Şu konulara baktınız mı? İşinize yarayabilir.
ABD'de Polislik
Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
-
@dogucansevik Böyle başarılarınız varsa dv çekilişi beklemek yerine yetenek bazlı vize türlerine de bakabilirsiniz?
-
Arkadaşlar merhaba,
2023 yılında Work and Travel programı ile çalıştığım için SSN’im mevcut.5 Eylül’de ABD’ye giriş yapıp yaklaşık 15 gün kaldıktan sonra geri dönmeyi planlıyorum. Acaba ABD’ye giriş yapmadan önce SSS başvurusu yapmam mümkün mü? Yazacağım adresin bir önemi varmı arkadaşımın adresini yazsam sorun olur mu kartın postalanacağı adres ile aynı. Kışa doğru da Re-entry Permit başvurusu yapmayı düşünüyorum. Bunun herhangi bir sorun yaratma ihtimali var mı? -
@oprmngr detaylı cevabınız için çok teşekkürler
-
@Muhtaradana merhaba beni de aydınlatabilir misiniz
-
@batuhanalgul-tr Ben askerlerle beraber calisiyorum. Ne zaman birlikte yemege ciksak, ya gelip hizmetlerinden dolayi tesekkur edenler oluyor, yada yemek ismarlayanlar 😊
-
Abi yeter 14 yıldır yapıyorum 🙂 gerek yok hahahaha @ayvalik10 ticaret devam .umarım bir gün .selamlar
-
Şu konulara baktınız mı? İşinize yarayabilir.
ABD'de Polislik
Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak -
@LordBolton yıl oldu 2023 bir şeyler ögrenebildinmi
-
teoride mumkun pratikte cok zor. federal kurumlar icin top secret clearance alabilmeniz gerekir bu da cok kapsamli bir sorusturma gerekir, 1 yildan fazla bile surebilir. bunun disinda fiziksel, zihinsel ve akademik olarak iyi durumda olmaniz gerekir. Minimum gereksinimleri karsilamak sadece basvurmaya yeter. Hepsi cok competitive ama ozellikle FBI icin cok iyi bi resume gerekir.
military veteran olmak, prior law enforcement experience sahibi olmak, yabanci dil bilmek, ozellikle law, accounting ya da computer diploma sahibi olmak onemli artilar.
-
@lordbolton ASVAB testi nedir? içinde söyledi:
ASVAB testi hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Saniyorum ki, sizin konunuz surasi:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/351/amerikan-kara-deniz-ve-hava-kuvvetlerine-katilmak -
@crazycells Teşekkür ederin
Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
-
@Johnny-B-Goode aktif olarak 11b active duty görev yapan 2 türk taniyorum. Biri cok memnun digeri her gün lanet okuyor. Sahsen 11b en secilmeyecek mos. Kitlesi de video oyunlarindan fazla etkilenen 17-18 yas grubu. Önermem
-
@ssoydan88 dolandirici degiller her asker ve sundugu referanslar clearence icin araniyor. En kisa zamanda geri dönüs yapin.
-
@rezanclz 11b uzak doğudakiler rahat, diğer taraflar sıkıntı diye duydum ne kadar doğru emin değilim ama
-
@rezanclz Ben de önyargılıydım, hatta asla istemiyordum giderek fikrim değişiyor. Yine de net bir şey söylemek için çok erken. Teşekkür ederim.
-
@Johnny-B-Goode Ben 11B degilim ama onlarla ayni unitedeyim. Onlarla sik sik calisma firsatim oluyor. Varsa bir sorun cevaplayabilirim.
-
@sadıkkurtoglu Spesifik çok özele inen bir sorum yok teşekkür ederim, bunun dışında genel olarak tavsiyeleriniz varsa yukarıdaki gibi dikkate alırım. Sizin MOS'iniz ne?
-
@Johnny-B-Goode 11B tavsiye etmem.

Ben 88M’im -
@sadıkkurtoglu ikinci tahminim 88M idi. Neden infantry tavsiye edilmiyor, tamam yapılacak iş değil aslında ama hiç mi artısı yok bu elemanların :d Beyaz amerikalılar neden tercih ediyor patriotism mi yalnızca?
-
@Johnny-B-Goode Cok iyi arkadasliklar elde edilebiliyor, bazen cok eglenceli olabiliyor. Sizi mental olarak guclendirebilir. Gercek bir asker olarak hissettirebilir. Evet beyaz Amerikalilar cok var ama hispanicler de cok var. Geneli gercekten cok egitimsiz ve asvab puanlari cok dusuk. Bu yuzden 11B oluyorlar. Promotion pointleri cok dusuk, bu sayede SGT olmak icin cok caba sarfetmenize gerek yok. Silahlardan cok hoslaniyorsaniz keyifli zaman gecirebilirsiniz. Bunlar olumlu taraflari diyebilirim.
-
11B deploy oldugunda savas zamani isini yapabildigin bir is. Onun disinda garrison’da butun gun arac bakimi yapip etrafa paspas atarsin. Arada da egitim falan. Deploy olmayan 11B’lar hayatindan nefret eder

Su anda da Afganistan, Irak vs kalmadi zaten o yuzden deploy olan 11B cok cok az.
-
Selam arkadaşlar, Airforce'da ne meslek önerirsiniz? Aramızda AF'den olanlar var mı? AF'de en kısa sözleşme süresi aktif duty için 4 yıl dedi recruiter doğru mu? Army'den farklı sanırım bu uygulama Army'de en kısa 2 yıl diye biliyorum.
-
@HüseyinBurcu, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
Selam arkadaşlar, Airforce'da ne meslek önerirsiniz? Aramızda AF'den olanlar var mı? AF'de en kısa sözleşme süresi aktif duty için 4 yıl dedi recruiter doğru mu? Army'den farklı sanırım bu uygulama Army'de en kısa 2 yıl diye biliyorum
Dogru evet diger branslarda 2 yil yok sadece Army’de var.
-
@HüseyinBurcu, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
Selam arkadaşlar, Airforce'da ne meslek önerirsiniz? Aramızda AF'den olanlar var mı? AF'de en kısa sözleşme süresi aktif duty için 4 yıl dedi recruiter doğru mu? Army'den farklı sanırım bu uygulama Army'de en kısa 2 yıl
diye biliyorum.Air national guardda 4 senelik sözlesme imzalayabiliyorsubuz, navy marine corps ve afde minimum 4 senelik var
@tfnsylmz, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
Selam arkadaşlar, Airforce'da ne meslek önerirsiniz? Aramızda AF'den olanlar var mı? AF'de en kısa sözleşme süresi aktif duty için 4 yıl dedi recruiter doğru mu? Army'den farklı sanırım bu uygulama Army'de en kısa 2 yıl diye biliyorum
Ilk kontrat ise armyde de minimum 3 sene imzalaniyor
-
@rezanclz, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
Selam arkadaşlar, Airforce'da ne meslek önerirsiniz? Aramızda AF'den olanlar var mı? AF'de en kısa sözleşme süresi aktif duty için 4 yıl dedi recruiter doğru mu? Army'den farklı sanırım bu uygulama Army'de en kısa 2 yıl
diye biliyorum.Air national guardda 4 senelik sözlesme imzalayabiliyorsubuz, navy marine corps ve afde minimum 4 senelik var
@tfnsylmz, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
Ilk kontrat ise armyde de minimum 3 sene imzalaniyor
Yeni mi degisti? Ben ilk kontratimi 2 sene imzalamistim.
-
@tfnsylmz yeni mi degisti bilmiyorum ancak yakin tarihte 2 senelik imzalayan duymadim recruiter da 2 seneligin olmadigini soylemisti.
-
Peki sağlık dışında ne önerirsiniz arkadaşlar, listeye ne eklemeliyim? Mühendislik geçmişim var ama teknik bir iş olması kafi beni için. Birde recruiter yarım ağız aslında ısrarcı olduğun bir iş varsa, açılmasını bekleyebiliriz dedi. Böyle birley mümkün mü airforce'da?
AFQT 71 M 60 A 74 G 68 E 77
-
@HüseyinBurcu 15 serisi aviation mechanic işlerinden birini seçebilirsin eğer mekanik işlere ilgin varsa, AIT 6 ay ile 12 ay arası sürüyor genelde 15 serisi MOS’ler için.
-
@kaptanpilot cevabınız için teşekkür ederim. benden 3 adet Amerika’da bulunan 2 adet Türkiye’de bulunan referans istediler. Örneğin Türkiye’de bulunanlar ile de görüşme yaparlar mı? Abd numarası ile aradıklarında cevaplamayabilirler. Önceden bilgi vereyim. Nasıl bir görüşme yapıyorlar benimle? Biraz bilgi verebilir misiniz? Çünkü ingilizce seviyem çok iyi değil. Konuşma konusunda panik yapıyorum hala.
-
@ssoydan88 Türkiye’dekileri aramazlar genelde Amerika’daki referansları ararlar veya mektupla form yollarlar. 1-2 kişi olumlu referans verse yeter, secret clearance almak zor değil zaten.
-
Bu ileti silindi!
Benzer Başlıklar
123
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k