Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

• @aysegul Yapmış olduğumuz bu işlem - evrakaların teslimi için değil mi ?
    ödeme yapmama rağmen transaction completed ibaresi görünmüyor. 3 gündür uğraşıyorum 🙂 işin içinden çıkamadık

• ⭐⭐⭐⭐

@MEB, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba. Vizesini alan arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı başımıza inşallah.
    Küçük çocuklarımız için de adli sicil kaydı ve vukuatlı nüfus kayıt örneği belgesi mevcut mu? İsteniyor mu?

Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı 16 yasindan buyuk kisiler icin saglamalisiniz. Çocuklar için talep edilen vukuatlı nüfus kayıt örneği için asıl talihli adına e-devletten alınacak nüfus aile sekmesinden vukuatlı nüfus kayıt örneğinin bir kopyasını koyabilirsiniz veya en yakın ilçe nüfus müdürlüğünden mühürlü imzalı belge temin edebilirsiniz.

DV2026 Mülakat Deneyimleri konu başlığının birinci iletisini okumanız ve ön belge hazırlıklarını yapmanız yararınıza olacaktır.

• @kucurizm sanirim her gorevli farkli bir sekilde degerlendiriyor sorunu. ben ekran goruntusu ve case numarami yolladim. eger bu sekilde olumlu bir sonuc alirsam, sizi de bilgilendiririm

• @ucangeyik teşekkür ederim bende bir sonuç aldığımda burada bildirimde bulanacağım.

• Herkeze merhabalar foruma yeni katıldım. Bende talihlilerden biriyim sormak istediğim bi kaç sorum olucak yardımcı olabilcek olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
    Mülakat tarihimiz belli oldu gerekli olan bütün belgeleri hazırladım. Yapmadığım bazı şeyler var mesela hesabıma daha para yatırmadım bu bir problem olurmu onun harici kişi başı 330 dolar konsolosluk ücreti ungunlar muayene ücreti dışında başka bir ödeme çıkacak mı ? Birde son olarak asıl büyük problemim Başvuru kazananı eşim Ds-260 formunu heycanlı bir şekilde doldururken eşim Soy ismini yazarken yanlıs yazmış bu mülakatta bir problem yaratırmı bize benim ve çocuğumun soy isminde filan problem yok ama eşim yanlıs yazmış. Şimdiden teşekkür ederim 🙂

• @c-kelen formül a ve formül b gibi çok dilli belgeleri e-devletten aldığımız gibi götürdük. adli sicil kaydını da e-devletten ingilizce olarak çıkardığımız için aynı şekilde götürdük. onun dışındaki butun belgeler yeminli tercümeli.

deneyimlerde vizesini alan arkadaşların götürdüğü evraklar bizler için iyi bir referans. o başlığı takip edebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@efemu35

@c-kelen mülakata Ankara’da girecek gözüküyor imzasından, sizin ilettiğiniz belgeler Hong Kong için. Sorusunu sorarken sizin mülakat yerinize dikkat etmemiş kendisi muhtemelen, katkınız için teşekkürler 😉

• ⭐⭐⭐⭐

@c-kelen Bundan sonraki sorularınız için gerekli olacak lütfen aşağıdakileri tamamlayınız:

İmza için buradaki örneğe bakın. (İmzanız eksik; CN bilgisi, DS260 gönderme tarihi ve mülakat tarihi yer almıyor).

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• Ustaveldoc kaydı yaparken mail ve kullanıcı adı girdim hata verdi daha sonra giriş yapmak istediğimde kullanıcı zaten var diyor ve giriş yapamıyorum. Ne yapmam gerekiyor fikri olan varmı?

• Merhaba benimde bir sorum olacaktı. Dosyamı mayıs ayında Ankaradan Hongkong'a taşıdım.Haziran ayında evlendim ve add applicant yaparak eşimi ekledim.Eşimin bilgilerini girerken 'INTERVIEW LOCATİON' kısmında Hongkong yazıyordu.(Kendi dosyamı açtırmadım ve bilgilerimi hala güncellemedim.) Bugün ise dosyamı HK'dan Ankaraya taşımak için ds-260 formunda olan eski pasaportumu ekleyerek mail attım. Az önce dosyanın Ankaraya taşındığına dair bir mail aldım.Aklımı kurcalayan soru hala kendi dosyamda evli olarak gözükmüyorum ve acaba add aplicantten eklediğim eşimin dosyasıda benimki ile birlikte ankaraya taşınmış mıdır? Nasıl bir yol izlemeliyim?

• ⭐⭐⭐⭐

@MEB adli sicil kaydı istenmiyor. Nüfus kayıt örneğini de anneninkinden(nüfus aile seçerek) bir kopya daha çıkarın(her bir çocuk için ayrı ayrı), bu yeterli başka bir şeye gerek yok.

• @sudenrtna sanırım siz bu maili Ustraveldoc’dan almadınız.. siz, tarafınıza bir gerekçe nedeniyle randevu planlanmasını mı talep ettiniz Ankara’dan ? Ben öyle anladım.. bu talebiniz de uygun görülmemiş gibi anlaşılıyor

• ⭐⭐⭐⭐

@sudenrtna, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhabalar dün ustraveldocs a kayıt yaptırdım mail almıştım talebiniz inceleniyor diye bugün reddedildi diye mail geldi daha önce başına gelen oldu mu ne yapmam gerekiyor şuan maili ekliyorum.

Değerli SUDENUR DINCER

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Randevu planlama izni talebiniz incelenmiştir. SUDENUR DINCER 2025101910/19/2025 2:12:57 PM DV Talebinizin reddedildiğini üzülerek bildirmek isteriz. Vize Ön Onay süreciniz kapanacaktır.

Teşekkür ederiz.

Vize Birimi

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu

***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır.

GENEL bir bilgilendirme olsun arkadaşlarım için de bu alıntı mesajım, bu gelen emailin normal şekilde yapılmış bir ustraveldocs kaydıyla bir ilgisi yok, yani evet ustraveldocs kaydı sonrası gelen bir cevap ancak belge teslimi için yapılan bir kayıt ile ilgili değil, yani bize neden bir cevap emaili gelmedi gibi düşünmeyin lütfen.
    Sude Hanım ve daha önce malesef başka talihsiz talihliler de yesilkartforum deneyimleri yerine belki daha pratik, belki daha güvenilir olur düşüncesiyle veya farklı bir düşünceyle internetteki videolara bakarak kaydı gerçekleştirmek istemişler. Ancak seçenekleri işaretlerken bir yerde Belge Teslimi(Ank2) ile ilgili seçenek dururken, video başka şekilde yönlendirmiş ve tekrar randevu oluşturmayla ilgili farklı bir seçeneği işaretlemişler, bu alınan cevap da bu talebin reddedilmesi ile ilgili. Yani sizin/bizim kaydımızı sorgulamanızı gerektirecek bir durum yok, telaşa mahal yok.

Yeşilkartforumun yolundan ayrılmayın şeklinde bir kamu spotuyla bitireyim 🙂

• @gucarslan teşekkür ediyorum, dosyamın açılmasını talep etmiştim bilgilerimi güncellemek için, yanıt alamadım yaklaşık 6 gündür, soru formundan böyle bir talepte bulunabiliyor muyuz? Bulunamıyorsak beklemelimiyim yanıt için yeni bir mail mi atmalıyım?

Teşekkürler değerli vaktinizi ayırdığınız için🙏

• @aysegul Merhaba bende video dan kaynaklı farklı olanı seçtim (ank4) bir problem yaratır mı yeniden düzenleme yapabilirmiyim ben bunu forumu takip ederken kaçırmışım şuan siz yazınca fark ettim. (zaten case number sayfasında problem yaşıyorum) başuvuruyu kapatıp yeni başvurumu yapmalıyım ?

• Merhabalar

DS-260 formunu gönderdikten sonra iş değiştirdim fakat formu doldurduğum zamana göre bilgiler doğruydu bunun için formu tekrar açtırıp düzenleme yapmam gerekir mi?

• @kucurizm Bana ise hiç cevap gelmedi malesef

• ⭐⭐⭐⭐

@c-kelen evet evrakların teslim şekli için yapılıyor. Maalesef sistemsel bir sorun var sanki, son 1hafta-10 gündür herkes bir sorun yaşıyor ustraveldocs kaydıyla ilgili.

• ⭐⭐⭐⭐

@tuna_bey ank4 seçtiyseniz büyük ihtimalle size de talebiniz reddedildi şeklinde bir email gelecektir. Çünkü ank4 seçerek belge teslim kaydı yapmak yerine yeni randevu talebiyle ilgili bir başvuru yapmış oluyorsunuz. Bu ank2 ank4 gibi seçeneklerin yanında parantez içinde yazan ifadeleri okusaydınız bunu farkedebilirdiniz.
    Herneyse, sonuç olarak eğer ank4 seçtiyseniz belge teslim kaydı yapmadınız demektir. Vize basılı pasaportlarınızın size ulaştırılması için belge teslim kaydını yapmış olmalısınız. Bahsettiğiniz gibi, hatalı başvuruyu kapatıp yenisini oluşturmanız gerekir gibi duruyor. Yine de tercih sizin.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |