Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @nsercan bir yandan iyi olur sadece isteyenler başvurur diğer yandan bu maddi zorluk içinde o kadar para vermek yorucu olur

• @T-C-Kubilay-Dikici vay be nasip işte inşallah bu sene beraber kazanırız umutluyuz...

• @Servet-Koyunci Olsa gerçekten isteyenler için güzel bir fırsat olabilir. Ama dediğiniz gibi 250 dolar başvuru ücreti ve sonrasında ek 400 dolar bizim gibi TL kuru yüksek olan ülkeler için maalesef yüksek bir tutar oluyor.

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @Servet-Koyunci bu sene daha gelmezde gelecek sene gelir gibi gelsin de 100-200 ne olursa en azından şansımızı biraz artırır.

• ⭐⭐

@Servet-Koyunci Çevrem 3 kişi sigaraya yapılan 4tl zammı duyunca kaçak sigara yada tütün içiyor ama gelip başvuru ücretsiz ddiye gc başvuruyor diyorum çıkarsa yapacağın masrafı yada oraya gitsen şu kadar masrafın olur bunları biliyorsun değil mi diyorum bir çıksın bunu sonra düşünürüm bulamazsam gitmem diyor 🙂 ücret ne olur du bilmiyorum şahsen ben 500usd olsa bile verirdim

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

ABD, turistik vize ücretini 185 dolardan 435 dolara çıkardı.... Düşünsenize vizeden red yediğiniz an şu an 17 bin tl çöp oluyor. Cidden yazık

• ⭐⭐

@mahmutceliker inş valla yaş geçiyor şimdi güzel bir enerjimde varken gitmek mülakat deneyimlerini okuyorum da 23 27 yaşlarında kazananları okuyunca ne kadar şanslı diyorum 🙂

• ⭐⭐

@Atlantis00 aaa bu haberi görmedim bugun iş verenim vize ücretini yatırdım ona da başvuruda bulunuyoruz 185 dolar olarak yatırdım

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@T-C-Kubilay-Dikici Daha sisteme tam düşmemiş olabilir diye düşünüyorum. Meclisten geçmiş yasalaşmış. İnsanın hayallerinin her geçen gün daha da zorlaşması çok can sıkıyor

• ⭐⭐

@Atlantis00 Kesinlikle katılıyorum çok ciddi bir artış %135 gibi bir artış var erteleyenler adına çok üzüldüm

• Merhabalar bu sene ilk defa başvuracağım bu yüzden pek bilgim yok çifte vatandaşım acaba Bulgaristan kotasından başvurabilir miyim vatandaşlığım var ve ailem orada doğmuş ancak ben burada doğdum şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için 🙏😇☺

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan o konu yasadan çıkarıldı ve öyle geçti yani bu seneye yetişir yetişmez durumu değil. Önümüzdeki senelerde yine meclise sunulur mu bilmem ancak her seferinde red ile sonuçlanır diye düşünüyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@Atlantis00 söylenen 250$ ek ücret security deposit gibi olacak bir nevi eğer vize şartları dahilinde kalırsan geri iade edilecek. Red yenen başvurudan alınmayacaktır yani ama kesin detayları işleyişi henüz açıklanmadı diye biliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

1 ekimden itibaren geçerli olacak diye haber vardı, doğruluğunu bilmiyorum. Ayrıca, örneğin b1/b2 için 185$ olan başvuru ücreti yine başvuru aşamasında yatırılıyormuş, integrity fee olan 250$ ise vize onaylanmazsa zaten ödenmeyecekmiş.( Yani çöp olan miktar hala 7.500tl olacak eğer böyleyse) Vize onaylanacaksa o aşamada ödenecek herhalde o detay yok henüz. Veya baştan 485 ödenir, vize reddedilirse 250 geri ödenir gibi gibi.

Ama esas boşluk şurada değil mi, örneğin b1/b2 vize onaylandı ve 250 dolar integrity fee ödendi, e vizeyi ilk kez kullandın, amaca uygun kullandın, süreleri aşmadın(atıyorum 5,5 ay kaldın geldin), suça karışmadın, ceza yemedin vs, ok, e ne zaman geri alacaksın, hemen vermek olmaz belki 10 yıl boyunca 4 kez daha kullanacaksın, o zaman hemen ilk giriş çıkışta geri ödenmesi olmaz, e o zaman 10 yıl sonra mı geri ödenecek, saçma :)) Zaten yabancı bir sitede, vizenin süresinin uzunluğundan dolayı bu 250$ın nasıl geri ödeneceğine dair bir formülü tam olarak bulamadıkları yazıyordu.

• ⭐⭐⭐⭐

@ery

Çeşitlilik göçmen vizesi (diversity visa - green card) kurası sizin kendi doğum yerinize göre yapılan bir çekiliş, ailenizin nerede doğduğu veya nereden göç ettiği kuranın konusu değil. Çekiliş başvuru formunda eksiksiz ve doğru beyan etmeniz gerekiyor tüm bilgilerinizi, kendi pasaportunuzda/kimliğinizde yazan bilgileri girmeniz gerekiyor.

DV2026 çekiliş yönergesini incelemeniz faydanıza olabilir, yeni yönerge henüz yayınlanmadı.

• ⭐⭐⭐⭐

@ery yerinizde olsam bu riski almam çünkü yönergede geçen eğerki kendi doğum ülkeniz çekilişe katılmaya uygun değilse ve ebeveynlerinizin doğum ülkesi uygunsa ancak o zaman ebeveynlerinizin doğum ülkesinden başvurabilirsiniz şeklinde belirtiyor. Özellikle göçmenlik işlemlerinde daha da dikkatli olunması gereken bu dönemde bence böyle bir risk almayın

• @Ekto-Oktan Sonuna kadar okudum, şartlarınız gösteriyor ki en iyi olanı yapmışsınız. Umarım mutlu bir aile tablosu kurar, hafta sonları evinizin arka bahçesinde çocuklarınızla mangal yaparsınız. sizin adınız gerçekten çok mutlu oldum 🙂
    803b209a-025a-4c4d-b144-8ec8b5a3aff4-image.png

• @T-C-Kubilay-Dikici Çok haklısınız. Mayıs ayına kadar birikim yaparım diye düşünüyordum. çıkarsa oraya kullanırım parayı, çıkmazsa çekerim motoru gençliğimi yaşardım diye düşünüyordum 😃

Şuan biraz birikim yapayım. Kışı atlattıktan sonra ilkbaharda veya mayısta motoru alırım diye düşünüyorum.

• ⭐⭐

@mertq motor alacaksanız tavsiyem sezon sonunda almanız olacak ben hep öyle yaptım sezon sonunda fuar öncesinde hem kışa girerken daha uygun alıyorsunuz hemde fuar öncesi yeni modeller geleceği için bayiler yıl sonu hedeflerini tutturmak için çok güzel kampanyalar yapıyor geçen sene euro5 motor yüzünden euro3 elinde olan bayiler süper kampanyalar yapmıştı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |