Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ozanertugrul tamamen aynı durumdayım

• @meral evet , asıl sorun net degiller. Mesela oturum konusunda da , gecici oturum kabul edilecek mı yoksa kalıcı mı isteniyor belli degil. Bazı seyler cok muammada

• ⭐⭐⭐⭐

@gkarasoy, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Imzada ekli excel de bilgilerim var 🙂 zaten baska bi sorun yoktur umarim 🙂

Tamamdır. İlk mesajdaki sorunuza dönecek olursak; UK vatandaşı olduğunuz ve zaten ds260 formunda Londra seçtiğiniz için doğal olarak mülakata orada gireceksiniz. Burada bir sorun yok, yeter ki bültende aktif olun ve Londra mülakat versin (çünkü performansını bilmiyorum).
    E-devletten çıkarılan belgeler dışında diploma aslınızın yanınızda olması ve bir de eğer bir yıldan fazla yaşadığınız diğer ülkeler varsa polis raporlarını temin etmeniz gerekir.
    Expire olmuş GC için mülakatta bir soru gelir mi, deneyimleyen var mı bilmiyorum.
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@armina, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

23 Kasıma randevu aldım. Honkong da randevuya gireceğim ama green card başvurusunu yaptıktan sonra evlendim eşimi eklemem gerekiyor. Honkonga ve KCC mail attım hiçbir şekilde dönüş olmadı bu konuda ne yapabiliriz

Hayırlı olsun.
    Öncelikle imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.
    İmzanızı 👉 buradaki örneğe bakarak düzenleyin.
    Sonra 👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@armina 23 kasım randevu bilgisini ne zaman ve nereden edindiniz acaba?

• @armina 1 Kasım sonrasına randevu verilmesi gerçekten önemli bir detay hayırlı olsun. Oturum istememelerini temenni ediyoruz. (randevu tarihi 23 ekimmiş)

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@armina 23 kasım randevu bilgisini ne zaman ve nereden edindiniz acaba?

23 Ekim olabilir çünkü yeni bülten dün yayınlandı, bir de mail atmış cevap alamamış.

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp olabilir, çünkü bülten zaten cuma akşam yayınlandı, kasım mülakatını öğrenebilmek mucize gibi olabilir bu kadar kısa sürede, bugün zaten cmt 🙂

• @bketcrsur
    Merhaba, genel olarak surec asill talihli uzerinden ilerlemektedir. Asil talihlinin oturum izni olmasi yeterlidir. Dosya tasima asamasinda ise asil talihli disinda bir aile bireyinin x bir ulkeden oturum/vatandasligi varsa transfer talebini buna istinaden de yapabilir. Gecmis senelerde KCC bu sekilde es durumu uzerinden yapilan transfer isteklerini de kabul etmisti. Bu sekilde imkani olan talihlilerin sansini denemesini tavsiye ederim.

• Babamın ailesinde Bulgarlık var; önümüzdeki yaza kadar Bulgaristan vatandaşlığı alıp dosyayı da oraya taşımaya çalışmak ne kadar mantıklı sizce? Diğer opsiyonum sporcu vizesiyle ABD'ye girmek ve AOS. Son olarak da Hong Kong'da oturma izni çıkarmaya çalışmak var.

• @Burak-ÖRÜCÜ

Ayni sorulari dusunuyorum bende. Eger ED Vizesi kabul edip etmeyecekleri belirsiz bu da buyuk risk demek sonucta binlerce lira ve aylarca zaman yatirmak gerekiyor ED Vizesi icin.

• @Batuhan23 Bahsedilen ED Vizesi Üniversite Lisans ve üstü icin kabul edilen bir tür degil mi acaba? Dil Egitimi almak ED vizesine giriyor mu?
    Birde sanırım 3 ay kadar bir vize basıyorlar.

• @Ege-Bey Hayır ödeme işi mülakat alıp ABD'ye giriş öncesi yapacağınız online ödeme. Birde mülakat günü vize ödemesi.

• @Mert-A Söyledikleriniz hepsi zaman alan ve süreç isteyen şeyler. Sizin için en iyisi en hızlı nasıl çözüme ulaşıyorsunuz o seçeneği değerlendirmek. En basit ulaşabildiğiniz ne ise ona kafa yorun ve işlemlere başlayın biran önce.

• @armina İmzanızı hazırlamalı ve biraz daha açıklayıcı bilgi vermenizi bekliyoruz.Hayırlı olsun.

• @iibrahimd Benim bildiğim dil okulu 3 aylık 6 aylık ve 1 yıllık Ed vizesi veriyor Hatta bir kaynakta Muay Thai dersleri içinde ED vizesi alınabildiğini okumuştum. Her 3 ayda bir oturum iznini uzatmak gerekiyor demişti konuştuğum Dil Okulu, Yüksek lisans için daha farklı bir süreç devreye giriyor. Benim bahsettiğim bu geçici oturma izninde çalışma izni yok yüksek lisansta yarım zamanlı çalışma izni de alabiliyorsun demişlerdi.

• Merhaba, CN 700'ün başlarında. Şu an sorgulama yaptığımda dosya durumum hâlen "at KCC" olarak görünüyor.

Bu durum Ankara'nın CN bağlı kalarak mülakat dağıttığı bir senaryoda, Ankara'nın bu ay mülakat dağıtmadığı anlamına gelir mi? Eğer dosyam için mülakat planlanmış olsaydı, bunu şu an görür müydüm ? Yoksa olağan olan ilerleyen günlerde güncellenmesi mi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio hemen güncellenmeyebilir, bülten zaten geç yayınlandı ve hemen haftasonu girdi, mülakat planlansa bile (bence planlamayacak) sistemde güncellenmesi bazen zaman alabiliyor. O yüzden birkaç gün beklemekte fayda var.
    Case numberı; ankaranın ekimden sonra mülakat planlayacağı ilk ayda randevu almaya yakın olanlar olarak 2 seçeneğimiz var, birkaç gün bekleyip caseimiz hala at kcc mi görünüyor ona bakmak veya sabredemeyip kcc ye email gönderip mülakat tarihimizi sormak. Pazartesi-Salı gibi belli olur bakalım, bence dayanamayıp email gönderen birileri çıkacaktır 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@ArdaCan Bu başlığın ilk sayfasında yanılmıyorsam 4.iletisinde bir örnek var zaten.

• ⭐⭐⭐⭐

@earslann sadece kasım yetmeyebilir, 2-3 ay izleyip bir öngörüde bulunmak, öngörünün doğruluk oranını artıracaktır. Ancak bu da zamanın ilerlemesi, alınacak aksiyonlar için geç kalma olasılığını doğurur. Yani çok ince bir çizgi üstünde ilerleyecek herşey. Kasıma mülakat verirlerse, zaten güzel bir sürpriz olur, belki ümitverici bir ilk adım olarak görülebilir, ancak ankara bu, sonra ki 2 ayı pas geçmeyeceğini de bilemeyiz.. Yani sanki en iyisi en azından aralık-kasım ve hatta ocak mülakat rakamlarını bir görmek gibi.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |