Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bir de bir aklıma gelen bir şeyi paylaşmak istiyorum. KCC'ye çok fazla mail atılıyor bu süreçte bizler tarafından,
    "Geçici Oturum" kısmını çok fazla dillendirmesek KCC tarafına daha iyi olur sanki değil mi?
    Belki çıkış yolumuz bu olacak ama, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayalım, son çıkış yolumuzu da kendi elimizle kapatmayalım.

• Şu ana kadar Ankara’dan mülakat alan var mı

• @uck Bence tam tersi bir an once gecici oturum kabul edilecek mi ogrenmeliyiz cunku vakit daraliyor gecici oturum almak aylar surebiliyor. Su anda oturumsuz kabul ederler umuduyla ilerliyoruz ama eger etmezlerse gecici oturum sansini degerlendirecek vaktimiz olmayabilir.

• Arkadaslar merhaba biz Hnkongtan 23 ekime mülakat tarihi almıştık, fakat asıl talihli eşim ve biz haziran ayında evlendik add applicant yapamadık dosya açtırmak için honkonga mail atıyoruz ama dönüş alamıyoruz. Bu durumda 8 ekime nicolson dan ikimiz için randevu aldık ama uçak bileti henüz almadık. Ne yapmalıyız bu süreçte yardımcı olabilir misiniz?

• Güncellemeleri takip edin diyor ah bir güncelleme ile 1 Kasım öncesine dokunmuyorum dese

• @aysegul yani işte atıfta bulunuyor ama yani eee ? sonuc ?
    "Yani karar gereği oturum kanıtlayın yoksa tasıyacagız" falan demiş olsa anlayacagım ama sadece atıfta bulunup bırakıyor bu da gelen cevapların anlamını havada bırakıyor

• ⭐⭐⭐⭐

@Alpaslan-Alp ilk bültenin açıklanmasına müteakip Ankara’dan mülakat randevusu alan var, excel’den takip edebilirsiniz.

2026 DV Talihlileri Takibi

• Ben de size katılıyorum ama bu konu üzerine de onlarca mail atacak bizimkiler kesin. Bu yolda kapanacak sonrasında.
    @uck, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bir de bir aklıma gelen bir şeyi paylaşmak istiyorum. KCC'ye çok fazla mail atılıyor bu süreçte bizler tarafından,
    "Geçici Oturum" kısmını çok fazla dillendirmesek KCC tarafına daha iyi olur sanki değil mi?
    Belki çıkış yolumuz bu olacak ama, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayalım, son çıkış yolumuzu da kendi elimizle kapatmayalım.

• @uck bu fikre nasıl varıyorsunuz bilemiyorum ama kcc onlarca ülkeden eposta alıyor ve biz mail attık soru sorduk diye dur şunu şöyle değiştirelim demeyecektir fikirlerimizin bir kıymeti olsaydı şu an kimse dosya taşımanın kaldırılmasını desteklemiyorken aniden hemde bülten ortasında bir kanun çıkarıp herşeyi durdurmazlardı yada ankaraya bu ne arkadas dıger konsolosluklar 25k 30k bakarken sen neden 5-8k larda kalıyorsun derlerdı yanı velhasıl bız soru sorduk dıye fıkır falan degıstıreceklerıne ınanmıyorum ama bır cevap ıle alacagımız hızlı aksıyonlarla olumlu sonuclara gıdebılme ıhtımalımız var.Tum talıhlı arkadaslarıma sorunsuz bır surec dılıyorum umarım ınsanları boyle belırsızlıkler ıcınde bırakmazlarda bır acıklama yaparlar

• @Batuhan23 Zaten bu kadar kısa sürede alabileceğimiz tek şey geçici oturum değil mi? 6-8 ay içerisinde kalıcı oturum alamayız ki.
    28 Ağustos'daki son açıklanan kararda "vatandaşlık" yada "oturum" gerekiyor diye belirtildi.
    Bugün geçici oturum alsak, bunu onlara sunsak onlar aksini belirtmedikçe kabul edebilirler çünkü ucu açık ve oturumumuz var mı var.

Ama gelinen noktada yeni bir karar ile sadece önceden sahip olunan uzun süreli kalıcı oturum istenirse o zaman yapabileceğimiz hiçbir şey kalmaz ve Ankara'ya mahkum kalırız. Demeye çalıştığım şey oturum konusunun bu tarafıydı. Geçici diyerek, onların aklına sokmayıp, onun da önünü kapattırmama kısmı.
    Bugün geldiğimiz bu noktada 28 ağustos'daki alınan kararın ana sebebi hepimiz dosya taşıdık ve bunun önünü kapattılar. Elimizde kalan tek şey önümüzdeki süreçte oturum istenirse, geçici oturum almak olacak.
    Aynı gemideyiz, umarım hepimiz istediğimiz vizelerimize sorunsuzca kavuşuruz. 🙏🏼

• @CARL-COX Yeterince sorulursa gruplasip bir acik aradigimizi dusunebilirler. Bizim green card alip almamiz onlara direkt olarak bir yarar saglamiyor zaten, supheli bir durum hissederlerse ugrasmak istemeyebilirler.

• @Batuhan23
    @CARL-COX
    Kesinlikle demeye çalıştığım şey buydu zaten. Herkes bunu açık açık sorarsa, bunu da farkedip, bu kısmında önünü kapatabilirler. Elimizde sadece bu kalacak oturum istenme durumunda.
    Zaten alabileceğimiz tek oturum, geçici oturum şuan için. Kabul edebilirler aksini onlar belirtmedikçe.

Zaten şuan yapacağımız tek şey beklemek ve sürecin nasıl ilerlediğini görmek yakın gelecek için.

• @Batuhan23 yanlıs anlasılmasın herkes aynı soruları sorarak eposta yagmuruna tutsun demek ıstemıyorum ben bır kez bıle eposta yollayıp sormadım bu forumun en guzel yanı paylasımların bır cok kısıye ısık tutması ama hıc sorulmazsada oyle belırsızlık ıcınde beklemekte baska sorun olusturuyor dıyelımkı turkıyeden bır kısı bıle sormadı oturum konusunu dıger ulkelerden soranları nasıl engelleyecegız? hepımız guzel bır haber ıcın can atıyoruz ama ne yapacaklarsa onu yapacaklar ben pek etkımızın olduguna ınanmıyorum

• @CARL-COX

Evet dediginiz gibi bir kisi sorup cevabi foruma atarsa onlarca ayni mailin gitmesini engelleyebiliriz en azindan.

Diger ulkeler icinse maalesef yapabilecegimiz bir sey yok dediginiz gibi.

• @CARL-COX
    Evet kesinlikle, lütfen yanlış anlamayın bende uzun zamandır her gün sadece forumu takip ediyorum. Bir tane bile mail atmadım. Burada hep birlikte paylaşım içinde bulunarak ilerliyoruz ve bu şekilde devam etmeliyiz.
    Yukarıda aklıma gelen şeyi sizinle paylaşmak istedim sadece, elimizdeki kalan son şeyinde önünü kapatmasınlar diye.
    Umarım sürecimiz ilerleyen zamanlarda çok güzel ve istediğimiz şekilde devam eder. 🙏🏼

• Arkadaslar merhaba biz Hnkongtan 23 ekime mülakat tarihi almıştık, fakat asıl talihli eşim ve biz haziran ayında evlendik add applicant yapamadık dosya açtırmak için honkonga mail atıyoruz ama dönüş alamıyoruz. Bu durumda 8 ekime nicolson dan ikimiz için randevu aldık ama uçak bileti henüz almadık. Ne yapmalıyız bu süreçte yardımcı olabilir misiniz?

• @Spectator merhaba benim anladığım şu
    oturum izniniz varmı yok mu bilmiyor.Oturum izninizin var olduğunu düsünüyor ve Dosyanızın nerde olduğunu söylüyor,bankong ise bankong Honkong ise Honkong vb diyor,ve ekliyor
    E mailin sonuna olurda dosya taşımayı düşünürsen 28.agustos kararına atıfta bulunarak oturum şartını hatırlatıyor,yani diyorki oturumun olmayan ülkeye dosyani taşıma. ,muhtemelen bundan sonraki taşıma e maillerinde de oturum belgesi isteyecekler ve var ise sonra taşıyacak lar.nacizane benim görüsüm. @gucarslan daha doğru tespit yapacaktır muhtemelen

• @onuru tabloları okumaya yeni yeni bakıyorum ama neden bu kadar az acaba? çok da red var gibi. Siz olsanız taşır mıydınız? veya bunu benden daha iyi yorumlayabilecek dostlarım tavsiye verebilirler mi? Abu dabi'ye bu case numberı taşırsam şansım var mıdır?

• Selamlar herkese Avukat Remzi beyin videosunda İranlıların greencard görüşmeleri için Abu Dhabi'ye yönlendirildiğini duydum. Bu doğrumudur acaba doğruysa Ankarayı belki biraz rahatlatır ve sıra gelme olanağı sağlanır. Bilgisi olan var mıdır ? Saygılar.

• @aysegul
    Bunu demesine gerek yok kararı göz önünde bulundurun mülakat yeriniz bankok ama bu karara uyarak bankok diyor, yani dosyan orda ama oturum isterler diyor ben böyle anlıyorum yoksa tüm maillerde neden bu karara atıfta bulunuyor karar zaten doğrudan oturum ve vatandaşlık ile ilgili

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |