DV2026 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
@betülkya En güzel zamanlarınızda kazanmışsınız, tebrik ediyorum. Çok uzun zamandır deniyorum bir türlü denk gelmedi. Umarım bir gün biz de yaşarız bunu. Her şey gönlünüzce olsun şimdiden :) :)
-
@istanbuladami Çok teşekkür ederim, bazı şeylerin zamanı olduğunu düşünüyorum eşimle hep bunun hayalini kuruyorduk çocuğumuz olduktan sonra kısmet oldu. Umarım sizinde her şey gönlünüzce olur en kısa zamanda kazanırsınız
-
@Berke-Bektaş 30 yaşında, 8. denememde kazandım. Darısı bekleyen herkesin başına :)
-
@Berke-Bektaş 22 yaşında ilk başvurumda çıktı
-
@onurfenci Tebrik ederim. Çok güzel bir yaşta kazanmışsınız.
-
@Berke-Bektaş 7. başvuru, 33 yaş. Hep fotoğrafçıda fotoğraf çektirirdim. Bu sefer beyaz duvar önünde annem telefonla çekti. Onu DV Lottery sitesinin crop uygulamasında ayarladım.
-
@betülkya amin çok teşekkür ediyorum 😇🙏
-
@Berke-Bektaş 3. Başvurumuzda eşime çıktı, 30 yaşındayız
-
Ds 260 formunu kendim doldurmuştum üniversite öğrenim durumunda bölüm adını türkçe yazmışım 2 yerde daha diploma aldım türkçe olarak ve yanına ingilizce yazmışım sıkıntı olurmu
-
@Berke-Bektaş 29 yaşındayım. 2. başvurumda çıktı.
-
@Berke-Bektaş 2. Başvurumda 47 yaşımda nasip oldu. Ocak 2025 de de Turist vizem reddedilmişti. Allah herkesin gönlüne göre versin. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.
-
6.basvurumda, 41 yaşında talihli oldum. Diğer deneyimler için 👇
Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?
-
İlk başvurumda 36 yaşında talihli oldum 🍀
-
- başvurum da 42 yaşımda talihli oldum.
-
- başvuru ve 44 yaşımda talihli oldum, eşim 7de 0 çekti (bunu yazmasam olmazdı) :)))
-
@aysegul Hayırlı olsun 👏
-
@Berke-Bektaş 27 yaşında ilk başvurumda kazandım
-
29 yaşındayım, ilk başvurumda kazandım 🙏🏻
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
- başvuru ve 44 yaşımda talihli oldum, eşim 7de 0 çekti (bunu yazmasam olmazdı) :)))
Ben 10 başvuruda sıfır çekmiştim, eşim sağ olsun 3. de talihli oldu. Onun sayesinde kırkımıza merdiven dayamışken vizemize kavuşmuş olduk :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum