Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• yenileme basvurusu yapip mulakata cagirilan var mi ? anasayfadan randevu da vermiyor odeme de gozukmuyor , mail attirdi vfs teknik ekibe ama tabi telefondaki arkadaslarin da hicbiseyden haberi olmadigi icin hepsi farkli bisey soyluyor.. bu aralar bu sikintiyi yasayan oldu mu ?

• Ben daha once doldurmustum o kisimlari ve IST8 secmistim. Simdi randevumu yeniledigimde IST1 gorunuyo ancak oncelik kisminda Interview Waiver yaziyor. Tekrardan doldurmam gerekiyor mu acaba?
    Ayrica belge teslim icin odeme yapilan sitede onceden belge alma ve teslim etme icin iki secenek varken suan sadece belge alma icin bir secenek var. O secenekle odeme yapip belge teslim etme de yapabilecek miyim? Yeni surecle ilgili bilgisi olan var mi? Tesekkur ederim simdiden.

• Bu ileti silindi!

• vize yenileme icin basvurup mulakata cagirilan kimse var mi ?

• merhaba, 15 eylül de süresi dolacak vizem için ds-160 ı doldurup vize ücretini (185usd) yatırdım. belge teslimat bilgilerinde ups kargo görünüyor ama gönderim ücretini yatırma ekranı karşıma çıkmadı. bir de randevuyu 17 ekime verdi. belgeleri o tarihte mi göndereceğim?

• @seda-2 merhaba, süreci yakın zamanda yaptığınızı düşünüyorum bir konuda desteğinizi rica edeceğim.
    Temmuz ayında farklı sorular ve ekran çıkmıştı ve bana mülakatsız bir vize için görüşme ekranı açılmıştı. Şimdi girdiğimde ise önce ödeme istiyor. Ödemeyi yaptıktan sonra mı karar veriliyor mülakat olup olmayacağına? Yoksa ödemeden sonra direkt vfs evrak teslim süreci mi belirlenecek?
    Teşekkürler

• Merhaba,
    Vize yenileme için İstanbul ‘dan başvuru yaptım.
    Ödeme adımına kadar geldim ve vize görüşmesinden muaf olmasıyla ilgili bir bilgilendirme almadım.
    Vize kategorisinde en üstte bulunan visitor visayı seçerek ilerledim.
    Doğru adımları mı uyguladım, mülakatsız yenileme süreci böyle mi işliyor?
    Teşekkürler

• Arkadaslar aranizda ayni durumumu yasayan var mi ? Ben application''i kapatip yenisini actim fakat onceden odedigim vize ucretini goremiyorum bir turlu baglanmadi yeni applicatina ve yeniden ucret odeme sayfasi cikiyor. Bu Sorunu nasil hallettiniz acaba? Tesekkurler

• 28 ağustos 2025 tarihinde daha önce aldığım b1/b2 vize süresinin bitiminden tam 12 ay geçmiş olacak. Bu durumda vize yenilemede mülakat muafiyeti kapsamına girer miyim ? Çünkü başvuru yapsam randevu en erken kasım aralık gibi olur yani vize bitiminden sonra 12 ay geçmiş oluyor.

• Merhabalar, mülakatsız vize işlemi için pasaportumu elden Ankara'da VFS Global'e teslim ettim. Yaklaşık 1 hafta oluyor. Bu süreçte vize ile ilgili herhangi bir güncelleme alabilir miyim yoksa en sonunda sonucumu mail olarak atıyorlar? Bir de, bu süreç içerisinde acil olarak yurtdışına çıkmam gerekirse pasaportu elçilikten almak için talepte bulunabiliyor muyum? Bilgisi olan varsa ve aydınlatabilirrse çok sevinirim. Teşekkürler.

• @Yunus-Emre-Teke merhaba, vizemin bitmesine 3 ay var bende yenileme başvurusu yapacağım. Ödeme sayfasına kadar hiçbir bilgi vermiyor mülakatsız olacağına dair. Ödeme yaptıktan sonra randevu alırken mi belli olacak mülakat gerekip gerekmediği? Sizde nasıl oldu işlem. Bilgi verirseniz sevinirim

• @yolculukzamanigeldi Vize kategorisi olarak IST.8 sececeksiniz ve odeme yaptiktan sonra sizi evraklari ups'e teslim edeceginiz randevu tarihine yonlendirecek. En yakin tarihi alip o tarihte evraklari ups'e teslim edeceksiniz.

• @Ny-Tx Ist.8 diye bir secenek yok. 7 ye kadar gidiyor.
    Ve Turkiye Ikametgahli B1/B2 basvurusu 3. secenek gibi

• @mrme12 ilgili yerleri dogru bir sekilde doldurdugunuzdan emin olun, IST.8 cikacaktir

• @Ny-Tx Bu seçenek en başta seçiliyor zaten. Yabi kontrol edilecek bir soru yok bundan önce.

"IST.8- appointments to submit the interview waiver application" seçeneği kaldırılmış

• Merhaba,
    2024 eylül sonu itibariyle süresi dolan vizemi (B1-B2) yenilemek için , 2025 Mayıs sonunda ds160 formunu doldurarak ve gerekli ücreti yatırarak başvurumu yaptım. Yeni sisteme geçtikten sonra kaydımı tamamladım. Fakat şu zamana kadar geçen süre zarfında hiç bir bilgilendirme olmadı. Müşteri hizmetlerinden aldığım bilgi ile randevu almam gerektiği ve mülakat muafiyeti için sorulara cevap vermem gerektiği iletildi. 2028 şubata alabildiğim randevu sonrasında herhangi bir mülakat muafiyeti soruları da görmedim. Bir yerde yanlış mı yapıyorum ? Bilgisi olan varsa ve aydınlatabilirrse çok sevinirim. Teşekkürler

• Merhabalar benimde refused geldi sizce bu bir süreçmidir , iki gün arayla eşim ve kızımda yeniledi ve aldılar amerika vizelerini, bu acaba sistemdeki ilerleyişmi, red almış olsaydım bir mail yada bir sayı olması gerekmiyormuydu kaldıki benim oğlum orada green cardlı ve bende defalarca gittim amerikaya sizce redmi almış oluyorum bilgilendirirmisiniz çok panik oldum bu konuda

• @Heap-Apps yeni sistemden randevu oluşturacaksınız şayet yenilemeyse mülakatsız randevuyu onaylayacaksınız

• @mrme12 Ben temmuz basinda doldurmustum o zaman vardi, simdi degismis olabilir o zaman

Benzer Başlıklar

• 1
  • 13
  • 1011
  • 5
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |