Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @EzgiLera Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Furkan9037

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

• Merhaba, michelin starred restorantlarda aşcılık yapıyorum gastronomi öğrencisiyim en uygun başlangıç alabileceğim eyalet hangisi olur? her şeyin olumlu gittiği tarihte green cardıma kavuşabilirsem*

• ⭐⭐⭐⭐

@teoman-erbey Ankara özellikle ilk aylarda çok yavaş ilerlediği için Ankara'daki mülakata hazırlanan maalesef çok az kişi var forumda şuan. Farklı bir başlık yok, buradan devam edebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 birkaç kişi size şimdi add applicant yapmanızı tavsiye ettiğimiz halde çok istiyorsanız öyle yapın. Add applicant seçeneği kapandığında konsolosluğa bir satır da bunun için yazı ilave etmek zorunda kalırsınız, bu da çok zor değil. Velhasılı kelam, siz bilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Furkan9037 yönlendirildiğiniz excele bilgilerinizi girerek hem katkıda bulunmuş olacaksınız, imzanızdaki güncelleme ile birlikte daha sonra da burada sorabileceğiniz sorulara doğru cevaplar alabileceksiniz, hem de aynı excelde bu sorduğunuz sorunuzun cevabını bulmuş olacaksınız aslında. Süreç hakkında dikkat etmeniz gerekenleri, önerileri vs de yine hem bu başlığı okuyarak, hem de 2025 başlıklarındaki deneyimleri ve süreçleri okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG yaratmaz, bugüne kadar dv vizelerinde instagram hesabının kapanmasıyla ilgili sıkıntı yaşandığını veya bunun mülakatta gündem olduğunu, sorulduğunu vs hiç duymadım. Bundan sonra da olmaz bence. (Öğrenci vizeleri gibi vizelerde sosyal medya hesaplarıyla ilgili yeni düzenlemeler getirdiler, bizlik hiç bir durum yok merak etmeyin, stres yapmayın bunun için). Ankaranın ekimden sonra mülakat planlayacağı ilk ayda büyük ihtimalle randevunuzu alacaksınız, bunun heyecanını ve keyfini yaşayın, bol şans 🙂

• @cembey2012 evet dün öğlen saatlerinde dönüş yaptılar

• @onurfenci Hayırlı olsun,herkesin süreci sorunsuz hallolur umarım.2NL maili için siz onaylama maili gönderdiniz mi?

• @zero hayırlı olsun, sürecinizde başarılar dilerim. 👏👏Bangkok ta mülakata girecek arkadaşlara ışık olması anlamında İstenen evraklar gibi bir mail adınız mı? Paylaşabilirseniz mutlu oluruz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52 mutfak sektörü için eyalet tercihlerinde iş potansiyeli çok farkettirmez her eyalette iş vardır ama kasaba yerine daha büyük şehirleri tercih etmeniz sizin için daha iyi olabilir. Michelin restoranları genelde böyle mi bilemiyorum ama San Franciscoda genelde daha az ödeme yapıyorlar sektöre göre biraz bizimle çalışman senin için bir nimet gözüyle bakıyorlar gibi

• @cembey2012 Excel listesinde mülakat yeriniz Ankara olarak gözüküyor. İmzanızda ise Viyana hangisi doğru acaba güncelleyebilir misiniz.

• @cembey2012 Sağolun size de hayırlı olsun. Mülakat tarihini onaylama konusunu ben de sormuştum, sanırım Viyana konsolosluğu teyitleşmek amacıyla mülakat tarihini onaylamanızı bekledikleri bir mail atıyorlarmış. O maile dönüş yapıp onaylamamız gerekiyormuş.

• @onurfenci Cevabınız için teşekkürler.Forumu oluşturanlara da teşekkür ederim.Hiç bilmeyen biri için ayrıntısı bol olan zor bir süreç, burası sayesinde öğreniyoruz.

• @Emre-Kurtulmuş nereye gidebilirim bilmiyorum mülakat tarihim belli olunca eyalet aramaya başlarım diye düşünüyorum. CN 4XXX lerde herhalde mülakat tarihi alabilirim kotalar dolmadan..

• Arkadaşlar herkese selam 2. Bülten yaklaşıyor 2. Bültende yükselme olurmu yoksa sabit kalma ihtimali varmı?

• ⭐⭐⭐⭐

@yusuf-beyazkaya geçmiş yılların bülten verilerine bakarsanız anlayacaksınız ki, bu işler hiç belli olmuyor. 2023 te 5.700 ile açılmış ve ilk 2 ay aynı kalmış. 2025 te 6000le açılmış ve 3 ay aynı kalmış. Dolayısıyla 7.750 ile başlayan bu sene, yüksek açıldığı için yine aynı kalabilir. Belki az bir miktar artabilir de. 2-3 hafta sonra göreceğiz.
    Bu arada bir de şu var, 2018den beri yılbaşına kadar hep 6-7-8bin bandında gitmiş. Ocak ayıyla birlikte 8-10-12 bandına çıkmış (sadece 2023ocakta 15bin olmuş). Bu da bir bilgi olarak dursun 🙂

• Geçen hafta state.gov'dan mail gelmişti bana. Bu cuma da Bükreş konsolosluğu hangi belgelerin istendiğini, nasıl sağlık mülakatı yapılacağına dair mail attı. Bükreş mülakat tecrübeleri ve resmi sitedeki bilgiler sağolsun zaten aşama kaydettim.

• @yusuf-beyazkaya Aşağıdaki linkte 8 yıllık tablo bulunuyor. Tahmin etmek imkansız gibi bir şey ama fikir vermesi açısından göz atılabilir.

https://yesilkartforum.com/bulten/

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52 bunun için işten ziyade sizin seveceğiniz diğer etkenleri göz önünde bulundurun derim çünkü mesleğiniz gereği sizi eyalette zora sokacak bir durum olmayacak. Yerinizde olsam iklim vs gibi özellikleri dikkate alıp listelerim

Benzer Başlıklar

• 728
  • 642
  • 221
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |