Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’ye havalimanından nakit parayla giriş yapmak

Bankacılık
132 45 13.8k 51

Benzer Başlıklar

• ABD disinda olan ve bankada tutulmayan kiymetli varliklarin FBAR bildirimi

Bankacılık
    2
    0 Oy
    2 İleti
    415 Bakış
    USAdanaU
    Merhaba, IRS FBAR Hotline hattini 866-270-0733 numarasindan arayarak soruma yanit bulmaya calistim (1-6-1 tusladiginizda bir temsilci ile gorusmek icin siraya aliniyorsunuz). Yalniz uc kere aramama ragmen hic birinde gorusme saglayamadim. Ortalama her birinde yarim saat beklemisimdir. Sadece mesai saatlerinde hizmet verdiklerinden ogle arasinda ancak o kadar vakit ayirabildim. Ozetle bir sonuca ulasamadim. Ben de FBAR da, altinin nakit karsiligini gosterdim. Hesap turune others secerek aciklama kismina kasada saklanan altin olarak belirttim. Miktarini da yazdim. Bankanin adini zaten soruyor. Hesap numarasi olarak da bankanin sube kodunu ve kasa numarasini yazdim. Insallah basima is almam ama bu kadar miktarin pesine dusmezler sanirim. Duserlerse de artik hikayemi buraya yazarim :)
  • ABD Mevduatlı Hesap Faiz Oranları Nedir - Nasıl Hesaplanır?

Bankacılık
    13
    0 Oy
    13 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    @forester Son bir yildir FED'in faiz oranlarini arttirmasi ile birlikte banka faizleri de yukseldi.
  • Madeni paraları bütünleyip kağıt paraya çevirmek (coinstar)

Bankacılık
    11
    16 Oy
    11 İleti
    4k Bakış
    A
    İlk CoinStar'ı duyduğumda ve amazon gift cardını komisyonsuz verdiğini öğrendiğimde, terms of use'una bakmıştım. 1943 pennyleri gibi ürünleri saymayacağını belirtiyordu. Bununla birlikte kıymetli olan bazı paraları mı buluyor böylelikle acaba bunlar diye düşünmekten alamadım kendimi. Cebinizde hazine taşıyor olabilirsiniz gibi başlıklar ile bloglar internette epeyce mevcut. Özellikle nadir bulunan bozukluklar ile ilgili. :)
  • Türkiyedeki Banka Kartıma Abd'den para yatırabilir miyim?

Kilitli Bankacılık
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    caglarorC
    Şu konuda sorunuzun cevabı olabilir: https://yesilkartforum.com/forum/topic/115/para-transferleri-ve-bankacılık-hakkında
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k