama bu kötü kalbinizle size otuz yıl geçse yine çıkmaz. Türkiye’de başarılar.
Size pskolog lazım teyze..
-
@nissanmicra pasaport güçlendirmek için en sağlam masrafsız yol balkanlara gidip araç kiralayıp hepsini 10 günde gezip dönmekti.. karadağ işi bozdu.. yinede makedonya, sırbistan, bosna turu yapılabilir. Bu yıl ben motosikletimle rusya vizesinide alıp kazakistan, rusya, özbekistan, tacikistan, moğolistan rotası yapacaktım ancak tacikistan son rusyada avm saldırısından sonra bizim onlara uyguladığımız vize politikasını gösterip vizeyi kesti oradada onda takılıyorsunuz (ben bu yıl takıldım) yapılabilecek masrafsız doğuda gürcistan batıda bikaç balkan ülkesi ile uzak doğu ülkeleri dışında çok fazla seçenek kalmıyor ancak schengen için davetli schengen vizesine yönlenmeye çalışıp (aile ziyareti) bir şekilde ordan yürüyebilirsiniz. Tabi öncesinde illa bikaç bu söylediğim vize gereksinimi olmayan ülkeler olmalı diye düşünüyorum daha sonra abd vizesine başvururkende dersinize iyi çalışmanız size kolaylıkla vizeyi getirecektir diye düşünüyorum.. abd için dersi iyi çalışmanında yanında iyi bir hikaye ve tutarlı bir ds160ta gerekiyor
-
@nissanmicra, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Ayrıca tavsiye ettiğiniz özel bir rota veya ülke var mı?İngiltere ve konsolosluk yoluyla Schengen (Yunanistan adalar kapı vizesi değil) vizelerini almak önceliğiniz olsun. Akabinde bu vizeler ile bahsi geçen ülkelere seyahat edin ve Türkiye’ye dönüşünüzü vize kurallarınız çerçevesinde yapmanız yararınıza olabilir.
Bu adımlar sonrası bu seyahatleri dolduracağınız DS160’da beyan ederek ABD vize başvurunuzu & mülakat planlamasını yapın. Kişisel tavsiyedir! Balkan, Birleşik Arap Emirlikleri vb vizesiz seyahatleriniz ülkeniz ile bağlarınızın güçlü olduğuna dair bir etki bırakmayabilir konsolos nezdinde, tercih sizin.
-
@ilkerkaynar90 Hocam ikimiz de hakliyiz, kimin ne bekledigi ile alakali bu kararlar. Ben dogru yolda beklemektense yanlis yolda ilerlemek evladir diyerek yola ciktim, bircok sevdigime de vize aldirdim, onlarin da ABD'yi gormesine vesile oldum. Bahsettiginiz olum, cenaze isleri de buradaki tanidiklarimin basina geldi, kimisi zaten hastaydi gitsem ne yapabilirdim ki dedi, buradaki camilerde giyabinda cenaze namazi kildirdi, kimisi de bahsettiginiz gibi son kez goremedim diyerek fazlasiyla olumsuz etkilendi.
Turkiye'de 36 senemi gecirdim, eski islerim sagolsun bana memleketi dag tepe demeden gezdirdi, ozlem duymam icin biraz daha zamana ihtiyacim var. Su an tek eksigim Atom Kokorec, geri kalan her sey tamam sayilir

-
@EasternStar, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 Hocam ikimiz de hakliyiz, kimin ne bekledigi ile alakali bu kararlar. Ben dogru yolda beklemektense yanlis yolda ilerlemek evladir diyerek yola ciktim, bircok sevdigime de vize aldirdim, onlarin da ABD'yi gormesine vesile oldum. Bahsettiginiz olum, cenaze isleri de buradaki tanidiklarimin basina geldi, kimisi zaten hastaydi gitsem ne yapabilirdim ki dedi, buradaki camilerde giyabinda cenaze namazi kildirdi, kimisi de bahsettiginiz gibi son kez goremedim diyerek fazlasiyla olumsuz etkilendi.
Turkiye'de 36 senemi gecirdim, eski islerim sagolsun bana memleketi dag tepe demeden gezdirdi, ozlem duymam icin biraz daha zamana ihtiyacim var. Su an tek eksigim Atom Kokorec, geri kalan her sey tamam sayilir

:)) yanlış yol yok hiç öyle düşünmeyin hayatımız riskler almak için çok uzun yaşamak için ise çok kısa.. herkes kendi doğrusunu yapıyor başarının anahtarıda zaten bu
yanlış anlaşıldıysam affola kısacık zamanlarda insan hayatında okadar çok şey yer değiştiriyor ki artık doğru ve yanlış kavramları iç içe geçiyor zaman geçtikçe.. aldığınız risk umarım hayalleriniz doğrultusunda size başarıyı getirir dileği sanırım en güzel dilek olacaktır
kokoreçide artık bir şekilde mantar kokoreç diye youtube aratıp evde sahtesini yiyerek avutmaca olacak sizlere 
-
@Kenan-5 bu kadar aktif olmakta ayrı beceri ister her insanda olmayan bir durumdur. Avantajları görmek değerlendirmek olayı. Kuzenin 2 yıl boyunca hangi bölge de yaptı. Sormanı istediğim 3 sene ki kuzenin şimdi bu kaos ortamında tekrar aynı şekilde 2 sene boyunca delivery yapıp yine bu kadar kazanç sağlayabilir mi araba olarak aldığı 5k araba şimdi almaya kalksa ne kadar alacak. Kısacası 3 yıl önce ki durumla şimdi ki aynı değil. Platin seviyesine çıkmış mı delivery de sorar mısın şimdi en alt kademe de olan bir insan ne kadar kazanıyor delivery de. Eyalet ve bölge olarak sorar mısın derken her yerde aynı şekilde kazançlar olmuyor. İnsanlar sadece kazanç olarak delivery bağımlı hale geliyorlar bunu söylüyoruz tır şoförlüğü de bitti. Onun önüne de set çektiler. Ayrıca amazonda işten çıkarmalar başladı çünkü otonom sisteme geçiyorlar
Benzer Başlıklar
159
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k