DV2027 Sohbet Odası
-
@T-C-Kubilay-Dikici gerçekten insan belli bir süre sonra alışıyor :) :)
-
@istanbuladami ilk iki seneden sonra HNBS yazısı artık normalleşiyor
-
@T-C-Kubilay-Dikici En zoru da herhalde ilk senedir çok heyecanlıyım günler geçmiyor üniversiteden dolayı geçen senelerde başvurmadığıma pişmanım :(
-
Bu seneki başvurular hangi tarihten itibaren başlayacak ?
-
@Witch-Lilith Ekim ayının ilk haftası başlayıp Kasım ayının ilk haftası gibi bitecek. Seneye Mayıs ayının ilk haftası açıklanacak. Kazananlar için mali yıl 1 ekim 2026 ve 30 eylül 2027 olacak.
-
@istanbuladami DV24 Son curcunaydı vallahi DV23'ü görmedim şahsen DV24'te başladım ben başvurmaya o ilk başvurum çok curcunalıydı mükemmel bir aktiflik vardı ama DV25'den itibaren insanlar kayboldu DV27'yi de heyecanla bekliyorum kendim içinde değilde küçük kardeşim için başvurucağım belki ona çıkar umuduyla baş koyduk bir yola gidiyoruz ^^
-
@nsercan Teşekkürler :sparkles:
-
@Ali_deniz44 Zaten yine öyle olucak hocam Başvuru tarihine yakın 1 ay ve başvurudan sonraki 1-2 ay yoğunlaşıcak kalan bekleme ayları gene millet unutucak gömülücek sonuç açıklanmadan önceki 1 ay ve sonuç açıklandıktan sonraki 1 ay yine yoğunlaşıcak üzülenler kederlenicek kazananlar sevinicek
ha bir de forumla hiç alakası olmadığı halde green card kazandıktan sonra bir anda fırlayıp yılların üyesiymiş gibi mesaj atanları görüceğiz sonra onlarda gidicek
Ve döngü tekrar edicek her sene bu şekilde oluyor aslında bizim DV24'de bahsettiğimiz yıl boyu süren bir heyecan ve mesajlaşma vardı bir kaç ay değil yüzlerce sayfa mesaj oluyordu harbi...
Bu bahsettiğimi DV24 odasına bakarak analyabilirsiniz Toplamda 1500 Sayfa kadar bir mesajlaşma girilmiş. DV26 odasında bunun yarısı bile yok sanırsam... Ama bunun forumlada bir alakası yok. Bence insanların artık umudu kalmadı başvursamda çıkmıyor %1 şans diyerek insanlar kabuklarına çekiliyor artık ben buna bağlıyorum ki haklılarda binlerce insan var takip eden bunu dileyen kaçına çıkıyor ki?
-
@mahmutceliker en zoru değilde en heyecanlısı ilk sene oldu şansıma güvenirim normalde instgramda yapılan çekilişler olsun faizsiz finans kuruşları (eminevim katılımevim vb ) yapılan çekiliştende kazanmıştım dedimki bu senede kesin kazanırım hatta şöyle birşey oldu ben kazanamadım ama iş yerimde başvurusunu dolduğum bir bayan arkadaşımız kazanmıştı ilk senesinde :)
-
2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026 ve şimdide 2027 başvurusu. Artık eski umudum yok. Umarım hayatlarımızı değiştirecek bu fırsata erişebiliriz. Gerçekten gönülden isteyen herkese çıkması ümidiyle...
-
Merhaba herkese 4. Kez kazanamadık eşimle beraber tiktokta gezerken şöyle bir video gördüm bu seneki başvuru ücretli olacak diye varmı aslı astarı acaba
-
@Servet-Koyunci Böyle bir konu vardı. Ama bu sene için böyle bir durum yetişmeyecek gibi duruyor. Başvuruların açılmasına 2 ay kaldı bu süre içinde yetişmeyecektir.
-
@nsercan bir yandan iyi olur sadece isteyenler başvurur diğer yandan bu maddi zorluk içinde o kadar para vermek yorucu olur
-
@T-C-Kubilay-Dikici vay be nasip işte inşallah bu sene beraber kazanırız umutluyuz...
-
@Servet-Koyunci Olsa gerçekten isteyenler için güzel bir fırsat olabilir. Ama dediğiniz gibi 250 dolar başvuru ücreti ve sonrasında ek 400 dolar bizim gibi TL kuru yüksek olan ülkeler için maalesef yüksek bir tutar oluyor.
-
Bu ileti silindi! -
@Servet-Koyunci bu sene daha gelmezde gelecek sene gelir gibi gelsin de 100-200 ne olursa en azından şansımızı biraz artırır.
-
@Servet-Koyunci Çevrem 3 kişi sigaraya yapılan 4tl zammı duyunca kaçak sigara yada tütün içiyor ama gelip başvuru ücretsiz ddiye gc başvuruyor diyorum çıkarsa yapacağın masrafı yada oraya gitsen şu kadar masrafın olur bunları biliyorsun değil mi diyorum bir çıksın bunu sonra düşünürüm bulamazsam gitmem diyor :) ücret ne olur du bilmiyorum şahsen ben 500usd olsa bile verirdim
-
ABD, turistik vize ücretini 185 dolardan 435 dolara çıkardı.... Düşünsenize vizeden red yediğiniz an şu an 17 bin tl çöp oluyor. Cidden yazık
-
@mahmutceliker inş valla yaş geçiyor şimdi güzel bir enerjimde varken gitmek mülakat deneyimlerini okuyorum da 23 27 yaşlarında kazananları okuyunca ne kadar şanslı diyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum