Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @emels sizde de mi aynı şekilde barkodlu bir belge çıkmadı?

• @drbaykal Ben korkudan bakamadım. Özür dileyerek söylüyorum bunu. Çünkü benimle aynı durumda olan ve aynı gün mülakata girecek bir arkadasimiz var forumda onun da medeni hâli değişti ve eşini dosyasina ekledi ama bu sistemde eşi görünmüyor o da öyle bir sorun yaşıyor. Bir yandan sizi de takip ediyorum siz de bambaşka bir problem yasamaktasiniz. Endişeli bir şekilde az sonra ilk denememi yapacagim. Yanlış bir şey yapmaktan çok korkuyorum.

• Bülten bugün güncellenir mi?

• @burkingham Çok iyi ya 🙂 🙂 Ankara bu yıl şaşırtmaya devam ediyor.

• Ustraveldocs’tan kayıt oluştururken son adımda “girilen vaka numarası geçersiz” uyarısı alıyoruz. Önce asıl talihli için hesap oluşturduk, ardından bakmakla yükümlü olan kısmına gelince kapatıp eş için de kayıt oluşturduk. Son adıma kadar ilerledik ancak case number hatası verdi. UID numarasını kaydedip kapattık. Bu aşamada geri dönüp asıl talihli için devam ettik, UID numarası ile kişi ekledik. Tekrar denedik ancak hata almaya devam ediyoruz son kısımda. Bu hatayı alan var mı?

• @Eyupp henüz dosyası aktif olmamış ve geri ankaraya taşımak isteyen bir aileye uzunca bir süredir kcc den cevap bile vermediler ki normalde kcc hemen döner. Bence en büyük sebebi hükümet kapanması. Bunun üzerine sizin dosyanız aktif ve ankara geçmişte bu tarz taşımalar için baya zorluk çıkarmıştı. Tercih sizin, iyi düşünüp öyle karar verin. 30 eylül e kadar ap de bırakmasınlar. Son zamanlarda o kadar çok olumsuz deneyime sebep olduklarından dolayı hepimiz en kötüyü düşünüyoruz sürekli

• @emels @emels içinizi ferah tutun, benim dosyama ekleme çıkarma hiçbir şey yapmadığım halde böyle bir durum yaşıyorum.
    [email protected]’ye mail atabilir o durumdaki arkadaşınız da, ben bulduğum ne kadar adres varsa mail attım. En son ustraveldoc’ta açtığım case’e buraya mail atmamı söylediler.

• @ebd o kadar saçma bir sistem ki her şeye sıkıntı çıkartabiliyor. Aralarında sıfır olacak şekilde girin Case numberınızı eğer sıfırsız yazıyorsanız. Ya da eş için olan başvuruyu kapatıp tekrar ana talihlide deneyin. Barkodlu belgeniz çıkarsa şayet bana da haber verebilir misiniz? Açıkçası bu konuyu takip ediyorum nerede hata yaptığımı bulmaya çalışıyorum.

• @drbaykal Kesinlikle çok saçma. Sıfır olarak giriyorum yine aynı hata. Eş kısmında artık “asıl talihliye kayıtlısınız”benzeri bi yazı çıkıyo orda bir şey yapamıyorum. Asıl talihli kısmında da işte hata veriyo. Biraz bekleyip sonra tekrar deneyeceğiz belki yoğunluktan ve yeni site olduğundan hata veriyordur. Sizin durumunuzu da okudum ben de aynı şekilde ilerledim. Çözülecektir içinizi ferah tutun.

• @ebd devam ederse [email protected]’A mail atabilirsiniz veya yandaki sekmelerden geri bildirim/talep kısmından Case açabilirsiniz. Ben konsolosluğa varana kadar aradım en azından haftaya kadar bekleyeceğim en azından dönmeleri için. O kadar çok uğraştım ki eşimi bakmakla yükümlü olduğum kişilerden çıkardım uid ile yeniden ekledim. Premium delivery seçtim. Premium location seçtim ank1 ank2 hepsini denedim. Hiçbirinde ama hiçbirinde barkodlu bir şey çıkmadı. En sonunda burada yazılana göre yapıp mailleri atıp beklemeye aldım.

• @Buse-Demir-0 Hayırlı olsun, mülakat sonrası da guzel haberlerinizi bekliyoruz

• @drbaykal Evet devam ederse atacağım. Umarım hızlıca çözülür sizin için de durum.

• Ustraveldocs’u doldururken dropbox aşamasında “Vize türü mülakat feragatlerini karşılamamaktadır” uyarısı aldınız mı? Konsoloslukta ulaştığım kadın bu konuda bir açıklama yapamadı ve yanlış yönlendirme yaptı.

• @ebd inşallah dualarım hepimizle 🥺

• Kendimi ustraveldocs konusunda beklemeye ikna etmeden önce case açmıştım. Açtığım case’e gelen yanıtı buraya ekleyeyim. Eğer ustraveldocs’ta sıkıntı yaşıyorsanız buraya mail atabilirsiniz.

IMG_3771.jpeg

• @ozanertugrul en son türkiye abd başkonsolosuydu hongkong a atanmış demek hayırlısı olsun

• @burkingham Ankara böyle devam😃 kimse dosya taşımak zorunda kalmasın artık.

• @ALİ-GAFFAR çok tebrik ediyorum bu numaralara mülakat verilmesi ankaranın diğer konsolosluklar gibi devam edeceğine işarettir inşallah herkes vizesini alır umarım ☺

• Ustravel iğrenç bir sistem olmuş asla çözüm de vermiyorlar konsolosluğunuza yazın dediler bize de bakmaktan sorumlu olduğunuz kişiler eksiks diyor ama eşim ekli çözemedim, ankaraya mail attım çarşamba mülakatım var umarım pazartesi çözerler durumu

• 3500 lere gelen varmı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |