Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @BERKE-Güngöroğlu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Merhaba,

Benim sürecim transfer talebi değil, DS-260’ta en baştan itibaren Tiflis’i seçmiştim. Yani başından beri tercih ettiğim konsolosluk buydu. TIKLAYARAK OKUYUNUZ.

Benim sorum şu:
    Benim gibi en baştan Tiflis’i veya başka ülkeleri seçip, dosyası doğrudan KCC tarafından oraya yönlendirilen adaylar da bu yeni kurala tabi olur mu, yoksa bu daha çok transfer taleplerini mi ilgilendiriyor?

Ben (CN 18xxx) ve bir arkadaşım daha (CN10xxx) aynı şekilde taşıma yapmadan direkt en başta tiflis seçtik, bu duruma dair neler söylenebilir sizce? @gucarslan

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet açıkçası hiç bilemiyorum, denemeden bilemeyiz.

• ⭐⭐⭐⭐

@greenlife1 lütfen son 5-10 sayfayı okuyabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@SemihB-0 2040 kişiye sadece mi diyorsunuz 🙂
    Ankarada (geçen cumartesiye kadar sanırım) dosyası işleme alınmış talihlilerden vize sahibi olmuş toplam kişi sayısı 954. Bunun da sadece 612si eu kişisi.
    2040 sayısı, ankarada işlem gören bütün bölgelerden dosyaların tamamının toplam katılımcı(kişi) sayısı. içinde refused, issued, ready vs hepsi var.

• @cembey2012 ben kcc’ye de mail attım mağduruz abi. kim giderirse artık mağduriyetimizi ordan ilerleyeceğiz umarım çözülürse tabi

• @onurfenci başka deneyimli forum kullanıcıları da yanıtlayabilir eğer bilgileri varsa bu konuda, teşekkürler şimdiden

• @onurfenci Biz de atalım,Viyana maillerini eklediniz mi?

• @cembey2012 hayır eklemedim ama yazı olarak belirttim şu tarihlerde planlanmıştı vize mülakatım diye

• Öncelikle yeni uygulama ile oluşan belirsizliğin siz 2026talihlile için bir an önce olumlu bir şekilde netleşmesi dileğiyle. İnsiyatifin konsolosluklara verildiginden yola cıkarak viyana özelinde bir yorumda ben yapmak istiyorum.
    Viyanada ki ekip cok yardımsever ve sevecen insanlar. Umuyorum ki kendi aralarında bir degerlendirme yapıp aksiyon almaya baslayacaklardır. Herkes için hayırlısı olsun. Bugün şer gözüken yarın bin hayır ile kapınızı çalar.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kamile-1 iranlılar ankarada mülakata girmeye devam edecek bu kısmı atlamamak lazım

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci

VNN konsolosluğun planlanmış mülakatların iptal edildiği ve daha sonra mülakat almış talihlilerin kendilerinin bahsi geçen yeni düzenleme dışında olduğuna dair yazışmasına istinaden konsolosluğun tekrar konunun inceleneceğine dair cevabını mutlaka gormuşsunuzdur geçmiş sayfalarda. Sizde bu kişilerden birisiniz imzanıza göre.

Sabırla beklemeli, konsolosluktan yeni gelecek bildirimleri takip etmeli, yapay zeka yerine gerçek talihli deneyim ve paylaşımlarını değerlendirerek sürecinizi sabırla planlamanız yararınıza olacaktır. Yapay zeka da gerçek zeka ve deneyimlerden besleniyor sonuçta.

• Kıymetli yöneticilerimizin hoşgörüsünü rica ederek, bir husus da ben sormak istiyorum. Gecenin ilerlemesi ve günün yorgunluğu nedeniyle istediğim cevapları bir türlü bulamadım arama kısmında. Bizim aile bireylerinin ABD turist var. Ancak case numaramız biraz yüksek. Ben Consular processing yapmayı düşünüyorum. Ama bunu nerde ve nasıl yapacağız, avantajlari ve dezavantajları neler, bir türlü Forum’da bulamadım.. Bana, bununla ilgili başlığı bulmamda yardımcı olursanız çok sevinirim.. anladığım kadarıyla CP yaparsak, case numaramız current olunca mülakata Ankara’da gireceğiz, değil mi ? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Kıymetli yöneticilerimizin hoşgörüsünü rica ederek, bir husus da ben sormak istiyorum. Gecenin ilerlemesi ve günün yorgunluğu nedeniyle istediğim cevapları bir türlü bulamadım arama kısmında. Bizim aile bireylerinin ABD turist var. Ancak case numaramız biraz yüksek. Ben Consular processing yapmayı düşünüyorum. Ama bunu nerde ve nasıl yapacağız, avantajlari ve dezavantajları neler, bir türlü Forum’da bulamadım.. Bana, bununla ilgili başlığı bulmamda yardımcı olursanız çok sevinirim.. anladığım kadarıyla CP yaparsak, case numaramız current olunca mülakata Ankara’da gireceğiz, değil mi ? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Asıl talihli kim ve AoS için Amerikan vizesi var mı?

• @EzgiLera hanım, asıl talihli benim ve hepimizin geçerli ABD vizesi var. Toplam 4 kişiyiz

• Herkese selam,
    Mülakat almamış olup KCC’ye mülakat yeri soran var mı? Benim dün attığım maile bugün dönüş geldi ve mülakat yerim Ankara olarak değişmiş. Başka böyle bir mail alan oldu mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera hanım, asıl talihli benim ve hepimizin geçerli ABD vizesi var. Toplam 4 kişiyiz

Asıl talihli AoS yapabilir ve diğer aile üyeleri Ankara’dan mülakat bekleyebilirler. Asıl talihli siz olduğunuz için aileniz AoS yaparken sizin CP beklemeniz mümkün değil çünkü siz vize almadan onlar alamazlar. Ancak dosya numaranız yüksek olduğu için sadece siz değil, ailecek gidip halledin derim. Çünkü muhtemelen sürecin son aylarına kalacaksınız ve son dağıtımı kaçırma ihtimali var ailenizin CP beklerken. O yüzden başta siz olmak üzere komple ailecek gitmeniz daha iyi olacaktır sizin için.

• @nsercan Değişmiş mi? yazdınız tam anlamadım.

• @sinemmurat39 evet maalesef dönüş Ankara olarak geldi. Viyana’ya taşımıştım dosyamı.

• @nsercan
    Öncelikle geçmiş olsun hepimize, biz de Viyana’ya taşımıştık dosyamızı, size gelen mail şu demek mi oluyor yani ? dosyasını taşıyıp henüz mülakat alamayan her Türk Vatandaşı otomatik olarak Ankara’ya yönlendirilecek.

• @EzgiLera hanım, çok tşk ederim. Bu konudaki deneyimleri okuyabileceğim bir başlık varsa, paylaşırsanız çok sevinirim.. Kolaylıklar diliyorum

Benzer Başlıklar

• 221
  • 153
  • 729
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |