Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @elbruz yapamiycaklarini söyledigi antikor testi 1.maddedekiler için mi geçerliydi?

• arkadaşlar akımı kurcalayan bir soru var bir türlü çözüm bulamadım eski mesajları okurkende kafam karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim KCC ye mail atıyorum
    Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance. Best regards
    2026EU2xxx
    Alper ARAÇLI
    25.x2.19xx

olarak bana otomatik mail yanıtı geliyor

The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, [email protected] is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at dvprogram.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.

For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.

Due to an increase in emails, it may take longer than normal to receive a response. We are reading and responding to every email, so please do not send duplicate inquiries.

Thank you for contacting KCC.

KCCDV/Public Inquiry
    Kentucky Consular Center
    Phone: (606) 526-7500
    Email: [email protected]

mail tarihimi sormak için ekstra ne yapa bilirim

• @iibrahimd boğmaca, polio, kızamıkçık

• @elbruz Çok teşekkur ederim birde 2 ayı tam nasıl denk getiriceksiniz yaklasik olarak 30-45 gün oncesinden mülakat tarihini öğrenmiş oluyorsunuz

• @elbruz Evet haklısınız belki de tekrar gelmeyecek bir fırsat ama konu tabiki sadece bebek ile alakalı değil. Bu arada iyiyiz çok şükür sorduğunuz için teşekkürler.

• @mruzum Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı mutlu bir ömür onunla olsun, KCC ye mail atarak taşıtabilirsiniz ancak bir sonraki Bültende belkide cutoff olabileceksiniz eğer ki hiç gitme şansınız yoksa taşıtmak mantıklı olan Ankara bu hızla ilerlemeye devam ederse mülakat tarihi alabilirsiniz ancak birde kötü ihtimal var umarım şans hep sizden yana olur.

• @iibrahimd bu nedenle biz şimdiden antikor testi yaptırdık. Sadece aşı kısmı kaldı. Eşimin sadece kızamıkçık a karşı bağışıklığı olmadığı için 1 aşısı eksik. Benim sonuçlarımın tamamı çıkmadı henüz. Sonuçlara göre 1-2 hafta kala aşıları yaptırıp gitmeyi düşünüyoruz

• @elbruz Erkenden antikor testi yaptirmanın bir sıkıntısı yok o halde doğru muyum? Gecerlilik süresi vs.

• @iibrahimd herhangi bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Bangkok konsolosluğu sitesini de özellikle incelemiştim bununla alakalı orada da aksi bir ibare bulamadım. Önceki senelerin deneyimlerinde de böyle bir duruma rast gelmedim.

• Arkadaşlar, tayland için ustraveldocs'a girdim kayıt oldum. Sonra profilim oluştu ben kayıt olurken ismimi Melıs Bas Durmus olarak girdim pasaportun kimliğim ve ds260da böyle. Fakat açılan profilde Melıs bas olarak gözüküyor. Ve pasaportla aynı olmalı diye uyarı veriyor fakat kayıt olurlen herhangi pasaport nosu falan istemedi. Nasıl değiştiricem:/

• @elbruz özel olarak doktora söylediğiniz bir şey varmıydı antikor testi için yoksa sadece antikor testi yaptırmak istiyorum deyip genellediniz mi durumu

• @elbruz Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.

• ⭐⭐⭐⭐

@mruzum öncelikle tebrik ederim, hayırlı güzel bir ömrü olsun kuzunun.
    Hakkınızda hayırlısı olsun diyerek başlayayım, Ankara hepimizi şaşırttı bu ay, 34xxlere kadar kasıma mülakat verdi belki bakma şansınız olmamıştır, bunun bilgisini vermiş olayım. Dolayısıyla 'tabiki henüz erken, belli olmaz ne olacağı' ama umutlar bir yeşerdi sanki Ankara için.. sizin de cn 10xxx. Eğer hnk'a gitme şansınız artık sıfırsa ve dosyanızı Ankaraya taşimak istiyorsanız elinizi cabuk tutun bence. Bülten 8i ile 15i arasında açıklanacak. Bir ihtimal yine 7750de kalabilir(ki hiç de az olmayan bir ihtimal bu), ama ya kalmazsa? Bu sefer kendinizi Ankaraya kabul ettirmek zorunda kalabilirsiniz. Bununla uğraşmak istemezsiniz diye düşünüyorum. O yüzden dogru zamanda doğru hamleyi yapmanızı dilerim. Bol şans.

• @bketcrsur durumu açık açık anlattım. Greencard vize mülakatı için sağlık kontrollerimiz olacak, konsolosluk bu test ve aşıları istiyor dedik, hiç zorluk çıkarmadılar. Sadece bahsettiğim gibi testleri bulamadığı için yok dedi, onları da lab dan öğrenip liste halinde doktora verdik, o da buna göre istem listesine girdi.

• @iibrahimd rica ederim en kısa zamanda vizenize kavuşursunuz umarım

• @aysegul merhaba yorumlariniz cok kiymetli bu sebep ile benimde sorum su sekilde cn88xx dosyami haziranda viyana tasidim simdi bu ay visa bullentin 9k veya 10k cikarsa benim dosyam current olacak ve viyana bakmaz ise oturum isterse ankaraya aldirmak icin viyana ile ugrasmam gerek bu noktada bana ne onerirsiniz ? Beklersem visa bulletin 7750 de kalirsa sorum yok ankara bakariz 5k lar geliyormu o zaman aralik bulletin gelmeden ankara isterim kcc den sizce ? Ilave not 2026 harizan kadar schegen vizem var

• @elbruz Teyit etmek için soruyorum, siz TDAP + Polio'nun testini de mi yaptırabildiniz? Zira bunların antikorlarına bakılamayacağı söyleniyordu forumda... Eğer öyleyse bu bilgi değişir.

• @mhmtkz evet tamamı için yaptırdık. Postu güncelleyerek liste görselini de ekledim

• Ceac girebilen var mı?

Benzer Başlıklar

• 729
  • 316
  • 153
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |