Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @MUT Hadi hayırlı olsun 😃 biz daha barkodlu sayfa göremedik…

• @Thinkable merhaba, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. Fakat belirtmek isterim sizlerle aynı sıkıntıyı yaşamamışız.
    Biz ilk aşamada ben ve eşim için ayrı ayrı kayıt oluşturduk. Devamında benim üzerinden yapılan kayıt ile eşimin ve oğlumun başvurularını birleştirdik. Yani tek hesap üzerinden evrak teslimi için barkodlar oluşturduk. Biz evrak teslimi için barkod oluştururken hata yapmışız ve sanki tekrar görüşme talebi istiyormuşuz gibi algılanmış. Tabii sistem talebi red etmiş ve talep kapatılmış. Biz tekrar bir talep açtık ve bu sefer doğru yaptık.
    Biz case numaramızı hepsini girdik.
    Umarım en kısa zamanda probleminizi çözersiniz, inanılmaz stresli bir süreç:(

• @MUT merhabalar, gözünüz aydın öncelikle 🙂 ben hala eşimi ekleyemiyorum. Kişi sayısı uyumsuz hatası veriyor. Böyle bir sıkıntı yaşamış mıydınız?

• @eceslc Hayır yaşamamıştım. Eşime ayrı bir kayıt açıp, onu uid numarası ile direkt ekleyebildim. İnşallah kolaylıkla çözülür 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc kişi sayısı uyumsuz diyorsa, ama siz ilgili sayfada eşinizi ekli olarak görebiliyorsanız (önemli nokta bu, ben eşimi ve 2 çocuğu eklemiştim, eklediğimi görebiliyordum ama yine de tam o bahsettiğiniz uyarıyı veriyordu, halbuki kişi sayısı olması gerektiği kadardı) eklenmiştir, bana da aynı hatayı vermişti.
    Anasayfaya dönün, başvuruya devam et deyin, büyük ihtimalle bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler sayfasına değil pick up seçeneklerinin olduğu sayfaya götürecek sizi, geri gelmeyin, oradan yani delivery seçerek devam edin, bana da aynısı olmuştu, sonra devam ettiğinizde case number gireceksiniz, sonunda kaç kişiyseniz o kadar kişi için barkodlu belge oluşacak ve ana sayfada aşağıda bakmakla yükümlü olduğunuz kişi sayısında doğrusu görünecek. Yani bende böyle olmuştu, siz de bir deneyin.
    O hatayı defalarca verdi, ben de hep o uyarıdan tırstığım için devam etmemiştim, ama eklediğimi görebiliyordum, o yüzden bir cesaret devam edeyim dedim ve sonuçta 4ümüz için de barkodlu çıktıyı alabilmiştim deneyimimde anlattığım gibi.

• @Thinkable Barkod oluşturduk. Case numaramızı F4 uygun şekilde tam girdik. Biz biraz pimpirikli olduğumuz için kendimiz gidip teslim alacağız yani ödeme yapmadık.

• Çok şükür ustraveldocs sorununu çözüldü, kayıt yapıldı ancak barkodlu sayfa göremedik.

• @aysegul merhabalar, detaylı açıklama için çok teşekkür ederim. Ben daha önce de sizin dediğiniz gibi denedim, şimdi de denedim fakat olmuyor. Case number girdiğimiz yerde case number girince kişi sayısı eşleşmiyor diyor ne yazık ki. Hatta birkaç defa pickup kısmına gelip tekrar denedim ama yine olmadı 😞 başvuraları yönet dediğimde eşim için 2 adet kapalı 1 adet açık başvuru gözüküyor. Acaba o sebeple mi uyumsuz görüyor. Silemiyorum başvuruları da. Aklıma bir tek bu geldi 😞

• @kucurizm bende barkodlu sayfa almadım. mülakatta sıkıntı olmaması için ne yapmamız gerekiyor?

• @SEVCAN-KARATAŞ işte 28 Ağustos öncesi dosya taşıyanlar içşn gayet net ve açık bir paylaşım, her şey içşn teşekkürler..🙏🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc tüh işe yaramamasına üzüldüm, belki o kapalı açık başvurular yüzünden olabilir, bilemedim şimdi 😔

• @aysegul ya da bir ihtimal eşimi sonradan ds e eklediğim için de hata veriyor olabilir. Bilgileri ds ten çekiyor muhtemelen çünkü soyismim de eski haliyle şu an 😞

• ⭐⭐⭐⭐

@burkingham transaction completed yazan yerin, ve altta vize tipinin, delivery şeklinin ve pasaport numarasının son dört hanesinin yazılı olduğu bölümün screenshotlarını alın, yanınızda götürün.

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc olabilir, siz ekran görüntülerini alın, gerekirse onları sunarsınız, sorun olacağını sanmıyorum, vizeyi almanız önemli, pasaportu bir şekil alırsınız ☺

• ⭐⭐⭐⭐

@SEVCAN-KARATAŞ tebrikler, ve bundan sonrası için de sağlık ve mutlulukla geçireceğiniz bir yaşam dilerim 😊

• @aysegul case number hatasını giderdik fakat barkodlu bir sayfaya denk gelmedim

• ⭐⭐⭐⭐

USCIS, ABD'deki bir banka hesabından elektronik ödeme kullanarak kuruma yapılacak ücret ödemelerinin gerçekleştirilmesi ile ilgili yeni bir uygulama yürürlüğe koydu 28 Ekim 2025 itibariyle geçerli olmak üzere. İşlem yapacak olan kişiler Form G-1650, Authorization for ACH Transactions formunu doldurarak işlemlerini tamamlayabilecek.

ABD'de bir banka hesabınız yoksa Form G-1650 yerine Form G-1450, Authorization for Credit Card Transactions formu gönderebilir ve dosyalama ücretlerini ödemek için ön ödemeli kredi kartları kullanabilirsiniz şeklinde bir bilgi paylaşmış. Bu değişikliğin dolandırıcılık, fraud ödeme ve hırsızlık risklerini azaltılması için yapıldığı ifade edilmiş.

Konu değişiklikten etkilenmesi muhtemel kişilerin konuyu takip etmeleri yararına olacaktır. Çok yeni bir açıklama, @gucarslan veya tecrübe edecek diğer forum kullanıcılarından da güncellemeler gelecektir.

• @ATS16 greencard fee ödemeleri bu şekilde olacak gibi anlıyorum. Doğru mu?

• Bizimde CN hatası çözüldü transaction completed yazısını gördük çok şükür

• Merhabalar tekrardan, benim gibi ustraveldocsta bakmakla yükümlü olduğu kişi sayısı ile davadaki kişi sayısı eşleşmiyor problemi alan var mı? Invalid cn sorunu çözüldü gibi. Benimkisi çözümsüz kalır da mülakatta sorun yaşarız diye gerildim açıkçası. (Bir yandan sorun olmaz diyorum ama yine tamamlayabilsem güzel olur)

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 180
  • 57
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |