Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Hepimiz için çok büyük bir hayal kırıklığı farkındayım(en çok da CN +8000 olanlar) ama bu yola çıkıp 4-5 ülke gezip sonunda vizesini alan arkadaşlarımız var. Süreç ilerlediğinde bir şekilde bir kapı açılacak veya biz bir yol bulacağız. Ben buna inanıyorum. Dosya numaram görece düşük, durum diğer arkadaşlarımız için daha kritik fakat ne olursa olsun hepimiz elimizden ne geliyorsa yapacağız. Belki şu an hiç düşünemediğimiz yollar deneyeceğiz. Şahsım adına bir yolunu bulabilirsem yine farklı bir ülkeye taşımayı düşüneceğim her türlü. Ankara son çare… Umudumuzu kaybetmek yok..

• CASE.png

Gece gece maalesef kafayı yedim lütfen kusura bakmayın ama 16.000 - 18.000 lerde olan kişiler ankaradan nasıl mülakat almış olabiliyor vizesi basılan bile var 10.000 lere kadar gelmiş görünüyor ben mi yanlış yorumluyorum cevap verebilir misiniz lütfen

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 bugün o haberi ilk okuduğumda aklıma ilk gelen sizin linkini koyduğunuz postunuz oldu.. malesef ve malesef 'ilk aylara bakacağız, duruma göre dosya taşıyacağız' diyen çok talihli olmuştu. Hoş, dosyasını hali hazırda taşımış ve kasımdan sonraya mülakat bekleyenlerden de büyük ihtimalle ikamet veya vatandaşlık şartını karşılamaları beklenecek gibi görünüyor ama neredeyse her şey öngörülemez olunca bu süreçte, tek söylenecek şey; bekleyip göreceğiz..

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Bertan-Sezkek

Çok takılmayın, aşağıdaki durumun bir benzeri yaşanmış olabilir. Asıl talihli yurtdışı bir konsolosluktan, aile üyeleri Ankara’dan almıştır vizesini 😉

https://yesilkartforum.com/forum/post/416688

• ⭐⭐⭐⭐

@Bertan-Sezkek 18k küsür olan aile bireyi viyanadan almış vizesini çocukların vizesini ankara vermiş çok takılmayın daha öncede olan şeyler bunlar. Bütün detaylarını ceacda görebilirsiniz 6 kişilik vize olduğunu bile mesela

• bilgilendirme için teşekkür ederim yoruyorum ama burada 10 - 12 bin sıralara mülakat verildiği hatta vize basıldığı görülüyor whatsapp gruplarında ise bu sene en son 8200 lere geldiği belirtiliyor hangisi doğru sizce kafam karıştı. Bizim numaramız çok ara yerde o da insanı çıldırtıyor maalesef

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Bertan-Sezkek tamam bu ne ifade ediyor sizin için?
    spesifik bir case olabilir NIV kapsamında değerlendirilen. her sene yaşanan bir durum, münferit dosyalar bunlar takılmayın.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Bertan-Sezkek merakınızı "whatsapp gruplarında" sorarak giderebilirsiniz.

• Vay arkadas bu nasil bir sans ben anlamadim. Umarim en azindan hali hazirda tasinmis dosyalari ellemezler.

Butun dosyalari Ankaraya geri gonderirlerse ne yapmak lazim? Benim yani main applicant, turist vizem var ama esim ve oglum (derivative) turist vizesi yok. AOS mu yapmaliyim o zaman esim ve cocugum ne olacak?) Herkese sabir diliyorum bu surecte umarim hersey iyi olur

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@earslann açıkçası önemli olan her zaman ana talihlinin vizesini almasıdır.
    bu yüzden yerinizde olsam kendiniz için AOS ile devam eder, green card aldıktan sonra aile bireyleriniz için de ankara'dan mülakat talep ederdim.
    bu yolu seçerseniz ve aos'unuzu tamamlarsanız benimle özelden iletişime geçin aile bireylerinizin süreci için.
    bol şans.

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

ne zaman dusseniz elinizden tutacağız!
    hiçbiriniz yalnız kalmayacaksınız.

Emekleriniz ve güzel sözleriniz için teşekkürler 🙏🏻

• Bu ileti silindi!

• @gucarslan Cok tesekkur ederim. Sureci boyle yonetecegim ve sizinle iletisimde olacagim

• @ozlemguzel77 Oturumunuzun olmadığı ülkeye gün itibari ile taşıma işlemini kaldırdılar

• sanırım 5bin üzeri icin artık green card imkansız;((((((

• @gucarslan Merhabalar kusura bakmayın whatsapp gruplarını beğenmediğinizi sonradan öğrendim bütün bilgileri artık buradan takip etmeye başlayacağım sizin de dediğiniz gibi bilgi kirliliği olmaması açısından herkese tek tek cevap verdiğiniz uğraştığınız için çok teşekkürler

• @Bertan-Sezkek 2025 için Ankara 8XXX lerde hızlı davranırlarsa mülakat alabilirsiniz

• @Selimdiskaya52 @gucarslan mesela Ankara konsolosluğunun hızının değişme ihtimali var mı tabloya göre iranlılar hala Ankara’da girebiliyor ama diğer ülkeleri kaldırmışlar bu bize pozitif bir etki yaratabilir mi bunun etkilerini ekim kasım gibi görmeye başlayabilir miyiz?

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 153
  • 16399
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |