Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!
-
Merhabalar Herkese. Doğru bir başlık mı açtım bilemiyorum, yanlışım varsa kusuruma bakmayın.
Tanıdığım bir saygıdeğer büyüğümüz için çekiliş başvurusu yapmıştık. Fakat soy ismindeki son harf yanlış yazılmış."P" harfi yerine "B" harfi koymuşuz.
Diyelim ki çekilişi kazandı. Bu durumu düzeltebilir miyiz? mail vb. göndersek sorunu çözebilir miyiz?Teşekkürler.
-
@mertq merhaba bir cevap alabildiniz mi
-
@yagmurgunes Merhabalar maalesef hayır.
-
@mertq, içinde söyledi: Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!
Merhabalar Herkese. Doğru bir başlık mı açtım bilemiyorum, yanlışım varsa kusuruma bakmayın.
Tanıdığım bir saygıdeğer büyüğümüz için çekiliş başvurusu yapmıştık. Fakat soy ismindeki son harf yanlış yazılmış."P" harfi yerine "B" harfi koymuşuz.
Diyelim ki çekilişi kazandı. Bu durumu düzeltebilir miyiz? mail vb. göndersek sorunu çözebilir miyiz?Teşekkürler.
Maalesef hayır. Başvuruda yapılan hatalar sonradan düzeltilemiyor ve bunları sonradan görüntüleme şansınız da yok.
Bu hatanın bir sorun yaratıp yaratmayacağına ise konsolosluk karar veriyor, önceden belli olmuyor.
-
@EzgiLera cevap için teşekkür ederiz acaba böyle bir sorunla vizelerini alabilen arladaşlarımız var mı?
-
@yagmurgunes, içinde söyledi: Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!
@EzgiLera cevap için teşekkür ederiz acaba böyle bir sorunla vizelerini alabilen arladaşlarımız var mı?
Forumun arama kısmını kullanarak Superman veya icebroker yazın. Çıkan sonuçlara şaşıracaksınız muhtemelen :)
-
@EzgiLera valla şu cevabı keşke önceden alsaydım içim rahatladı bir nebze de olsa aşırı komikmiş 🤣 çok teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
62
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum