Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
5.3k 268 370.3k 279

  • @merve-cengiz ds260 formu ile alakalı bir şey yok.


  • Benim iki sorum olacak;

    1. Fee yatırıldıktan sonra Paid görünmesi ne kadar süre alıyor? Geçen cuma günü ödedim fakat halen in process görünüyor.
    2. DS-260 sırasında tüm aile üyeleri için fotoğraf yüklemek gerekiyor mu? Bunun şartları DV de olduğu kadar sıkı mı? Sorun çıkartma durumu varmı?

  • @chemistontheroad Selamlar, biz hiç fotoğraf yüklemedik.


  • @chemistontheroad 10’gun yaziyordu gonderilen kagitta


  • Merhaba DS formunu doldururken çocuğunuz için petitioner olarak ne giriyorsunuz. Eğer kendimizi giriyorsak açıklama ve petitioner bilgilerine ne girdiniz?


  • Merhaba grip aşısını çocukların da olması şart mı?


  • Merhaba DS formunu doldururken place of birt yazan bölümde city olarak ne yazıyorsunuz. Vukuatlı nüfus Örneği belgesinde ilçe yazıyor ancak city olarak şehri mi yazmamız gerekli. Mesela benim vukuatlıda Çankaya yazıyor ama city olarak düşünürsek Ankara mı yazılmalı.
    Birde DS formunda isin soy isimler otomatik doldurulmuş geliyor. Bu kısmın altında full name in native language kısmı var. Burada İngilizce karakterli olmayan haliyle Türkçe karakterli mi ismimizi yapmalıyız. (Eğer öyleyse) mesela isminiz şerife özgür otomatik kısımda SERIFE OZGUR olarak yazıyor aşağıdaki bölüme Türkçe karakterler ile ŞERİFE ÖZGÜR mü yazılacak ki passport o şekilde?


  • @okokok Petitioner'dan isteniyor gelen emailde. O da zaten dosya sahibi değil mi?


  • @pelinoaydin nerede isteniyor?

    Interview letter'dan bahsediyorsak assets kısmı sponsor başlığının bir alt başlığı. Ayrı bir üst başlık değil, farklı bir şeyden bahsediyorsanız paylaşabilirseniz yorum yapabilirim.


  • @silamrc selamlar, öncelikle çok geçmiş olsun. İçinde bulunduğunuz durumu yaşamamış olmama rağmen yazdıklarınızdan yaşamış kadar olduğumu belirtmek isterim. Hissiyatınızı bizzat hissediyorum ve sabırlar diliyorum.

    Zannedersem hükümet kapandığı için böyle bir durum hasıl oldu. Bu duruma denk gelmiş olmak da büyük şanssızlık açıkçası.

    Ben de sizin gibi skilled worker kategorisinde sürecimi ilerletiyorum ve tecrübeniz beni derinden etkiledi. Umarım yeni fy da sorunsuz şekilde vizenizi basarlar.

    Bu durumu tecrübe eden bir arkadaşımız var ise de mutlaka neler yaşandığını öğrenmek isterim.


  • @okokok evet petitioner/sponsor'dan istenen belgelerde belirtilmiş..


  • Unganlara en yakın otellerden tavsiye edebileceğiniz neler olabilir?


  • @pelinoaydin Selam, ben Twins Hotel’i seçtim. 10 dk yürüyüş mesafesi var.


  • Unganlar için aşı çıktısı nasıl alınır? Sağlık ocağına gidip sormak mı lazım bilen var mı?


  • Merhaba Arkadaşlar dün bana da NVC welcome letter geldi. Ödeme ekranında fatura için olan isimle ödemeyi yapan hesabın ismi aynı mı olmalı yoksa fatura bilgilerini kendi adıma mı doldurayım.


  • @chemistontheroad DS260'da fotoğraf yüklenmiyor, ama ingilizce karakterlere dikkat etmek gerekir. Ayrıca geçmiş 10 yıllık adres bilgilerini de tam bilmek zorunda değilsiniz. Tahmini olarak yazmak gerekir, yoksa hepsini kontrol etmeleri olanaksız.


  • NVC ye dokümanı DHL ile gönderecektim POBox göndermiyoruz dediler açık adres lazım dediler.fedex te aynı şeyi söyledi.
    DOS visa 44132 mercure circle PO Box 65446 sterling VA 20166 değil mi adres siz nasıl yolladınız. Yollayanlardan dönüş alabilirsem çok sevinirim.


  • @meke Sağlık ocağında hekimler de verebiliyor, e-sağlık uygulamasından da alabiliyorsunuz.


  • @meke Merhaba, biz Aile Hekimimizin olduğu Sağlık Ocağına gidip oradan aldık, ben eşim ve 18-20 yaşlarındaki iki kızım için. Hatta, kızların 18 yıl önceki özel doktorlarını aradık, aşı bilgileri için, onlar bilgisayar kaydının olmadığını ama her iki kız için aşı kartı oluşturabileceklerini söylediler, sanırım bu talebe çok aşinaydılar. Hazırlayıp kaşe ve imzalı olarak verdiler. Ankara’ya Sağlık Ocağı kayıtları ve özel doktor kartlarını da götürdük. Geçerli oldu. Ona uygun olarak aşı yaptılar. Eşim, ben ve büyük kızıma 1’er tane, küçük kızıma 2 aşı yapıldı. Onları götürmeseydik daha fazla yapılabilirdi diye düşünüyorum. Kolaylıklar diliyorum.


  • @saydogan @NNDDD tesekkurler. Saglik ocagina gittim sabahtan, sistemde dokum var ancak yazdirma secenegi standart degil. Bir sekilde dokum alip elle TCKN ve Isim yazip kase imza yaptirdim.
    Enabiz sisteminde dijital olarak da mevcut, ayrica oglumun cocuklugundaki asi karnesi mevcut.
    Tum bunlar ile gidecegim umarim sorun olmaz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum