Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @SKUKAAN tebrik ederimm çok sevindim. Yolunuz hep açık olsun inşallah

• @SKUKAAN Hayırlı olsun. harika haberler için teşekkür ederiz

• @SKUKAAN Tebriklerrr, çok sevindim.

• @SKUKAAN Tebrikler...darısı , bekleyen bizlerin başına 🙂

• @SKUKAAN hayırlı olsuuuuun sizin adınıza çok sevindim. Umarım bundan sonrası için de her şey çok güzel olur. Dört gözle deneyimlerinizi bekliyoruz ☺

• Excel de 890X (ANKARA) gibi bir case in karşısında 24 kasıma mülakat tarihi eklenmiş, acaba hata yada kaydırma mı yapıldı, çünkü o numara zaten şuan aktif değil sayfa yöneticileri uygunluklarında bakabilirler mi ?

• @ATS16 mülakat tarihi erteleme talebi neden riskli, süreç hızlı ilerliyor mülakat verilmeme ihtimali mi var? Bizim işlemler yetişmezse şayet ertelemeyi düşünmek zorundayız ama bizi neler bekliyor bilmiyoruz daha açık anlatabilir misiniz ve erteleme talebinde bulunabilmemiz içim güncel mail adresi nedir

• Yasaklı

@SKUKAAN, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

bu sabah vizemiz onaylandı çok şükür.
    en kısa sürede mülakat deneyimi olarakta paylaşacağım 😀😀

tebrikler , hayırlı olsun

• @Zeynep_Oz Yaklaşık 12 13 gün içerisinde dosyanız taşındı maili gelmiş bana.

• 7.30 mülakatından çıktık aldıkkk arkadaşlar aldıkkk vizemiz onaylandı orda olduğum anlarda iranlılar dışında ap kalan görmedim süreci kendime gelince size anlatıcam ustravel konusunda da sorun yaşayacak gibi olduk ama bir sorun olmadı kaydımız olduğu için BEKLEEEE BİZİ AMERİKAAAA

• @ozangules62 hayırlı olsuuuunnn çok sevindim sizin adınıza. Umarım her şey çok güzel olur sizin için ☺️ Deneyimlerinizi dört gözle bekliyorum özellikle ustraveldocs hakkında olan sıkıntıyı 🥺

• @ozangules62 İranlıların Travel Ban'ları olduu için AP ye bırakıyorlar diye okumuştum belki o sebepten bırakmışlardır?

• @berkay2462 Berkay Bey, Ankara' ya taşımak için attığınız mailin içeriğini örnek olması için paylaşabilir misiniz rica etsem ?

• @ozangules62 @SKUKAAN hayırlı olsun vizeleriniz gözünüz aydın 🙂

• @aktases selamlar bk da ustravels kaydi yaptiniz mi bende viyana da girecegim gibi viyana da yapiyormuyuz acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@Dilan-Yalçın form açtırma işlemini hiç deneyimlemediğim için bilemiyorum malesef. Ama formunuzun açılmış olduğuna emin misiniz?

• @SKUKAAN tebrik ederimmm 🇺🇸 Umuyorum ki aynı gönderiden yarın ben de paylaşacağım 🥹

• @excan merhaba Viyana’da gerekmiyor

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55 5 eylül mü yoksa 9 mayıs mı doğum tarihiniz? Belki orada karışıklık olmuştur.

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52 tek kişi dediğinize göre, babanızın talihli olmadığını anlıyorum, arkadaşımızın dediği gibi kendi hesabınızda olmalı.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |