Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Fer-0 Oturum isteme durumunun hepimizde ufak çaplı bir travma yarattığı gerçeğini bilerek tedirginliğinizi çok iyi anlıyorum ancak kulaktan dolma bilgilerle hayatı da kendinize zehir etmenin bir anlamı yok..Neye istinaden öyle dendiği net değil ki artık konsolıslukların genel yaklaşımı 28A öncesi taşıyanlar için randevu verme yönünde...HK da aynı doğrultuda davranması büyük ihtimal:) Sakin ve pozitif günler hepimize...

• Merhaba,
    Ustraveldocs hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Biz de barkodlu belge alamadan gittik mülakata ama kaydımizi tamamlamıştik ve odemelerimizi adrese teslimat olarak seçip yapmistik. Dün gece eşime ve bana mail geldi pasaport gönderimine dair. UPS üzerinden bir takip no verilmiş. İlgili takip no.yu linke yazdığımızda gönderiyi bulamıyor. Henüz çok yeni diye beklemeye devam edeceğiz. Dün geceden beri pasaport durumunun yaninda Origination Scan yazıyor bu arada. Şimdilik detaylar bunlar. Başka bir gelişme olduğunda buradan bildiriyor olacağım.

• @Cem-Çeliker
    Benim USTRAVEL ekranım bu şekilde. ve case number geçersiz uyarısı alıyorum. Benim başvurum sizinle aynı aşamada değil galiba biz kaydı oluşturamadık sanırım

Ekran görüntüsü 2025-10-17 112225.jpg

• Merhabalar, hesap dökümü ile ilgili aklıma takılan bir soru var. Benim şu anki hesabım eşim ile ortak bir hesap. Evlendikten bu hesabı açıp birikimlerimizi oraya koyduk. Ortak hesap herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Yoksa hesabın sadece talihli adına mı olması gerekir?

• @eceslc Bildiğim kadarıyla ortak hesap kullanan bir arkadaşımız var. Bir sorun olmadı ama kendisi daha net bilgi verebilir belki @ozangules62

• @Fer-0 HK mülakat planladığı kişilerden mail ile lise diploması istemesi ile akıllarda yer etmiş bir konsolosluk. Dolayısı ile bu denli önemli bir durumda da mülakat sırasında değil, mutlaka önceden mail aracılığı ile oturum evraklarını sterdi düşüncesi ağır basıyor. Dolayısı ile arkadaşlarınız hangi derecedeki yabancı dil ile nasıl bir soru yöneltti bilmiyoruz ama muhtemelen konsolosluk görevlisi anlık olarak işleyişten bahsetti kendilerine diye düşünüyorum. 15 gün sonraki süreçte forum üyelerinden çok daha net şekilde cevapları alıyor olacağız.

• bangkok için ustraveldocs geçerli mi arkadaşlar bulamadımda forumda.

• @Fer-0 Yeni birsey soylememisler oturum veya vatandaslik zaten isteniyor. 28 Agustos oncesi dememislerki neden dagildiniz anlamadim?

• @gucarslan çok teşekkür ederim.
    peki ds260 için dosyayı tekrar açtırmam mı gerekecek yada mülakat sırasında mı tekrar pasaport numarası güncellenir?

• @harun-can evet geçerli, forumda da bulunur durumda, hatta ben kimlerin hangi postundan faydalandığımı da paylaşmıştım

• @mhmtkz teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc

Eşlerden birisinin adına olan hesapta veya ortak hesapta birikimlerin kanıtlanması yeterli.

• Mayıs ayında kazandığımı öğrendikten hemen sonra DS-260 formunu mevcut pasaportumla doldurmuştum ancak Aralık 2025'te pasaportumun süresi dolacağı için yeni pasaport çıkardım. Unganlar'a sağlık muayenesi randevusu alırken ve ustraveldocs'a kaydolurken yeni çıkardığım pasaport bilgilerimi girdiğim için bir sıkıntı yaşar mıyım ?

• KCC mail atınca HEIC uzantılı bir fotoğraf yolladığımı farkettim. Muhtmelen fotoğrafı açamayacaklar uzantısından dolayı. Bu fotoğrafı pdf veya jpeg yapıp ek bir maille tekrar bu maile atıfta bulunarak yollayabilir miyim

• @yunustg benim aklımda da bu opsiyon var Bangkok konsolosluğundan Ankara Konsolosluğuna taşımam gerektiğine inanıyorum Ankara'nın böyle devam etmesini umut ederek 🙏

• @yuceezgi Dönüş bekleyin, açamazlar ise tekrar göndermenizi isteyeceklerdir.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@yasinkoç, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Bu randevu onaylama durumu sadece yurt dışında mülakata girecek olanlar içinmi yoksa ankara içinde randevu mailine cevap vererek onaylamak gerekirmi?

Melis hanıma Bangkok'tan randevunuzu onaylayın diye e-posta gelmiş Ankara böyle bir e-mail yollamıyor bildiğim kadarıyla.

• @gucarslan Bu tarz cevap verdiğinize hiç görmemiştik :)) Elle tutulur bir cevap da alamadık.Ekim ayına tüm randevulara cevap veren HK Kasım a da randevu bırakmadı nasıl bilgi alacağız şaşırdık 😞

• @Dilan-Yalçın
    Merhaba, ben de aynı durumdayım. Bangkok konsoloslugu formu açtı, eşimi ds-260 formuna ekleyeceğim fakat ikamet adreslerimiz farklı.

@gucarslan Bey, Forumda taradım fakat bir cevap bulamadım. Bu konuda yardimci olabilir misiniz? Zaten GC sonrası evlendik. iliski kaniti vs. Belgeler goturecegiz fakat ikamet konusunda bir soru gelir mi emin olamadik.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |