DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
DV2025 exel listesinde aşağıda kopyaladığım gibi bir arkadaşımız var. Benim sorum ben Arabistan doğumluyum ve başvururken doğum yeri Arabistan dedim. Benimde dosyam AS, Türk vatandaşıyım. Türkiye'de gireceğim mülakata, bendemi red alacam kesin?
fursa 2025AS000057XX 07.05.2024 Ekim 2024 ? 03.03.2025 BANGKOK RED İSTANBUL FLORIDA/TEXAS 2 2
AÇIKLAMA KISMI;
Hocam redmi aldınız?
Sebebi nedir?
RED SEBEBİ NEDİR BILGI VERDİLER MI ?
ÇEKİLİŞE ASYA KOTASINDAN KATILMASIYMIŞ
o ne demek
Doğum yerini yanlışlıkla Türkiye dışında Asyadan bir ülke olarak yazmış en başta çekilişe katılırken. Türkiye EU kotasında. Ama bu arkadaş AS kotasından katılmış oldu. Bu direkt elenme sebebi sayılır. -
@ugursway Konulara çok dahil olmayı tercih etmem lakin nedense yazma gereği duydum umarım hayatınızda başarılısınızdır aksi takdirde önüne gelene yargı dağıtmayı kendinize had bilmek hiç hayra alamet bir şey değil. Bütün iletilerde her şeyi ben bilirim bana göre hareket edin kafasında olmanızda garip açıkcası. Üsluptan bahsedipte bu tarz yorumlar komik kaçıyor kişisel tavsiye olarak bence biraz hayatın tadını çıkarın. Whatsapp, telegram veya reddit gruplarında olup hızlı bilgi alışverişinin ne gibi bir yanlışı var orasını açıklarsanız herkes üstün bilgilerinizden faydalanabilir. Her yorum her mail her hareket sizin için gereksiz sanırım siz bize doğrusunu söyleyin o şekilde ilerleyelim Uğur Bey :)
-
@SEVCAN-KARATAŞ hayirli olsun
-
@Arthur-Morgan @Hasan-Sevinç @earslann Arkadaşlar merhaba, Viyana için bir şey diyemiyorum ama HK özelinde current olup mülakat almamış kimse kalmadı ve bütün current olanlara Ekim ayında mülakat verip bitirdiler. Burada tabii ki en net sonuç yeni bültendeki rakamların artmasıyla belli olacaktır. Ancak benim mülakat deneyimimden gözlemlediğim bir durumu aşağıda paylaşıyorum.
@nsercan, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri
Bizimle birlikte 7-8 tane filipinli mülakata giriyordu. Önümüzdeki mülakata girenleri duyuyorduk ve burada bir şey dikkatimi çekti. Burada yaşayan bütün Filipinlilerden oturum belgesi istendi. Bunun nedeni ise Hong Kong'da yasal olarak kalıp kalmadıklarının teyidiydi. Benim anladığım oturum belgesi isteme olayı mülakata gireceklerin yasal olarak ülkede olup olmadığının teyidi. Yani biz turist olarak 90 gün boyunca burada yasal bir şekilde ikamet ediyoruz. Bu yüzden yeni mülakatlarda oturum istememe oranları yüksek gibime geldi. Tabii bu benim yorumum. -
merhaba. Ustraveldocs kaydının CN hatasını defalarca denemelerden sonra aşabildim. transaction completed oldu ama barkodlu sayfa çıkmayacakmıydı? bir de en aşağıda randevu teyidi kısmında Hiçbir Randevu Planlanmadı yazıyor. normal mi?
-
Suana kadar ,mulakat deneyimlari ve redditde gordugum kadariyla, oturum isteyen bir konsolosluk gormedim. Yeni bulten ile birlikte gelecek mulakatlarda sureci gormus olacagiz zaten. Umarim dosyalarini tasimis olanlar bir problem yasamadan mulakatlarini alir.
-
Arkadaşlar merhaba, ustraveldocs işlemini tamamladık. Case number hatası alıyoduk, tekrar denemek için girdik bu sefer oldu. Barkodlu bi sayfa çıkmadı. Hata alan arkadaşlar ara ara denesinler.
-
@ucangeyik merhaba. ev interneti ve mobil internet ile hata aldıktan sonra tekrar ev interneti ile transaction completed olduk sonunda. sayfayı düzeltmiş olabilirler. tekrar deneyin
-
@BERKE-Güngöroğlu
Merhaba, size dogrusunu soyluyorum Berke Bey bilin, bu basligi alakasiz kisisel yorumlarinizla gereksiz yere mesgul ediyorsunuz. -
@ebd ben de simdi tamamlayabildim
-
evet tamamlauabildik ustravel
-
@ebd Biz de şimdi kontrol ettik case number onaylandı, barkodlu sayfa verildi çok şükür. Kazandığımda bu kadar sevinmemiştim. 🤣
-
@MUT Hadi hayırlı olsun :D biz daha barkodlu sayfa göremedik…
-
@Thinkable merhaba, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. Fakat belirtmek isterim sizlerle aynı sıkıntıyı yaşamamışız.
Biz ilk aşamada ben ve eşim için ayrı ayrı kayıt oluşturduk. Devamında benim üzerinden yapılan kayıt ile eşimin ve oğlumun başvurularını birleştirdik. Yani tek hesap üzerinden evrak teslimi için barkodlar oluşturduk. Biz evrak teslimi için barkod oluştururken hata yapmışız ve sanki tekrar görüşme talebi istiyormuşuz gibi algılanmış. Tabii sistem talebi red etmiş ve talep kapatılmış. Biz tekrar bir talep açtık ve bu sefer doğru yaptık.
Biz case numaramızı hepsini girdik.
Umarım en kısa zamanda probleminizi çözersiniz, inanılmaz stresli bir süreç:( -
@MUT merhabalar, gözünüz aydın öncelikle :) ben hala eşimi ekleyemiyorum. Kişi sayısı uyumsuz hatası veriyor. Böyle bir sıkıntı yaşamış mıydınız?
-
@eceslc Hayır yaşamamıştım. Eşime ayrı bir kayıt açıp, onu uid numarası ile direkt ekleyebildim. İnşallah kolaylıkla çözülür 🙏🏻
-
@eceslc kişi sayısı uyumsuz diyorsa, ama siz ilgili sayfada eşinizi ekli olarak görebiliyorsanız (önemli nokta bu, ben eşimi ve 2 çocuğu eklemiştim, eklediğimi görebiliyordum ama yine de tam o bahsettiğiniz uyarıyı veriyordu, halbuki kişi sayısı olması gerektiği kadardı) eklenmiştir, bana da aynı hatayı vermişti.
Anasayfaya dönün, başvuruya devam et deyin, büyük ihtimalle bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler sayfasına değil pick up seçeneklerinin olduğu sayfaya götürecek sizi, geri gelmeyin, oradan yani delivery seçerek devam edin, bana da aynısı olmuştu, sonra devam ettiğinizde case number gireceksiniz, sonunda kaç kişiyseniz o kadar kişi için barkodlu belge oluşacak ve ana sayfada aşağıda bakmakla yükümlü olduğunuz kişi sayısında doğrusu görünecek. Yani bende böyle olmuştu, siz de bir deneyin.
O hatayı defalarca verdi, ben de hep o uyarıdan tırstığım için devam etmemiştim, ama eklediğimi görebiliyordum, o yüzden bir cesaret devam edeyim dedim ve sonuçta 4ümüz için de barkodlu çıktıyı alabilmiştim deneyimimde anlattığım gibi. -
@Thinkable Barkod oluşturduk. Case numaramızı F4 uygun şekilde tam girdik. Biz biraz pimpirikli olduğumuz için kendimiz gidip teslim alacağız yani ödeme yapmadık.
-
Çok şükür ustraveldocs sorununu çözüldü, kayıt yapıldı ancak barkodlu sayfa göremedik.
-
@aysegul merhabalar, detaylı açıklama için çok teşekkür ederim. Ben daha önce de sizin dediğiniz gibi denedim, şimdi de denedim fakat olmuyor. Case number girdiğimiz yerde case number girince kişi sayısı eşleşmiyor diyor ne yazık ki. Hatta birkaç defa pickup kısmına gelip tekrar denedim ama yine olmadı :( başvuraları yönet dediğimde eşim için 2 adet kapalı 1 adet açık başvuru gözüküyor. Acaba o sebeple mi uyumsuz görüyor. Silemiyorum başvuruları da. Aklıma bir tek bu geldi :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum