Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-1A Olağanüstü Yetenek ve Başarıya Sahip Bireyler için Green Card (O-1'den EB-1'e AOS süreci)

• Benim gibi EB-1A veya EB-2 NIW vizesini başarıyla kazanmış ve halihazırda ABD’ye gitme sürecinde olan, veya gidip herhangi bir kuruma (üniversite, araştırma merkezi, düşünce kuruluşu) yerleşmiş olan akademisyenler/araştırmacılar ile irtibata geçmek istiyorum. Bu göçmenlik süreci zorlu bir aşama.. evrak bekleme dönemi herkes için yıpratıcı.. ancak bu aşama geçtikten sonra çözmemiz gereken en kritik konular başlıyor.. ABD’de nereye yerleşmeli, akademik ve kişisel hayatı nasıl kurmalı? Ya da bambaşka meslekler/hayatlar da olanaklı…

Lütfen özel mesajla irtibata geçerseniz memnun olurum.

• The Immigrant Visa (IV) Scheduling Status'a baktım ve Ankara'daki ilerleme Mayıs 2025 olmuş, bekleyenlere müjde, umarım ki bu ay IL'yi alabiliriz..

Screen Shot 2025-11-13 at 08.51.16.png

Benzer Başlıklar

• 1
  • 5
  • 4
  • 1055
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

112

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |