Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@koray2831 kcc den geliyorsa bu bilgi sıkıntı yok bence, sonuçta o tarihte mülakatı var o kişilerin. Buradan teyidini alamadığımız zaman sıkıntı, mesela Ankara için 8xxlü cn’a mülakat tarihi girildi dün, merak edip baktım forumda var mı diye, bulamadım, dolayısıyla teyit edemiyoruz, doğru mu bir yanlışlık mı oldu gibi. Yani, bunların hepsi bence tabi ☺

• @onuru
    Çok teşekkür ederim, ilgili ülkeye gitmeden alabiliyor muyuz acaba ? Çünkü artı bir Schengen ve beraberindeki zorluklar.

• Arkadaşlar merhaba

Dosya taşımayı düşünüyorum fakat taşıyacağım ülkeyi henüz netleştiremedim ve yardımınız gerekiyor. Amerika vizem var fakat herhangi bir ülkede uzun süre kalabilecek vaktim yok. Schengenle uğraşmak istemiyorum. Hangi ülkeden gidip gelerek işlerimi halledebilirim yani süreç veya sonuç kısımlarını o ülkede beklemeyip her aşamadan sonra bi sonraki aşamaya kadar türkiyede dönmek gibi planım var sizce 10 günde 3 gün kalabilecek şekilde gidip gelerek hongkong gibi asya ülkelerinden vizemi alabilir miyim ya da önereceğiniz herhangi bir ülke var mı?

• @koray2831 2NL geldi arkadaşlar dün

• ⭐⭐⭐⭐

@Buse-Demir-0 tekrar gözünüz aydın, 12 ağustosta bülten açıklandığına ve 7-10 gün içinde 2nl emaili beklendiğine göre, süper 👍🏻 bazılarına hiç gelmeyebiliyor, mülakattan 2 gün önce bile gelebiliyor çünkü.

• Herkese merhabalar dün sabah mülakat tarihime sorduğum maile dönüş yaptılar ve mülakat tarihini 16 Ekim’e verdiklerini söylediler

• Benim çekilişteki soyadımla normal soyadım maalesef farklı giren kisi cekilise pasaportumdaki baba soyadımı yazmıs. Mulakat geldikten sonra ben mail atıp onu duzelttirmeyi talep edebiliyor muyum acaba? Cunku sisteme girerken o soyadını girmem gereyo suan formda.

• @onurfenci hayırlı olsun…

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci tebrikler, müsait olduğunuzda imzanızı ve exceldeki bilgilerinizi de güncellerseniz super olur. Sürecinizde kolaylıklar, maraton başlasın 👏

• ⭐⭐

@Aslan-3 selamlar, evet alabiliyorsunuz. Forumdaki ilgili konunun linkini asagiya birakiyorum.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak?_=1755615357823

• @onuru

Teşekkürler iyiki bu forum ve buradaki herkes var🙏

• ⭐⭐

@Aslan-3 rica ederim, bol sanslar simdiden.

• Selam, ben mail aldim ancak maalesef tarih gelmedi. Ya 5000 uzerine mulakatlar henuz dagitilmadi ya da Bangkok'ta bir yamukluk var 🙂
    image.jpeg

• @mhmtkz inşallah Bangkok’ta bir yamukluk yoktur 🙂

• @aktases ben bangkokum 48xx ama hala gelmedi kesin planlama yok bu ay 🙂

• @mhmtkz ne zaman mail atmıştınız ben de bangkok için attım dün aksam bakalım 😕

• @melisbasdurmus dun oglen atmistim

• @aktases insallah 🙂

• @mhmtkz geldi maalesef planlama yok:/

• @melisbasdurmus hmm, o zaman yaklasik 4800 ustune planlanmadı diye anliyoruz...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |