Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar. Evlilik sebebiyle değişiklik yapacak arkadaşlar değişiklik için herhangi bir aksiyon aldı mı? Hala 2nl gelmediği için bir şey yapmadım ama geç kalmak istemiyorum.

• @eceslc bu ustraveldocs kayıt ne için yapılıyor onu açıklar mısınız?

• @aysegul hanım, ustraveldocs hakkında çok bilgi bulamamıştım. kayıt zorunlu mudur Hong kongda mülakata gireceğim.

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukveonline aynen öyle, değer kaybına gerek yok, karşılığı usd tutarını gösterin yeterli, en azından geçmiş deneyimler de deneyimli arkadaşlarımız da bunu söylüyorlar 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@LG-LM6300 harikasınız, iyi ki yazdınız, bu vesileyle size de teşekkür ederim, kullanıcı adınızı şimdi görünce hatırladım çünkü okuduğum faydalandığım iletilerden en önemlisi sizinkiydi, sağolun 🙂 Bazı adımlarda küçük değişiklikler de olsa farkedebiliyor konsolosluk bazında, iyi oldu burada da linki paylaştığınız, emeğinize sağlık.

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukveonline ustraveldocs kaydını ben aklımdan çıksın diye hemen yaptım, mülakat emailini herkes gözünde çok büyütüyor, gerek yok, mülakatım planlandı, tarihi belli ve bunu kcc söylüyor, e dosyam da Ankarada (at Ankara), dolayısıyla mülakatım var (trump bir limon sıkmazsa), dolayısıyla onu(2nl emailini) beklememe gerek yok, ki nadiren de olsa gelmediği de oluyor 🙂 Herneyse, en son mülakata 2 gün kalana kadar yapmış olmanız gerekiyor diye hatırlıyorum kaydı. Yani hemen yapmak zorunda değilsiniz, ama son günlere bırakmamakta fayda var, bakınız son günlerdeki ceac sistem arızası 🙂 Yani kasımın ilk haftası da yapabilirsiniz, hiç acelesi yok.

Sağlık muayenesi randevumu da hemen aldım, yine dediğim gibi aklımda yapılacak iş olarak kalıp zihnimi meşgul etmesini istemedim ayrıca istediğim tarihlerdeki randevular dolmasın diye de hızlı davranmayı tercih ettim diyelim. Sağlık randevusu ve mülakat tarihlerim imzamda mevcut.

• Herkese selamlar,
    Aklımı kurcalayan bir soru var acaba bu mulakatta bir sorun yaratır mı dosyayı actırmak gerekır mı dıye sizlere danısmak istedım. Beni yönlendirebilirseniz sevınırım. Asıl talihli eşim ile 10 yıldır evliyiz evlendiğimizde kendi ikametgahını oturmus oldugumuz eve tasımak için nufus mudurlugune gidiyor ancak o esnada memur bir türlü evin sokak adını bulamıyor en sonunda eşim memura aynı semtte bulunan benım diğer evimde anne babam yasıyor bari o adrese taşıyın kaydımı dıyor. Ve annemlerın oturmus oldugu evde ıkametgahı gozukuyor. Uzun yıllardır da secım kagıdı dısında resmı bir evrak trafıgı olmaması ve calısması sebebyle de izin alıp tekrar nufus mudurlugune gidip degıstrme geregı duymamıstı. Ta ki gc cıktıktan sonra Haziran ayında gidip degısıklıgı yaptı. Şuan yasadıgımız evde ıkımızınde ıkametgahı gozukuyor. Eger resmı adres historysıne bakarsak diğer ev adresının bılgıelrını forma girmek gerekıyor muydu? gercekte yaşadıgı adresı girdık ve hiç diğer adresten bahsetmedık. Bu bir sorun teskıl edet mı dosyayı actırmak gerekır mı yoksa mulakatta mı bu bılgı verılmelı karar veremedık

2026EU000003xxx
    DS260: 06/05/2025
    Mülakat Yeri : Ankara
    Saglik Muayenesi:
    Vize Mulakati:19.11.2025
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:
    ABD Ilk Giris:

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 geçmişte parayı bu şekilde son haftalarda, son günlerde tek kalemde yatırıp mülakata giden çok talihli oldu ve vizelerini aldılar. Genelde sormazlar ama olur da sorarlarsa, altın birikimimiz vardı, satıp bankaya yatırdık dersiniz 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc güzel soru, bilmiyorum maalesef. Forumda arama yaptınız mı, belki deneyimlenmiştir.

Edit : Küçük bir aramayla Orçun Bey'in b1/b2 ile ilgili ds160 ın yeniden submit edildiğinde conf.number'ın değişeceği ile ilgili paylaşımlarını gördüm. ds160ta değişiyorsa sanki ds260ta da değişir gibi geldi bana, görünce paylaşayım dedim.

https://yesilkartforum.com/forum/post/310409
    https://yesilkartforum.com/forum/post/303389

Edit2 : bu posttan birkaç gün sonraydı sanırım, bir arkadaşımız ds260 formunu güncellediğinde yani tekrar submit ettiğinde conf.numberın değişmediğini belirtti. Bunu da ekleyeyim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Furkan9037 ben hnk için ustraveldocs kaydı gerekmiyor diye biliyorum(pasaportu elden teslim ettikleri için), Serap Hanım da şöyle bir bilgi paylaşmış,
    https://yesilkartforum.com/forum/post/512035

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Furkan9037 ben hnk için ustraveldocs kaydı gerekmiyor diye biliyorum(pasaportu elden teslim ettikleri için), Serap Hanım da şöyle bir bilgi paylaşmış,
    https://yesilkartforum.com/forum/post/512035

Çok teşekkür ederim Ayşegül hanım. @Serapp hanım sürekli güncelleme geldiği için teyit etme şansımız var mı? herşeyi hazırladım ama diğer sitelere kayıt ödeme vs gibi şeyler var mı kaçırmak istemiyorum. teşekürler

• Selamlar ben kcc’e mail atmıştım hemen döndüler mülakatınız kasım 25de planlanmıştır tarzı bir mail geldi (8 gün oldu mail geleli) unganlardan randevu almak istiyorum fakat mülakat saati girmek gerekiyor 2NL maili gelmedi hala ne yapmam gerekiyor çokta geç kalmak istemiyorum insan korkuyor haliyle

• ⭐⭐⭐⭐

@Furkan9037 @aysegul hanım elinize sağlık forumu çok iyi takip ediyorsunuz👏 Evet Hong Kong için kayıt gerekmiyor.

• Pasaportumun süresi haziranda sona eriyor bu yüzden 10 yıllık yeni çıkartacağım sağlık muayenesi için randevu alırken eski pasaportu mu girmemiz gerekiyor ?

• @FROG-FROG
    öncelikle kazandığınızı öğrendiğiniz siteden kontrol edin orda saati öğrenme şansınız var eğer güncellenmemiş ise unganlardan randevu almak için mülakat günü sabah erken bir saati girebilirsiniz
    unganlar bulunduğunuz günden en fazla 30gün sonrasına randevu verir yani bugün 5ekim alabileceğiniz en geç tarih 4 kasım olacaktır daha sonrasına almak isterseniz beklemeniz gerekiyor

• @mert267
    önünüzde vakit var önce yeni pasaportu isteyin sonra yeni pasaportunuz ile dr. randevunuzu alın

• @SKUKAAN ds-260 formunda şu anki pasaportum yazılı bu sorun olmaz mı ?

• @aysegul yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, siz de burada insanlara yardımcı oluyorsunuz ne güzel; umarım bu yılki talihliler olarak hepinizin işi rast gider.

• @tubazorlu merhaba, yani bk ya mail atmayı düşünüyorum evrak maili atmadıkları için, ben serap hanımın dediği gibi 'standart evraklar dışında getirmem gereken evrak var mı' diye. Ama bi yandan da zaten gerekse bunu en azından belirtirlerdi, hiç sormasam mı diyorum.

• @aysegul evet benimde b1 b2 de değişmişti. AA ile başlayan numaram. Ve illaki bu ds260 da da her submitte değişir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |