Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bir başka haberde benden geliyor arkadaşlar. 20 Ekim için Hong Kong konsolosluğundan randevum geldi.

Benim sürecim için ufak bir özet geçmiş olayım. Dosyamı daha önce önce Hong Kong sonra Viyanaya taşımıştım. Ancak 29 Ağustosta tarih öğrenmeye çalışırken dosyamın Ankarada göründüğü haberiyle şok oldum. Sonrasında KCC'ye bir hata olduğunu yazan bir mail attım. Aynı mail üstünden 3-4 günde bir güncelleme rica ediyorum dedim. Bu sabah attığım talebe 20 Ekim Hong Kong olarak dönüş yaptılar. Viyana belki olmadı ama buna da kabulum 🙂

• @nsercan çok iyi haber sizin adınıza çok sevindik 👏🏻yolun sonu > 🇺🇸 olsun inşallah👏🏻

kasım ayına mülakat planlanan birisi olursa bilgilendirirse seviniriz 🙏🏻

• @nsercan sizde ortalık biraz karısmıs 😃 sizin adınıza sevindim, umarım sorunsuz bir sekilde vizenizi alırsınız

• @Spectator Ankara diye döndüklerindeki şokumu anlatamam. Çok teşekkürler. Umarım herkes vizesine sorunsuz kavuşmuş olur. 🙂

• @nsercan oOoOo hadi gözünüz aydın sizi sürecin başından beri takip ediyorum başınıza gelenler eminim ben dahil bi çoğumuzu şoka uğrattı ve demoralize etmiştir sizin adınıza çok sevindim gelişmeler umut verici umarım sorunsuz kolay bir şekilde vizenize kavuşursuz şimdiden hayırlı uğurlu olsun 😊✨

• @nsercan Tebrikler. Mülakat tarihi almış mıydınız daha önce, herhangi bir konsolosluktan?

• @Mert-A Hayır geçen ay mülakat alamamıştım. Bugün ilk defa mülakat tarihi almış oldum.

• @nsercan hayırlı olsun….

• @nsercan Çok güzel, sanırım duyabileceğimiz en iyi haber buydu 28 Ağustos'tan önce dosyalarını taşıyanlar olarak.

Şimdi tek soru şu: Sizden mülakat esnasında oturma izni isteme ihtimalleri var mı? Bunu sormanız iyi bir fikir mi (eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek), değil mi isterseniz iyice istişare edin.

• @Mert-A Sormayı düşünmüyorum. Çünkü 1 Kasım itibariyle diye geçerli diye açık açık yazmışlar. Böyle bir şey olursa 1 Kasımdan sonra geçerli bu yasa demeyi planlıyorum. Sorup kafa karıştırmak istemiyorum. Zaten Hong Kong konsolosluğundan evrak maili geldiğinde ayrıca anlamış olurum diye düşünüyorum.

• @nsercan evrak maili geldiğinde de burada paylasıp bilgilendirirseniz seviniriz , umarım ikametgah vs istemezler

• @Spectator Gelişmelerden mutlaka haberdar ediyor olacağım.

• @nsercan Size çok sevindim son zamanlarda muallakta kalmıştınız.Rabbim bize ne nasip eder inşallah.

• Herkese merhaba 67xx ile ceac sitesinde dosyam Hong Kong’ta gözüküyor. Yarın mail almayı umut ediyorum.

• @Kardelen-Serin-0 Dosyanız CEAC'de Hong Kong olarak görünüyorsa. Direk KCC'Ye mülakat tarihim nedir diye mail atıp öğrenebilirsiniz.

• @nsercan tamamdır teşekkür ederim

• Dosya kontrolumuzu yaparken CEACyi kontrol etmek icin cutoff olmamız gerekiyor degil mi?

• @iibrahimd kontrol edebiliyoruz ben current değilim girip baktığımda KCC yazıyor

• @iibrahimd Cutoff olmadan ceac değişmiyor. Genelde tarih aldığınızda zaten ceac değişiyor. Bu yüzden cutoff olmanız lazım.

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan yaa çok sevindim, ilk ve ender caselerden biriydi sizinki. Hayırlı olsun şimdiden kolaylıklar diliyorum.

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 57
  • 180
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |