Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@deebee ben bayağı bayağı başına kakıyorum valla, bak seni götürmemcilik falan çok tatlı oldu, ben keyfini çıkarıyorum :))

• merhabalar, yarın öğleden sonra mülakat tarihimi sormak için kcc’ye mail atmayı planlıyorum. 3k cn ve doyasını bükreş’e taşımış birine 2nl maili atılmış. mülakat tarihimin ne zaman olduğunu sorabileceğim bir taslak atabilir misiniz acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor DV2026 süreci ile ilgili, burası sohbet başlığı.

https://yesilkartforum.com/forum/post/492453

• merhaba herkes kolay gelsin

Lise diploma orij '''Büyükçekmece özel eğitim meslek lisesi''', lise mezuniyet belgesi qr kodlu '''Bakırköy özel eğitim meslek lisesi''' bunu adıyla farklı nasıl yardımcı olabilir misiniz

• @Berke-Bektaş yaş 35 5. Başvuru eşime cıktı başvuruları hep ben yapıyorum bu işlerle ben ilgileniyorum 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@SAMET-AKBAY

Sorunuzu DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor. Arama butonunu kullanabilirsiniz ayrıca, bu konu forumda daha önce konuşuldu. Bol şans!

• Herkese iyi akşamlar, sağlık muayenesi tarihim kesinleşti ve Viyana’ya biletimi alayım diyorum ve ilk yurtdışına çıkışım olacağı için deneyimli forum üyelerine birkaç sorum var.
    1- Yeşil pasaport ile giriş yapacağım Viyana’ya ama sonuç olarak elimdeki pasaport Türk pasaportu ve 22 yaşında bir gencim. Giriş yaptıktan sonra kalıp geri dönmeyeceğimi düşünmemeleri için özellikle dikkat etmem gerekenler nelerdir?
    2- Dönüş biletini kesinlikle Türkiye’ye almak zorunda mıyım yoksa İtalya’ya otobüs tren uçak vs bileti alsam o da işimi görür mü? (pasaporta vize basıldıktan sonra kuzenimi ziyarete italya’ya gideceğim)
    3- Viyana’ya indiğimde orada kalmayacağıma inandırmak için Amerika’ya gideceğimi ve Amerikan konsolosluğunda vize mülakatım olduğunu söylemem sorun yaratır mı?

• @onurfenci
    1- Yeşil pasaport ile bu tarz bir sorun yaşama ihtimaliniz düşük yapabiliceğiniz en iyi şey Pasaport kontrolünde serin olmaktır genel pasaport kontrolündeki memurlar davranışlarınızdan ve şekillerinizden bile şüphelenip sizi sorguya alabiliyorlar ben ilk yurt dışı gezimi 19 Yaşımda Güney koreye yapmıştım ve ilk gezimde çok öz güvenli olmama rağmen sorguya alındım bende travma olarak kaldı artık bugün öyle bir durumdayım ki hangi ülkenin pasaport kontrolüne girsem sebepsiz yere titriyorum deport olucağım diye o yüzden kasmamalısınız

2 - Dönüş biletinizi Türkiye'ye almanızı tavsiye ederim evet italya gibi güzel fikirler hoş olabilir fakat Memurlar bunu iyi görmüyebiliyorlar onlar işleri basit tutmayı seviyorlar Burdan girdi ve doğrudan evine gidicek demek onlar için daha iyi bir referans olucaktır bu noktada riske atmamak için macera aramdan doğrudan Türkiye dönüşlü bir bilet göstermek en doğrusu zaten içeride planlarınız değişirse alındıktan sonra istediğinizi yapabilirsiniz fakat giriş aşamasında bu önemli.

3 - Bu detay aslında dürüst ve güzel bir detay ama bunun makamlar tarafından nasıl karşılanıcağından pek emin değilim ben olsaydım doğrudan turistmişim gibi otel rezervasyonu uçak biletlerini ayarlayıp yeşil pasaportumla giriş yapardım bunun hakkında net sorun olurdu olmazdı yorumu yapamam bunu yaşamadım ve hiç örneğini bildiğim bir durum değil böyle bir şeyi söylemek nasıl etki yaratır bilemem.

Ama temel olarak şunu bilin ki Yeşil Pasaport ile geçiş yaparken tutulmanız çok çok nadir belki soru bile sormayabilirler Yeşil Pasaportlular genelde daha az sorgulanıyor Avrupa seyahatlerinde Bordo Pasaporta kıyasla o açıdan şanslısınız Vize sürecinizde şimdiden başarılar dilerim.

• @onurfenci bir arkadaşıma yalnızca bir soru sorulmuş o da neden üzerinde özel yazıyor diye. o da babasının devlet görevinde çalıştığını ve belli bir süre geçtiği için pasaportu hak ettiğini söylemişti. Ben de soru geleceğini sanmıyorum ama aklınızda bulunsun.

• Arkadaslar ülke bazında talihli sayıları açıklanmadi degil mi? 2.bulten de belki....

• ⭐⭐⭐⭐

@koray2831 büyük ihtimalle 2.bültende açıklanır, şimdiye açıklanması lazımdı zaten. Hatta 1 veya 2 sene önce, yanlış hatırlamıyorsam o senenin ilk bülteninden de 1 bülten önce kazanan verileri açıklanmıştı. Bu sene çok geç kaldılar gibi.
    Hem toplam kazanan sayısı da çok önemli (ve bence sanki en önemlisi o), bunu da öğrenmek yorum yapılabilmesini daha kolaylaştıracak current durumlarıyla ilgili.

• @aysegul Aynen...bu sene neden böyle oldu bilmiyorum ama dediginiz gibi genelde ilk bulten ile acıklanıyordu...bakalım 2-3 haftaya yeni bülten acıklanır muhtemelen

• @onurfenci mülakat tarihi verdi mi Viyana?

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Dosya taşıma işi kapandığına göre 24.000 sırası olan birinin mülakat alması imkansız mı artık?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |