Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mrs-green Buradaki anormal durum 34xx dosya numarasına kasım ayında Ankara dan mulakat tarihi verilmesi,bu bağlamda bende kendi dosyamı an itibarı ile kontrol ettiğimde,KCC den henüz bir gelişme ve güncelleme yok.Buradaki sorulması gereken soru,Ankara randevu tarihini dosya numarasına göremi yoksa DS-260 gönderme tarihini yada başka bir kriteri baz alarakmı veriyor...

• @Ege-Bey Henüz değişiklik ile ilgili mailleri atmadım. Fakat yeni pasaport numaram ile sağlık mülakatı için randevu talebi açtım. Henüz 2nl gelmediği için mülakat tarihimde sorun yaşamak istemiyorum. Birkaç gün daha bekleyeceğim. Eğer 2nl hala gelmezse bilgilendirme yapacağım konsolosluğa. Bazı arkadaşlar konsolosluğun cevap vermediğinden de bahsetmişti iletilerde. Umsrım öyle bir sorun yaşamayız.

• Merhabalar, ben mulakatim henuz planlanmamis olarak donus aldim, yaklasik olarak 3500 belki 4000'lere kadar mulakat tanimlanmis olarak dusunebiliriz sanirim kasim ayi icin

• @Emre-Işık-0 Ankara'nın bu atağı sonucu solan umutlarımız biraz da olsa yeşermeye başladı. Umarım bu performansı korumaya ve hatta artırarak sürdürmeye devam eder.

• @bkio, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar mail alanların tamamı KCC’ye mail atanlar mı? Mail atmadan 2NL mail alan var mı?

2NL alan yok sanırım. Hepimiz mail atarak öğrendik

• @cncncnr Hayırlı olsun harika haberler

• @swadze çok kez paylaşıldı biliyorum ama şu an çalışma ortamında telefondan geriye dönüp arayamıyorum. Mail taslağını bana yazarsanız çok sevinirim.

• @bkio umarım çıkıp sistemsel hata demezler 😅

• @bkio, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze çok kez paylaşıldı biliyorum ama şu an çalışma ortamında telefondan geriye dönüp arayamıyorum. Mail taslağını bana yazarsanız çok sevinirim.

Dear Sir / Madam,

I would like to inquire about my case’s status. Additionally, could you please confirm the country where my case is currently being processed?

Full name:
    Date of Birth:
    Case number:

Thank you for your assistance.
    Best regards,

• @swadze çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze tebrikler, 5 kasımda belki de görüşmek üzere o zaman 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@betülkya tebriklerr 🙂 5 - 19 - 25 kasım var şimdilik elimizde, hadi bakalım 🙂

• @swadze iyi günler kcc mail atıp mı öğrendiniz? eğer mail attıysanız mail örneği atarmısınız bende kendi durumumu öğrenmek istiyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukveonline sizi de tebrik ederim, excelde görmüştüm tarihinizi teşekkürler hemen güncellediğiniz için, imzanızı da güncellerseniz süper olur 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52 hazırlıklı giderseniz en güzel yaştır belki de 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @aysegul Kesinlikle öyle ama nasıl hazırlık plan yapicaz en önemli kısmı orası aslında

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @swadze gözünüz aydın adınıza çok sevindim.
    Bende bekliyorum. İnşallah benimde gelir

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio 2nl emaili henüz almamıştır kimse, hepimiz kccye email gönderdik. Siz gönderdiniz mi yoksa henüz bekliyorum mu diyorsunuz 🙂 çünkü size de planlanmıştır.

Benzer Başlıklar

• 73
  • 728
  • 221
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |