Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @iibrahimd Bilgilerimi güncelledim. 08.10.2025 tarihinde mail geldi. Listeden de baktımda yaklaşık 25 kişi aynı güne randevu gelmiş. Bu normalmi eleyecekleri çok kişimi olacak demek acaba?

• Arkadaşlar merhaba ,
    Bugun Hong Kong ta sağlık muayenesine girdim
    Toplamda ödediğim rakam 4160 hkd , olduğum tek asi polio aşısı
    Geri kalanını antikor test sonucuna göre Türkiye de olmuştum.

Bunun dışında , havalimanında sım kart aldım yalnız aktivasyon yapamadım , satın aldığım yerdeki beyefendide yapamadı , önemli değil şehir merkezinde satın aldığınız hattın ofisleri var bizim Turkcell gibi. Oraya gidin ve aktivasyon yaparsınız

Havalimani ve metro çıkışindaki döviz bürolarının kurları düşük bugün baktım en iyi kur DES VOEUX ROAD CENTRAL de yani sağlık muayenesine gideceğiniz cadde bence orda bozdurun . 70.-75 cent fark var

Surecinizde başarılar dilerim

• @Onur-Artoriasoğlu turk vatandasligi tasiyorsaniz islemlerinizi turkiyede gerceklestirebilirsiniz

• Merhabalar. 2026 DV talihlisi olarak ais kaydı artık olmadığı için ustravel e kayıt oldum. İmzamdan da göreceğiniz üzere randevu tarihim belli ancak kayıt olduktan sonra herhangi bir randevu planlanmadı olarak yazıyor.

1.Bu randevu pasaport teslimi için mi mülakat tarihi için mi emin olamadım. Mülakat onayını buradan mı yapacağız? Üst gönderilerde randevunuza 1 hafta kala onay açılıyor yazılmış. Ön onay mailinden sonra kontrol ederek mi onay vereceğiz?
    2.Kişi başı 330 $ olan ödeme için hala konsoloslukta mı yapacağız? Garanti bankası vs gibi direktifler okudum ancak çorba oldu her şey beynimin içinde. Ödeme konusu hakkında ayrıntılı bilgisi olan yazabilir mi?
    Ayrıca ustravel sayfalarımı da buraya atacağım. Hatalı olan bir şey varsa bilen birisi yardımcı olabilirse tekrardan başvuruyu kapatıp yeni başvuru oluşturayım. Şimdiden teşekkürler.
    IMG_0160.jpeg IMG_0161.jpeg

• @drbaykal ilk sorunuz icin emin degilim o yuzden daha bilgili birilerinin cevap vermesi daha dogru olur. fakat ikinci sorunuz icin, vize odemesi olan $330 konsoloslukta yapacaksiniz.

• @ucangeyik teşekkür ederim. Açıkçası şu anda en azından ödeme kısmı kafamda netleşmiş oldu artık. 🙏🏼

• @drbaykal rica ederim. daha onceden okumus oldugum deneyimlere gore TL nakit, dolar nakit veya kredi karti ile odeme yapabiliyorsunuz. cogu kisinin onerdigi ise nakit tam $330 goturmek - nedenini bilmiyorum fakar isleri kolaylastiriyor olabilir. sizin 2 vize oldugunu dusunursek imzaniza istinaden sizin icin de nakit tam $660 goturmek daha iyi olabilir

• @ucangeyik biz o şekilde cash 660 $ hazırladık sorun çıkmaması adına da tam olacak şekilde. O kadar çok talimat değişiklik giriş yapılan site vs var ki insan asla yaptıklarından ve bilgilerinden emin olamıyor.
    Son 8-10 gündür forumda kadar çok şey okudum ki ekran sürem 25 saate çıktı, kafam çorbaya döndü. 🤯

• @drbaykal evet oyle oluyor maalesef. kolayliklar ve bol sans dilerim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal Bu platform pasaport teslimi için. Mülakat onayı diye bir durum yok.
    Vize ücretini mülakat günü konsoloslukta vezneye ödeyeceksiniz. Para üstüne gerek kalmayacak şekilde tam nakit bulundurmanız önerilir.

• @swadze ben de 31 ine aldım çok teşekkür ederim

• @Serapp teşekkürler 🙏🏼

• @swadze Merhaba zaten yazan olmuştur ama benim 2NL mailim dün gece saatlerinde ulaştı ESC sayfasına girdiğimde de oradaki sayfa değişmiş ve mülakatımın saatini de öğrenmiş oldum.

• @ATS16 bizim de mülakatımız 5 kasım ve CNler yakın olduğu için mail alırım diye düşünmüştüm ama gelmemiş, fikir olması açısından istedim. Umarım biz de Ankara'dan bu maili alırız. Geçmiş tecrübeleri de okuyacağım, teşekkürler

• @melisbasdurmus hayırlı olsun inşallah vizene ulaşırsın

• @swadze bizimde 5 kasım saat 8.30 ☺

• Kasım ayı için Hongkong’dan ses çıkmaması huzursuz edici. Bangkok ve Viyana Kasım mülakatlarını vermeye devam ediyor + 2nl maillerini bile aldılar. Heyecanla takip ediyoruz. HK şuan Kasım ayına hiç mülakat atamadı. Ne düşünüyorlar acaba.

• Kasım ayına HongKong dan mülakat alan var mı?

• Merhabalar,ben mülakat tarihim için bilgilerimle mail atınca şu yanıtı aldım.

"Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application."

Sanıyorum ki onlardan gelecek bir sonraki maili beklemeliyim.

• Hong Kong Kasım için açacakları slotlari ekim ayina acmis oldular diye düşünüyorum. Yeni bültenle beraber hk için durum belli olacak gibi duruyor. Ek olarak aktif olan herkes şulan ekime mülakat aldi.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |