Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @dolunaysudex şu an Kasım- Aralık ayı başvuruları değerlendiriliyormuş. Bence 40 güne kadar onay alma ihtimaliniz yüksek

• @murat-akın geçen haftadan itibaren ocak ayından 84 dosya onaylandı subat ayından ise 86 dosya onay aldı dün gece ise 14 subat dosylarının çoğu onay almış heyecan ile bekliyoruz 🤞

• Herkese Merhaba, süreçte belge toplama aşamasına geldik ve tam olarak emin olamadığım bir konu var. Ben kısa bir süre Belçika'da öğrenci olarak yaşadığım için Belçika'dan da sabıka kaydı almam gerekiyormuş. Adalet Bakanlığı'ndan alacağım bu belge apostilli olmak zorunda mı yoksa belgeyi normal alıp türkiye'de yeminli tercümana çevirmek yeterli olur mu? Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• @guldenk ABD'nin resmi göçmenlik belgeleri sayfası belçika'dan alınacak sabıka kaydı için bu apostil şartını net şekilde belirtiyor ama istersen bu sayfaya göz atabilirsin https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Visa-Reciprocity-and-Civil-Documents-by-Country.html

• Merhaba, resmi göçmenlik belgeleri hakkında ilgili maddeyi net görebileceğim bildiğiniz bir kaynak varsa paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Çünkü sizin ilettiğiniz linke baktığımda apostile dair bişi yazmıyor, avukatımız da aynı şekilde apostil gerekmez dedi ama ben tam emin olamıyorum, süreci uzatacak bişi de yaşamak istemediğim için emin olmak istiyorum. Bu sebeple net bir kaynak paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. desteğiniz için teşekkür ederim.

• @guldenk “Merhabalar, sabıka belgesini Belçika’da apostil yaptırdıktan sonra Türkiye’de İngilizce yeminli tercüman tarafından çevrilmesi gerekmektedir. Bu şekilde ABD Konsolosluğu’na ibraz edebilirsiniz.”

• @murat-akın murat abi gece onay geldi darisi senin basina 🥳

• K1
    Noa1 onay : 18 jul 2024
    Noa2 onay : 18 nov 2024
    NVC approved : 2 jan 2025
    Ankara consulate approved : 31 jan 2025
    Medical enam : 19 mar 2025
    İnterview : 21 mar 2025
    USA arrive : 19 jul 2025
    Marriage 23 jul 2025

• @dolunaysudex çok çok sevindim umarım hepimiz için her şey güzel geçsin. Hayırlısı ile tüm süreçlerin süreçlerim güzel olsun 🙂

• @murat-akın teşekkür ederim abi ikimizde en kısa sürede vizelerimizi alalım inşallah

• Yakın zamanda b1 ile ABD ye gidip inşaat şirket kurup E2 statüsüne geçtim. Şirketim başarılıydı, herşeyim yasalara uygun ve iyi performansa sahipti. Seyehat özgürlüğümüzde olsun diye TR ye gelip birde basılı E2 alalım dedik. Red edildi üstüne mevcut turist vizemizde iptal edildi arabalarım evim yarım kalan inşaatım param herşey ABD de kaldı. 8 yaşındaki kızım orada okula gidiyordu eğitim hayatı alt üst oldu.

Orada tanıştıgım birisiyle işleri ciddileştirirsek bu aldıgım red evilik için K1 vizesi ni riske atarmı? Bana sen reddin var başka bir kategoriden inanmadık sana derler mi? Tecribe edenler varmı böyle bir durumu?

• @luisfigo eger iliskiniz ciddiyse ve onlara vereceginiz kanitlar gercekse kolay kolay k1 vizesinden ret alan kisi gormedim

• Merhaba,22 ağustosta dosyamız onaylandı. Nişanlım Amerikada ben Türkiyedeyim,fakat ben henüz bir mail almadım bundan sonraki süreçte ne yapmam gerekiyor?

• Herkese merhaba, yakın zamanda K1 vize mülakatına giren arkadaşlar acaba deneyimlerini paylaşabilirler mi? Tecrübesi olan arkadaşlardan faydalanmayı çok isterim. Şimdiden çok teşekkürler.

• Arkadaslar selam,saglik muayenesinde zorunlu asilar hangileri?
    Lise ve ortaokulda cogu asiyi oldum ama asikartimda sadece covid gozukuyor,ayni sorunu yasayan arkadaslar var mi acaba

• @mehmetkaradag58 doctorun da lazım olan tüm aşılar yapılcak belki dışarıda yaptırırsan ankaradaki doktor kabul etmeyebilir ama zaten doctor randevusu alırken sayfada zorunlu aşılar yazıyor diye hatırlıyorum

• Noa2 onaylandı çok şükür :))

K-1
    129F gönderimi :13/02/2025
    NOA1 onay : 20/02/2025
    NOA2 onay : 08/010/2025
    Nvc: gg/aa/yyyy
    Ready : gg/aa/yyyy
    Vize mülakatı : gg/aa/yyyy
    Vize onay : gg/aa/yyyy
    Usa’ya giriş : gg/aa/yyyy
    Evlilik : gg/aa/yyyy

• @murat-akın tebrik ederim murat abicim 🫶🏻

• @dolunaysudex K1 Vizesinin pek albenisi kalmamış gibi duruyor az önceki arkadaşların sizin murat beyin vs... imzalarını okudumda ortalama onay süresi şuanda 8-9 ay arası değişken gibi görüyorum.

CR1/IR1 yani doğrudan evlilik üzerinden Green Card için süreç 12 ay-14 ay arasında USCIS için eskiden bildiğim kadarıyla K1 için süreç 5-6 ay arasındaydı sanırım uzama var yanlış biliyorsam aydınlatabilirsiniz.

Ama eğer bu şekilde uzadıysa pek albenisi kalmamış gibi duruyor... Ha pişmanmıyım belkide I-129F dosyalasam daha iyi olabilirdi ama artık girdik bir yola

• @Ekto-Oktan selam ekto evet aslinda surec baya uzadi ama bu tamamen sans meselesi oldugunu dusunuyorum bazi dosyalar sansli kesim de olup 6 ay icinde vizesini alabiliyor bazilarimiz ise baya bekleyebiliyor k1 icin pisman miyim hayir cunku sanirim evlilik vizesi daha cok ugrastirici gibi gozukuyor bir kac yorum okuduğumda baya bir gozumu korkutmustu acikcasi ama siz daha iyi bilirsiniz bu hafta dosyam nvc gidicek sanirim benim surecim tam 1 yili bulacak gibi duruyor ikimiz icinde hayirlisi bakalim

Benzer Başlıklar

• 61
  • 148
  • 1589
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |