Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Kurtulmuş Sektördesiniz, genç aşcı için hangi eyaleti önerebilirsiniz? deneyimleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli.

• @Selimdiskaya52 Amerika tamamen sömürü düzeni. Fazla mesai ödememek için sizi hep o sınırda bırakırlar, o yüzden insanlar 2. hatta 3. işte çalışıyorlar. Bence, ilk girişinizi yaptığınızda, SSN geldiğinde, veya geç gelirse SSA ofisten gidip öğrenip, iş başvurularınızı yapmaya başlayın. Hemen çalışmasanız bile en azından ne istediklerini, şartlarını vs anlarsınız. Michelin konusunda bilgim yok ancak sizin profile uygun şehirler büyük şehirler gibi geliyor. Kendinizi California ile kısıtlamayın. Miami, New YorkCity, Washington DC vs. İş nerdeyse taşınacağınız yer orası olsun.

• @erenotti Değerli bilgileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Halihazırda Danimarkanın soğukluğunu sevmemekle birlikte CA'yı ilk sırama yerleştirmiştim. Ocak ayında kısa süreli gir-çık yaptıktan evvel sonra tam anlamıyla 2027 de göç edeceğim fiziksel olarak GC ve SSN Elimde olunca iş başvuruları yapıp relocate yapacağım.

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52 bizim sektör için çok bir eyalet farkı yok bence çünkü her eyalette geçerli bir sektör onun için eyaleti seçerken daha çok ben o şehri sever miyim iklimi vs bana uygun mu bütçem el veriyor mu diye bakın bence. Her eyalette oteller veya restoranlar var. Tek diyebileceğim şehir merkezlerine odaklı kalmak yeterli bence bu şekilde kaliteli otel veya restoranlara yakın olmuş olursun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |