Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Selam arkadaşlar çok şükür pasaportlarımız elimize ulaştı ayın 23 de elimizde oldu ups kargo ile evimize geldi çok şükür kavuşturana. Ustravel hakkında artık kendinizi germeyin eşimi dahi eşleştiremeyen ben sistemde pasaportlarımızı teslim almışız size bişey olmaz. Önemli olan sumbit etmiş olmanız kaydınızı doldurmuş olmanız barkod markod götürmedim ben bırakın sistemi bile eşleştiremedim. Daha önce haber vermek isterdim ama çalışmaktan fırsat bulamadım 🫡

• Çok acil bir şey soracağım umarım uyanık olup cevaplayabilecek olan vardır. Unganların randevu mailinin çıktısını almayı unutmuşum yarın da randevumuz var bu saatte çıktı alamayacağım. Bir sorun çıkar mı bu durumda?

• Çok acil bir şey soracağım umarım uyanık olup cevaplayabilecek olan vardır. Unganların randevu mailinin çıktısını almayı unutmuşum yarın da randevumuz var bu saatte çıktı alamayacağım. Bir sorun çıkar mı bu durumda?

• @drbaykal merhabalar, sormuyorlar hiç. En kötü telefondan gösterirsiniz. Bizimle birlikte giren hiçkimseye de sormadılar 🙂 sadece pasaport ve aşı kartı. Ekstra epikriz vs varsa o belgeler gerekli.

• Arkadaşlar burda da gördüğüm için bu sorunu yaşayıp barkodsuz bir şekilde mülakata gitmiş bir çift olarak size tavsiyem sakin olun kaydınız olması yeterli open Ankara Iv görüyorsanız bitmiştir bilgileriniz sistemde kayıtlı evet sona kadar ulaşmak hepimiz için garanti bir yöntem fakat ben asla ilerleyememiş biriyim ki bırakın bakmakta yükümlü olduğunuz kişiler kısmında hata alarak girdim ben mülakata hiç bir sorun olmadı pasaportlarımızsa vizeli bir şekilde evimize geldi

• @drbaykal hayır hiçbir sıkıntı olmuyor. Bize sormadılar bile:) sadece pasaport mutlaka yanınızda götürün.

• @eceslc
    Merhaba, endise etmeyiniz, bu bir sistem hatasi ve sizin elinizde olan bir durum degil. Bu tarz sistemsel sorunlar vizenizi basmalari icin engel degil. Zaten ciddi bir sorun olsaydi, saglik randevunuzda da sorun cikardi. Siz yine de her ihtimale karsi aldiginiz uyarinin ekran goruntusunun ciktisini yaninizda bulundurabilirsiniz. Bol sanslar.

• @eceslc aşı kartım yok sağlık sıkıntım yok gözlüğüm bile yok. Bi tek ds 260 formum ve pasaportumla gideceğim için sanki bir şeyler eksik gibi geliyor 😅

• Sevgili forum sahipleri size kendim için önemli bir soru sormak istiyorum green card vizemizi aldık 19 da mısırın vizesiz bölgesine giriş yapıcaz balayı için 23 de çıkış ardından 2 hafta sonra sırbistan aktarmalı abd uçuşu yapacağız ve sırbistanda 20 saat konaklayacağız iki giriş çıkış damgası daha abd girmeden yakın tarihlerde basılmış olucak bu bizim için risk mi mısır özellikle sağlık raporumu yakar mı ? Çünkü abd için hastalık riski orta bölge tamamen vizesiz iki bölge ama damga vuruluyor görülecek pasaportta bilginiz var mı veya başka bir başlığa yönlendirebilirmisiniz ?

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal pasaport ve varsa aşı kartı, sadece bunları istiyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@ozangules62

Hiç bir sorun olmaz, ABD’ye girişte CBP memuru Mısır seyahatinizin nedenini soracak olsa bile (sorması zor bir ihtimal zira seyahat özgürlüğü engellenemez politik veya güvenlik sorunları yaşanan ülkelere olmadıkça) vereceğiniz cevap zaten belli (önceden planlanmış balayı). Mutluluklar, iyi tatiller 🌟

• @Edaeda, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@Thinkable Barkod oluşturduk. Case numaramızı F4 uygun şekilde tam girdik. Biz biraz pimpirikli olduğumuz için kendimiz gidip teslim alacağız yani ödeme yapmadık.

Teşekkür ederim açıklamalarınız için.

• Herkese hayırlı akşamlar, mülakat maili sonrası evlendiğimiz için ayın 30unda nüfus kimliği 31inde ise pasaport yenileme randevum var. Bu süreçte kimlikler elimize ulaşmadan konsolosluğa evlilik cüzdanımızı atıp dosyayı açmalarını eşimi eklemek istediğimizi ve de bekar durumunu evli yapmak isteğimize dair bir mail atsak doğru olur mu? Kimlikler kısmetse maksimum 5 gün içerisinde gelecek ve daha gelmeden dosyayı açtırma talebinde bulunabilir miyiz doğru bir hareket olur mu kısıtlı vakit olduğu için sıkıştırmak istiyorum

• @aysegul merhaba Ayşegül Hanım, bende hem hala case number hatası alıyorum hemde kişi sayısı uyuşmuyor hatası alıyorum case numberi yazarken herhangi bir sıfır ekliyor muyuz yoksa aynen numarayı mı yazıyoruz ?

• Merhaba ABD’de Green card teslimi ve yaşamayı planladığınız adres kısmına iltica eden akrabamı girmiştim başka tanıdığım olmadığı için bu benim vize sürecimi etkiler mi sorun yaratırsa değiştireceğim.

• @Omerfarukyilmaz şöyle de bir ekleme yapayım talihli olan eşimin adına ustraveldocsta kayıt yapıp o sistem üzerinden beni ve iki kızımızı ekledik, her kişi için ayrı ayrı hesap açıp uid ile ekleme yapmadık sonraki süreçte işe yarayabilmesi adına bu bilgi de forumda kalsın

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın

Evlilik cüzdanına ilave yeni kimliğinizi ibraz etmeniz gerekiyor talebinizi konsolosluğa gönderirken, yeni kimliğiniz ikinci doğrulama için kullanılacaktır. Eksiksiz talebinizi göndererek işleminizi tek işlemde yapmanız faydanıza olacaktır. Kimliğinizin gecikmesiz gelmes adına gerekli önlemleri almanız/ummanız süreçte daha yararlı olur.

• @mert267
    Merhaba, eger akrabaniza guveniyorsaniz, bu konuda bir sorun olmayacaktir, merak etmeyin. Ancak akrabaniz da olsa yeteri kadar guvenmiyorsaniz eger adresinizi degistirmenizi tavsiye ederim cunku daha once cok fazla Green Card’i postalanan adresten bir sebeple(alikonma, saklanma vb.) kaybolan talihliler mevcut. Green Card’in tekrar basim sureci cok mesakatli ve uzun suruyor. Yeni bir gocmen telasindayken GC’nizin kayip olma durumunda yeniden basim surecine girmenin stresli bir surec oldugunu bilmenizi isterim. Bol sanslar.

• @ATS16 anladım, peki şöyle oluyor mu nüfus kimliğim geldiği an maili atıp dosyayı açtırsam ve pasaportumun durumuna göre bekletip submit etmesem,

pasaportumu bekleme zorunluluğum var mı sistemde pasaport girmeden ilerleyip mülakata pasaportum ile gitsem yapabilir miyim.

• @ugursway hayır güven yönünden bir sorunum yok sadece ilticacı olduğu için endişem var yanıtınız için teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |