Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bir sorum olacak benim eşim gelmekten vazgectigi in cocukların ve benim dosyamı doldurup gonderdim esiminki incomplete durumda bu bir sorun yaratır mı yarım kalmıs gibi basvurum gozukur mu cunku bana hala daha tarih gelmedi mail attım cevap da gelmedi ama daha cok yeni mail attım?

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 hayır, ds260 formunu submit ettikten sonra evlilik gibi büyük (vize sürecinizi etkileyecek) değişiklikler olduğunda, kişiler formunu açtırıp gerekli güncellemeleri yapmalılar, bu da yeniden submit etmek demek ve conf.number o zaman değişiyor. Ancak ds260 formunuzda güncelleme yapmanızı gerktirecek bir değişiklik olmadıysa hayatınızda, formda da birşeyi değiştirmenize gerek yok tabiki.

• ⭐⭐⭐⭐

@Cem-Çeliker süre anlamında sıkıntı olmaz, merak etmeyin. onlar hesap(lar)taki bakiyeye bakıyorlar diyelim.

• @Alpaslan-Alp
    KCC'ye mail atarak mülakat tarihimi öğrendim buradaki örneği kullandım
    buradan

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukveonline Unganlar için, çocukluktan kalma aşı kartınız yoksa onlar size/bize aşıları tabiri caizse çatır çatır yapacaklar diyebilirim 🙂 Kendilerinin antikor testlerini de kabul etmedikleri hep yazılıyor tecrübeliler tarafından.
    Velhasılı, bu antikor testi yaptırma, devlet hastanesinde aşıları olma durumu vnn, hnk veya bnk gibi yerlerdeki sağlık muayenelerinde işe yarıyor. Ankarada değil.

Not : Forumda yüzlerce deneyim okumuşumdur 2018den beri, ben sadece 1 kişiye rastladım bugüne kadar unganlara antikor testi kabul ettirebilen. bir ara bulabilirsem eklerim ilgili deneyimi ama tam bir istisna diyebiliriz bunun için.

Fiyat bilgileri için de notlarımdan bakarak kabaca şöyle diyebilirim;
    Muayene+Aşı (Unganlar) (270$+130$ -> Bu biraz değişebiliyor, aşıya göre vs; siz bunu 300$-400$ arası düşünün)(kk geçiyor)
    Röntgen+Kan (Düzen Lab) (47,50$) -idrar bu fiyatların içinde miydi emin değilim, idrarı herkesten istemiyorlar- . Bir de düzen lab bu tutar karşılığı tl ödeme alıyor sanırım(nakit veya kk).

Yine de deneyimler başlıklarında bolca fiyat bilgisi de var paylaşılmış, lütfen inceleyin.

Bir de 1-2 tane deneyim postu paylaşayım, fikir olsun..
    https://yesilkartforum.com/forum/post/336072
    https://yesilkartforum.com/forum/post/336089

Not : Bu mesajın güncel halini görmek istiyorsanız, cevaplar kısmından benim cevabımı kontrol edin lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukveonline forumdaki deneyimleri okumak araştırma yapmak yerine 3 kuruş kar ederek öncesinde aşı olup unganlarda sağlık muayenesine gitmek istiyorsanız gidebilirsiniz tabii ama cebinizden daha çok harcarsınız haberiniz olsun

• @aysegul Çok teşekkür ederim

• geçen senenin Ankara verilerine baktığımda gördüğüm kadarıyla Ankara iyi başladı gibi duruyor. 3klar Mayıs ayında mülakat alırken şimdi Kasımda var. Bizlere de sıra gelir mi ne dersiniz ?

• @Emre-Tuğra-KAYGUSUZ Hayırlı olsun

İmzanızı eklemeniz ve excele bilgilerinizi girmeniz rica olunur.

İmzanızı buradaki örneğe bakarak düzenleyin.

Sonra buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Sürecinizde bol şans

• Unganlar'da gecen hafta saglik muayenesinden gectik. Saglik ocagindan aldigimiz imzali kaseli asi sayfasinin haricinde oglumun cocukluktan kalan asi karti da yanimizdaydi.
    Tum asilari kendilerinin hazirladigi asi kartina gecirmisler. Vakti gecenleri veya hic yapilmamislari asi olarak yaptilar. yeni karti da bize email ile ilettiler.
    Rontgen kisi basi 35$
    Asilar ve muayene kisi basi 450$

• @Emre-Kurtulmuş böyle bir cevap işe yaramayacağı gibi üslubunuzda çok yanlış yorum yaparak vaktinizi boşa harcamasaydınız keşk,binlerce yorumluk onlarca başlıklı konuda yeterli vaktimizle bu kadar öğrenebiliyoruz bulamayınca ,güncel bir başlık altında bulamadığımızı belirterek dile getiriyoruz biraz daha anlayışlı olmanız dileğiyle...

• arkadaşlar sürekli bir aksilik çıkıyor, aşı kartının normal kart ebatında olduğunu biliyorum aile hekimi a4 çıktısı verip imzaladı. yine de geçerli sayılır mı?

• @aysegul çok teşekkürler Ayşe hanım bakacağım dediğiniz gibi belki fiyat sormak için bile gidebilirim yakınlarındayım unganların.

• Selam, kızımın yeni aldığımız pasaportunu DS-260 formuna işletmek için konsolosluğa mali yıl başladıktan sonra bir mail gönderdim, bana kızımın DS-260 formunun onlara ulaşmadığını ve confirmation numarasını iletmemi talep ettiler. Forumda da bulamadım yaşayan var mı ama burada da sormuş olayım bunu yaşayan veya tecrübelilerden yorumu olan var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Furkan9037 küçük bir kart şeklinde olmasına gerek yok, a4te geçerlidir.

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukveonline tabi olabilir, burada belirtilen fiyatlar da kabaca aynı gibi ama o şekilde bilgi alabilirseniz burada da paylaşırsanız güzel olur. kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@mhmtkz ds260 ekranınızda kızınızın formu da completed olarak görünüyor değil mi?

• @aysegul Evet completed görünüyor, confirmation numarası da var.

• ⭐⭐⭐⭐

@mhmtkz o zaman göndermişsinizdir zaten hemen, sorun olmaz merak etmeyin, takipte kalacaksınızdır da, 25 kasıma da epey vakit var, kolay gelsin.
    Yine de tecrübe eden olduysa mutlaka yazacaklardır.

• @SKUKAAN çok teşekkür ederim kardeşim Serap kardeşim sağ olsun bilgilendirdi

Benzer Başlıklar

• 180
  • 19441
  • 11427
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |