Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @melisbasdurmus @mhmtkz çok seviniriz bilgilendirirseniz, teşekkürler… 🙂

• @aysegul Evet bunu okudum aysegul hanım ama en alttaki asi kartlari cocuk icin sanırım....baktiniz mi bilmiyorum ama Çocuk aşı kartı yaziyor.....
    Bu arada @Flight101 e bu konuda cok tesekkurler harika detayli anlatmis...

• @cleszi Herşey bitti az önce bir arkadaşıma mailine dönmüşler vatandaşlık istiyor hk

• ⭐⭐⭐⭐

@koray2831 2.linki bu yüzden bırakmıştım 🙂 Yetişkin talihlimize aynı aşı kartı örneklerinin linkini paylaşmış arkadaşımız.
    Üzerinde çocuk yazıyor diye kullanmak istemezseniz sağlık bakanlığı web sayfasında birkaç çeşit aşı kartı mevcut, onlardan seçebilirsiniz belki.

• ⭐⭐⭐⭐

@Fer-0 biraz detay verebilir misiniz? Hangi konsolosluk, ne zaman taşınmış vs?

• @Restwell, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@B_E_L_G_I_N aşağıdaki gibi bir mesaj yazmıştım.

I am a selectee for the DV-2026 program, with case number 2026EU000071XX. I would like to kindly request clarification regarding the recently announced policy that will take effect starting November 1st, 2025, which states that applicants without legal residency or citizenship will not be able to attend immigrant visa interviews outside their home countries.

Previously, I requested to transfer my case to the U.S. Embassy in Bangkok. However, my interview has not yet been scheduled, and based on current progress, it may be scheduled for a date after November 1st.

Given this situation, I would like to ask:

1. Will my interview still be conducted in Bangkok if it is scheduled after November 1st?
    2. Even though I requested the transfer before this new policy was announced, will I still be required to present legal residency documentation for Thailand in order to proceed with the interview there?
    3. If this policy affects my eligibility to be interviewed in Bangkok, can I request my case to be transferred back to Turkey, my country of nationality and residence?

I kindly ask you to confirm the current location of my case and inform me if any action is required on my part due to this new rule.

Thank you very much for your assistance.

Mesajınıza bir cevap alabildiniz mi?

• @aysegul Hk ya dosya tasıyan bir arkadaşıma mail cevabı gelmiş oturum değil vatandaşlık isityormuş hk birazdan gruba foruma yazar.

• @aysegul 2 linktede ayni asi kartinin gorseli var (cocuk)....eger kabul görüyor ise bizler icin hic bir problem yok....Bu belgeyi doldurup kase+imza yeterli oluyorsa harika....

• ⭐⭐⭐⭐

@koray2831 biz ankarada mülakata girecekler olarak malesef aşı konusundan yırtamıyoruz, o yüzden hiç detaylı araştırmadım açıkçası, siz sorunca baktım, halk sağlığı genel müdürlüğü sayfasında çeşit çeşit aşı kartlarını görünce size uyabilir belki biri dedim.
    Aşı experi arkadaşımızın bu konudaki tavsiyelerini de okuya okuya genel kültür babında öğrendim biraz artık 🙂 İsterseniz kendisine bu konuda danışabilirsiniz veya etiketlediğimiz için kendisi görüp cevap verecektir zaten.

• Thank you for your email.

According to recent U.S. Department of State guidance, immigrant visa applicants are now required to interview in the consular district designated for their place of residence, or in their country of nationality if requested, with limited exceptions. For more information, please visit https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/adjudicating-applicants-in-their-country-of-residence-aug-28-2025.html

Hong Kong'a genel bir soru maili atmıştım oturum ile ilgili, böyle cevap aldım.

• @aysegul Arkadaşım yazıyı hazırladı attı forum onayı bekliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Fer-0 onay bazen uzun sürebiliyor..

hayırlısı olsun, üzüldüm gerçekten.
    süreç içerisinde bir çıkar yol bulunur inşallah.

• @Fer-0 ne için vatandaşlık istiyor, dosya taşıma için mi? mülakat için mi ? çünkü belki dosyasını çoktan taşımış olanlara dokunmayacak olabilirler.

• Arkadaşlar dosyalarımız Ankaraya dönecekse ve bu durumda hiç şansımız da yoksa bu baskıyı Ankara konsolosluğuna yapmak nasıl bir fikir olurdu ? Bildiğim kadarıyla yeni bir büyükelçi geldi buraya baskı yaparsak durumumuzu anlatır nitelikte Green Card mülakatları için bir aksiyon almalarını sağlayabilir miyiz ? Şuanda bu alınan karar ile hepimiz madur durumdayız bunu dikkate alırlar mı ? Bu konuda düşünceniz nedir ?

• @Cem-Ateş Gecmis senelerde gruplaşarak adımlar atıldığını bir çok kez tekrarlandığını sonucunda 1 adım bile atılmadığını biliyoruz. Sonucunun değisiceğini pek sanmıyorum. Yeni gelen büyükleci belkide dvyi hic mantikli bulmuyordur ve bu sene daha az mülakat vericektir yada tam tersi ancak bu durum bir onceki sene haric cogu zaman hep boyle olmus. Malesef ki en kotu konsolosluklardan birine denk geldigimiz icin hem daha cok para hemde daha cok efor harciyoruz.

• @Cem-Ateş o noktada bir sonuca varılabileceğini sanmıyorum cunku ABD tarafı DV ye bir hak degıl, bir ayrıcalık olarak bakıyor bu sebepten kazanan ve mulakat sırası gelmeyen kısıler aslında bir hak magduriyetine ugramıyor. Bu sebepten dava bile acılsa bir sonuca ulasılacagını sanmıyorum ki gecen yıllarda bu konuda toplu maillerin falan atıldıgı ama bir sonuca ulasılamadıgı soylenıyor

• @aysegul bayağı uzun sürüyormuş, hala yok...

• @mhmtkz Bangkok icin 1 kisi mulakat almis gozukuyor 14 Ekim - CN4200

• @Peyk74 ben atmadım mesaj atanlara dönüş hep açık bırakmışlardi vazgeçtim

• @iibrahimd Ben forum onayından bahsediyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |