Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@bkio

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    İsim Soyisim

Full Name: xxxxxxx xxxxx
    Case Number: 2026EUxxxx
    Date of Birth: xx / xx / 19xx

Göndereceğiniz adres : [email protected]

Subject kısmına da sadece CN bilginizi yazın
    Doğum tarihinizi ay/gün/yıl seklinde yazın

• @bkio slm sizin mailiniz geldimi acaba benim hala gelmedi

• @aysegul Hayırlı olsun Ayşegül hanım Allah utandırmasın kolaylıkla bayrağınızı alırsınız inşallah. Burada bayağı emeğiniz var Teşekkür ederim kendi adıma

• @Erkan-0 az önce KCC’ye mail attım, otomatik yanıt geldi. Beklemedeyim, gelince yazacağım hemen. Siz ne zaman mail attınız?

• @hukukveonline hadi hayırlısı. Gözün aydın
    Ben daha bekliyorum

• @aysegul Az önce attım ben de, otomatik mail geldi henüz. Normal yanıt gelirse hemen yazacağım.

Sadece doğum tarihini örn: 12 SEP 1990 gibi yazdım. Sizin yanıtınızı görmemiştim henüz. Bilemedim sorun olur mu?

• @Selimdiskaya52 Ben 50 yaşımda korkmuyorum sen 20 yaşında hiç korkmamalısın. Önünde harika bir hayat var güzel değerlendir. Tebrik ediyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Peyk74 rica ederim, amin, hepimiz kolaylıkla alalım inşallah, yalnız bize bayrak vermiyorlar ankarada, viyana'ya özel o 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio tabiki sorun olmaz.

• Excel tablosunda mülakat yeri Ankara olan dışı herkes silinmiş galiba, düzenleme mi yapılıyor acaba (ANLIK OLARAK DÜZELDİ)

• @yasinaf birisi ankara olarak filtrelemis sadece, diger bilgiler filtreyi kaldirinca gozukuyor

• Arkadaşlar sistem güncellenmiş. Az önce baktım. Dosyam Ankara gözüküyor.
    Ds260 sayfasının olduğu yerden baktım
    Lakin mülakat tarihim gelmedi

• @Peyk74 Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizlere de bol şans diliyorum umarım her şey dilediğiniz gibi olur

• @Peyk74 slm aynı şekilde bende 48 yaşımda yeni bir başlangıç yapıcam inşallah hayırlara vesile olsun hepimiz için

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar sistem güncellenmiş. Az önce baktım. Dosyam Ankara gözüküyor.

Siz de KCC ye bu mesajdaki gibi mail atıp sorabilirsiniz, mail gelmesini beklemeyin, çok geç geliyor.

• @Serapp hanım attım bekliyorum

• Mülakatı planlanan bütün arkadaşlara hayırlı olsun. Sorunsuz, kolaylıkla geçen bi süreç olsun herkes için. Biz de mail atmayı düşünüyoruz. Gelen cevabı paylaşacağım. Güzel bir hafta olsun.

• 3500 lere kadar mulakat planlandığı görünüyor. Ama benim merak ettiğim 5000 , 6000 lerde olupta mulakat yeri ve planlamasını soran oldu mu, olduysa cevap alabildi mi ? Cevabı burada paylaşırsalar çok seviniriz. Resim daha da netleşmiş olur.

• @Hasan-Ayvaz ben 40XX olarak mail attim fakat mulakat planlanmamis henuz benim icin

• @Erkan-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar sistem güncellenmiş. Az önce baktım. Dosyam Ankara gözüküyor.

Az önce bende kontrol ettim bende haka KKC gözüküyor

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |