Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Erkan-0 Merhaba. Evet sorular değişebiliyor. Forumda doktorun eşlere mülakattaki sorulara benzer sorular sorduğu deneyimler de var ancak bize de o türden sorular sorulmadı.

Sizin oğlunuz idrar testi vermişti fark ondan kaynaklanmış olabilir mi acaba?

• @aysegul Selamlar, az önce benim raporum da geldi. Aynı problem bende de var. Değiştirmeye çalışmayacağız anlaşılan. Siz bir şey yaptınız mı Ayşegül Hanım ?

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio yok, bence de hiç sorun olacak birşey değil çünkü. O yüzden bir aksiyon almadım bununla ilgili, zarfı o şekilde aldım kabul ettim 777 :)))

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0 idrar tahlili biraz tuzlu diye aklımda kalmış eski deneyimlerden ama emin değilim tabi yine de.

• @aysegul geçmiş olsun ablacım 🙂 detaylı harika bir deneyim paylaşımı olmuş

• @aysegul Yaşlarımız hemen hemen aynı ailenizle. Bizde çocuklar büyük birtek. Bu yaştan sonra ne alaka yurtdışı diyen çok oluyor sosyal yaşamda. Herkese herşeye rağmen cesaretle atılan adımlar özellikle bizlerin yaş grubunda daha da alkış. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum canı gönülden. Hayırlı olsun tüm ailenize.

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze teşekkür ederim, ben detaysız yapamıyorum, elimde değil 🙂
    5 kasımda görüşmek üzere..

• ⭐⭐⭐⭐

@omurk çok teşekkür ederim, inşallah siz de max 2 bülten içinde bu süreçlere doğru adım adım ilerleyeceksiniz.
    Sosyal yaşamda bu meseleleri duyurmamak kafa sağlığı için bazen en doğrusu oluyor, tavsiye ederim 🙂
    Her yaşın farklı avantajları var bence, onları kullanmayı planlıyoruz 👑
    (genç yaşta gitmek en avantajlısı tabi o ayrı)

• @aysegul umarım dediğiniz gibi olur. Belirsizlik çok stresli. Çok teşekkürler.

• Hong Kong da mülakata girenler tüm sürec ne kadar sürüyor ortalama kaç gün orada kalacagiz

• @bkio merhaba. Evet bende öyle düşünüyorum fark idrar testinden çıkmış olabilir. Lakin bendende kan testi istenmedi

• @aysegul evet bende öyle düşünüyorum. Lakin bendende kan testi istemediler ordan da bir fiyat düşüşü olması gerekir diyete düşündüm

• @omurk selamlar ben 48 yaşımdayım hiç düşünmeden gidicem. Ayşegül hanımın dediği gibi genç yaşta gitmek daha güzel lakin her yaşında kendine ait güzellikleri var. Ben oğlum için bu şansı güzelliği kullanmak istiyorum. Hepimizin yolu bahtı açık olsun. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim. Sizinde tolunuz açık olsun inşallah

• @Erkan-0 Aynı duygularla yola çıktık kesinlikle öyle çocuklarımız için tüm adımlar. Yolunuz, şansınız açık olsun şimdiden. Umarım HK’u seçip, şuan belirsizlikle stresle bekleyen bizler için de güzel olur senaryonun sonu.

• @omurk çok teşekkür ederim. Sizlerinde bekleyen tüm talihlilerinde yolu bahtı açık olsun.
    Sürecinizde başarılar. Herkesin vizesini alması ve hayallerine kavuşması dileklerimle 🙏

• Merhaba arkadaşlar.

Vize mülakatımıza nasip olursa Viyana'da gireceğiz. DV2025 Mülakat Deneyimleri sayfasında bulunan mülakata Viyana'da girmiş arkadaşlarımın paylaşmış oldukları deneyimleri linkleriyle beraber tek yerde topladığım dosyayı yardımcı olması adına paylaşmak istiyorum. Her biri birbirinden değerli paylaşımlarda bulunan arkadaşlara da huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum.

2025 -Viyana Mülakat Deneyimleri.pdf

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0 eşime kan testi yapmadılar, 500tl düştü sadece. idrar tahlili daha pahalı diye tahmin ediyorum ama ne kadar pahalı bilmiyorum, geçmiş deneyimleri taramak gerekir önemliyse.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @aysegul teşekkür ederim. Önemli değil artık çok şükür sorunsuz aldık raporları önemli olan buydu. 🙏

• @onur12 Sağlık muayenesine göre değişiyor. Biz 17 gün kaldık. Sağlık raporu 10 iş gününde teslim ediliyor.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 

• Evet arkadaşlar bizim bugün vizemiz onaylandı
    Saat 8 de konsolosluğa giriş yaptık cep telefonlarımızı kapatıp bizden aldılar
    Orda ilk bizi karşılayan kişi pasaport ve ds260 formuna baktı 2 adet fotoğraf istedi arkasına da isimlerimizi yazdık istenilen evrakları üst üste koyduk hazırladık içeri girdik ve sağ kısımda pasaport ds260 formunu verip para yatırdık biz dolar olarak verdik şuna dikkat etmelisiniz ki vereceğiniz paralar yırtık yazılı vs olmasın tertemiz olsun yani
    Sonra sıraya girdik bekledik ardından sıra bize geldi ve girdik tabi bu anlattıklarımda yanımda eşim ve tercüman Emre bey var bize o kadar çok yardımcı oldu ki Emre bey anlatamam
    Ardından sırasıyla evrakları istedi ve parmak izlerimizi aldı sırasıyla bana daha önce evlilik yapıp yapmadığımı sordu ne zaman mezun oldun dedi evlenmeden önceki kızlık soy adımı sordu
    Sonrasında alınan evrakları tek tek kontrol edip zımbalayıp dosyaya yerleştirdi ve bize geri verdi
    Ardından son adıma geldik 2. Görüşeceğimiz kişi evrakları aldı kontorl etti bana ne iş yapıyordun dedi ne kadardır sevgiliydiniz evlenmeden önce dedi bizde yanıtlarımızı verdik aynı şekilde eşime de ne iş yapıyorsunuz diye sordu
    bana diploma transkrıp ve evlilik cüzdanı asıllarını geri teslim etti dikkat etmeliyiz ki asıllarını teslim ettiklerinin fotokopisi onlarda var ilk başta onları kopyası ile beraber verdik çünkü.
    Pasaport ve verdiğimiz evraklar onlarda kalıyor ve bir dk bekledik PC den yazmaya devam ediyordu ve o an kâğıda kaşeyi bastı hepimiz derin bir nefes aldık tebrikler dedi artık sıra pasaport beklemekte
    Ama burda hakkını yiyemem Emre bey çok yardımcı oldu çok heyecanlıydık çok güzel sohbet ettik .
    Toplam içeride geçirdiğimiz süre 08.00 da girdik
    09.20 de çıktık

Bizden istenen evraklar
    Talihli Ben :

*Ds260 kapak sayfası barkodlu olan sayfa

*Pasaport ve fotokopisi yanınızda fazladan olsun

*İki adet fotoğraf

*Adli sicil kaydı İngilizce edevletten aldık sadece

*Evlilik cüzdanı aslı fotokopisi ve çevirisi

*Diploma transkript çevirileri ve fotokopilerini

*Formül A, çevirisi ve fotokopisi

Eşimden istenen evraklar

*Pasaport aslı ve fotokopisi
    *İki adet fotoğraf
    *Adli sicil kaydı
    *Askerlik durumu ve çevirisi
    *Evlilk cüzdanı fotokopisi ve çevirisi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |