Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @oktay3847 Günaydın öğrenebildiğim kadarıyla onların özelinde olan numaralar konunun bizimle ve standart DV ile alakası yok.Onlara özel slot açılmış gibi anladım yanlış da olabilir.Biz yolumuza bakalım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes doğum ülkenizden almalısınız evet.

• @drbaykal merhabalar ben de ais kaydı yapmadık , ais kaydı artık olmuyor mu onun yerine pasaportları teslim almak için ptt şubesinin ustravel ' dan mı seçiyoruz

• @Serapp Merhabalar , benim biraz kafam karıştı, asıl talihli eşim . Ds-260 formunu gönderdik , mülakat tarihimizi ve 2nl mailimizi aldık , unganlardan sağlık randevumuzu aldık , belgeleri hazırlıyoruz . Şimdiye kadar yaptıklarımız bunlar,
    Yapmamız gerekenler ama yapmadıklarımız sadece ais kaydı kaldı , ptt şubesi artık aisten değil de ustravel'dan mı yapılıyor .
    Uscis ücretini onaylandıktan sonra ödeyeceğiz , geriye hangi işlemler kaldığı konusunda kafam karıştı ,eksik bir şey yapmaktan endişe ediyorum.

• @Uğur-Çelik evet artık ais kaydı yok. Ustraveldocs’a kayıt olmak gerekiyor

• @SKUKAAN “post visa category” kısmını 2. Seçenek olan belgelerin teslim durumunu bildirmek olarak seçtim. Orada öncekin kısmını da “regular” olarak değiştirilemeyen bir yer dışında başka bir seçenek eklenmedi değiştirilemez.
    Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum ama cidden dünden bu yana 10 kere başvuru açıp kapattım

• @drbaykal DV2026 Mülakat Deneyimleri ilk başlığında ais kaydı yazıyor, ben kaçırmışım o kısmın değiştiğini çok teşekkür ederim bir an önce ben de yapayım sorduğunuz sorularda muhtemelen ben de takılıcam

• @Uğur-Çelik bambaşka bir başlık var onun için ben de forumda rastgele takılırken gördüm o kısmın değiştiğini. Oraya adminlerin bir el atıp değiştirmesi ve kılavuz yayınlaması iyi olacak. Bayağı saçma bir arayüzü var ne yaptığımı da anlamadığım bir sistem oldu. İnisllah çözeceğiz 😔

• @aysegul @drbaykal aslında burada çok detaylı bir anlatım var sanırım

• @mhmtkz mailinize gelmedi mi bildirim?

• Güncelleme: Az önce Ankara'dan evrak mailini aldım

Ankara'dan evrak maili alan var mı? Şu ana kadar 1 kişi almış bildiğim kadarıyla

• @Uğur-Çelik link ekleyebilir misiniz? Ben göremedim hiçbir yerde

• @yagmurgunes Yağmur Hanım merhaba. Eşim de Özbekistan vatandaşı. my.gov.uz uygulamasını denediniz mi hiç? Oradan doğum belgesi ve adli sicil kaydını alabilir siniz.

• @drbaykal https://yesilkartforum.com/forum/post/513067 tabiki şurada bu başlık altında 369.sayfada

• @yagmurgunes doğum belgesinin eski tip olmasında bir sıkıntı yok. my.gov.uz dan kendinize hesap oluşturup, QR kodlu adli sicilinizi pdf formatında yükleyebilirsiniz. Belge talebi ücretliydi. 2-3 iş günü içinde mail ile yolluyorlar. Kayıt açmak için özbek iletişim numarası ve ödeme yapabilmeniz için uzcard veya humo card lazım.

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal ben yaptığım kaydın aşamalarını uzun uzun anlatmıştım, profilimden bakabilirseniz belki faydası olur.

Edit : Tamam paylaşmışlar sizinle zaten linki de, sırayla okuduğum için mesajları şimdi gördüm.

• ⭐⭐⭐⭐

@cncncnr bana da geldi, dündü sanırım.

• @Fer-0 bu tamamen benim araştırma sonucum ve bu konuyu uygunsa yöneticilerin de yorumlamasını rica ediyorum. Onlara sağlanan bu hakkın, standart dışı lotla alakası yok. Zira adamları EU bölgesine dahil etmişler sanırım ve bu adamlar 1’den 190000’e kadar case number almış. Bu da demek oluyor ki hole dosya sayısı azalmış ve basılacak olan 50.000 kişilik vizeye extra onlar da girdi. Bizim gibi yüksek case numbera sahip olanlar için bu bir dezavantaj ! Sırası geldiğinde vize basımı durduğu için vize alamayan insanlar var

• Arkadaslar bu ustraveldocsu bana bi aciklayabilir misiniz? Herhangibir islem mi yapmamiz gerekiyor henuz herhangibir currentlik durum yok veya mulakat tarihi verilme durumu.

• Biz nicolson dan sağlık zarfımızı teslim aldık. Mülakat günümüzü bekliyoruz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |