Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ucangeyik hayır henüz görünmüyo

• @ebd KCC'ye mulakat yerinizin neresi olduguna dair mail atabilirsiniz o zaman bence. eger planlanmissa mulakatiniz bildireceklerdir. cunku size gelen bu mailin 2NL olmasi gerekiyor bildigim kadariyla

• @ebd Aynı emaili aldık bizde ama başka bir şey yok

• arkadaşlar bende mülakat maili aldım kasım 7. de

• @ebd sizin iletinizi gorunce ben kendi sayfami kontrol ettim CEAC'ta at KCC gozukmesine ragmen DV Entrant Status Check sayfasinda mulakatimin planlandigini gordum

• @ucangeyik Güncellendi sayfa.
    Sevinçli bi haberle cevap vereyim 21 Kasım mülakat tarihimiz 🙂

• @ebd hayirli olsun :)) bol sans

• @ucangeyik tebrik ederim sizi de çok güzel

• Bu ileti silindi!

• Merhaba arkadaşlar
    CN39xx sıralama için az önce mülakat tarihini aldık,14.11 olarak.
    Ancak ben 19 Ekimde evleneceğim ve asıl talihli nişanlım formunu açtırıp beni ekleyecek. Bu 1 aylık süre bunlar için yeterli mi yahut KCCye mail atıp öteleme istememiz daha mı sağlıklı olur?
    bu konuda yorumlarınız çok değerli, bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.
    Şimdiden herkese süreçte gönlündekinin gelmesini diliyorum

• 14 kasım sabahına mülakat aldım. Aşırı mutluyum. Ankara hepimizi şaşırttı 🙂

• Merhaba. 5XXX case numaram var. D-260 formunu ilk ay içinde doldurdum. Bekliyorum. Yapacak başka bir şey var mı? Mülakat tarihimi nereden öğrenebilirim. Gurubu çok takip edemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese bol şans.

• @burkingham benim 30XX bizden bile erken gireceksiniz Ankara gerçekten bu sene mükemmel gidiyor. Umarım vizenizi alırsınız şimdiden başarılar 🙂

• BANA DA MÜLAKAT E MAİLİ GELDİ CSNO63XX

• ⭐⭐⭐⭐

Ankara koptu gidiyor, maşallah diyelim nazarımız değmesin, çok tebrikler arkadaşlar 🙂

• @ebd 6000 lerde Ankara mülakat verdi arkadaşıma

• ⭐⭐⭐⭐

@osmanatasoy00 son iletilera, sayfalara göz atın lütfen, cevabını bulacaksınız 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal gerçi birkaç kez kapattım, yeni başvuru açtım dediniz ama, benim yazdıklarıma göre kapatıp tekrar bir denediniz mi? Yani adım adım aynısını yaparak?

• Henüz current olmadık dosyamızı Ankaraya geri taşısak ne gibi sorunlar olabilir? Yoksa hiç ellemesek mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal bir de bol bol abd deki yaşama dair forum başlıkları okumak :))

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 12173
  • 728
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |