Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• kanada turist vize ne kadar süreli veriliyor ?

• @ahmetcevdet 10 yil basiyorlar genelde.

• @Nezzst Bu arada update vereyim sorun olmadi bunu yazdiktan bir ay sonra cikti pasaportu burada verdim direkt elden de aldim, soru bile sormadilar bununla alakali.

• @Nezzst tek girişli kısa süreli vize verilenler olmuş. Bu nasıl oluyor ? Herkese uzun süreli verilmiyor mu ?

• @ahmetcevdet keyiflerine gore. Ozel bir durum yoksa 10 yil multiple giris basarlar.

• @Nezzst teşekkür ederim

• Bu ileti silindi!

• merhabalar yakın zamanda kanada vizesine kendi başvurmuş birileri var mı ? bir kaç sorum olacakta.
    Not : hali hazırda 10 yıllık USA ve 2 yıllık schengen vizem var.

• Dostum Ocak ayında eşim ve iki çocuğum için başvurduk.5 gün içerisinde onay geldi. Ocak sonu gibi bir arkadaşım,eşi ve 2 cocugu icin başvurdu onun da yaklaşık 40 gün sürdü. Ben daha önce kanada'ya gidip gelmiştim muhtemelen o yüzden biraz hızlı onaylandı. Senin de Amerika vizen olduğu için can+ diye bir vize türü alacaksın. Maalesef schengen vizelerini sadece onay verirken olumlu anlamda değerlendiriyorlar. Bu bahsettiğim vizede muhtemelen senden finansal bir evrak istemezler sadece genel bilgiler ve formu doldurmamı isteyeceklerdir. Ayrıca sureler zaten şu an çok uzun değil, senin alacağın vize tipinde süre çok çok daha kısa tutulur sen maksimum 1-1,5 hafta içerisinde onayı alırsın

• 11 martta biyometrik tamamlayan esimin hala bekledigi basvuru. 17 nisan itibariyle 37 gundur bekliyoruz. benzer durumda olanlar varsa lutfen paylasin. ayrica yakin zamanda vizelerini alanlar kac gunde tamamlandigini burada paylasabilirse cok faydali olur.

• Kanada öyle. Uzun bekletiyor pasaportu

• Bu ileti silindi!

• Merhaba. elimde DÜNYA KUPASI 2026 2 ADET BİLET mevcut. Maçlar Kanada Vancouver Stadyumundadır

1. maç Avusturya Türkiye maçı 13 Haziran
    2. maç Yeni Zelanda Mısır maçı 21 Haziran

Türkiye maçını izlemek için hemde gezmek için vizeye başvurdum ama sonuç hala gelmedi geleceğine dair umudumda azaldı devretmek istiyorum ilgilenenler mesaj atabilir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |