ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@hüseyin ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak içinde söyledi:
merhaba arkadaşlar hepimize öncelikle sabır diliyorum benim sorum bana gelen bu e mail den sonraki adım teşekkürler
Case Was Sent To The Department of State
On December 14, 2016, we sent your case, Receipt Number LINxxxxxxxx to the Department of State for visa processing. You can find general information on Consular Processing by visiting our website at www.uscis.gov . The website will provide information on what to do next, who to contact, and how to inform us of any changes in your situation or address.Siz I-485 basvurusu yaptiniz mi acaba? Yoksa Turkiye'de mi vize alacaksiniz?
-
Merhabalar. Belgeler uscise ulastiktan(5 Mart) 11 gun sonra(16 Mart) islemler baslamistir mektubu aldim(8 Mart’ta baslamis) cok sükür 😊. Iki sorum olacak.
Biometrik gorusme icin ne zaman cagriliriz tahminen?
Alien number ile ID, Driver Licence alma sansim var mi? Tesekkürler, herkese bol sanslar 🙂 -
@crazycells tüm evraklar yollandı evet türkiye den alıcam
-
@crazycells ben 2005 yılında evlendim 2008 yılında deport oldum 10 yıl deport için bekledim yada artık gitmem diye düşündüm baktım tr de durulmuyor 2016 yılında başvuruyu yaptık her adımı attık doldurulan tüm evrakları avukat yolladı dediğine göre konsolosluktan interview bekliyoruz ama kendisi biraz geç dönüyor bana bende size yazmak zorunda kaldım USCIS VE NVC den geçtik şubat 28 de tüm paketi yolladık sponsor evraklarıyla ve 18 gün oldu yollayalı yardımcı olabilirmisiniz avukat yardımcı olmak zorunda bana ama biliyorsunuz bu süreç insanı insanlıktan çıkarır şimdiden teşekkürler
-
son bir sorum daha olacak evraklar tüm yollandı ama sponsor vazgeç e bilir mi iptal etme bir olasılığı var mı çünkü uzun bir süreç yüzünden belki iptal i düşünüyor da
içeri verilen evraklar geri istenme diye bir söz konusu olabilir mi avukat sponsor geri çekemez dedi emin olmak için bunu da yazmak istedim saygılarla -
@bjkamil3365 ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak içinde söyledi:
Merhabalar. Belgeler uscise ulastiktan(5 Mart) 11 gun sonra(16 Mart) islemler baslamistir mektubu aldim(8 Mart’ta baslamis) cok sükür 😊. Iki sorum olacak.
Biometrik gorusme icin ne zaman cagriliriz tahminen?
Alien number ile ID, Driver Licence alma sansim var mi? Tesekkürler, herkese bol sanslar 🙂2-3 haftaya bilgi gelir biyometrik gorusme hakkinda.
Dediginizi, bagli bulundugunuz DMV'nin sitesinden kontrol etmenizi tavsiye ederim.
-
@crazycells tüm evraklar yollandı evet türkiye den alıcam
Anladim, o durumda yanlis konudasiniz. Sorularinizi su baslikta sorabilirsiniz:
-
@hüseyin yakinda mulakat ile ilgili bilgi alirsiniz, eger sponsor imza atip tum gerekli belgeleri size verdiyse bu belgeleri siz surecinizde kullanabilirsiniz. Resmi olarak sponsor belgeleri cekemez ama size sponsor olmak istemeyen birinin sponsorlugunu kullanmaniz da etik olmaz diye dusunuyorum.
-
@crazycells sponsor a ben maddi yönden yardım edeceğim ama o ben daha vize almadan maddi olarak sıkıştığını ihtiyacı olduğunu yani onun için geri çekebilir mi diye yazdım
-
@crazycells sponsor a ben maddi yönden yardım edeceğim ama o ben daha vize almadan maddi olarak sıkıştığını ihtiyacı olduğunu yani onun için geri çekebilir mi diye yazdım
NVC'ye kendi basina ulasmasi oldukca zor olur.
Ama eger sponsor olmak istemiyorsa size bunu soyleyebilir sanirim. -
@crazycells merhaba crazycell benim mülakat tarihim 2 ay içinde gelirmi şuan 24 gün oldu ?
-
@crazycells merhaba crazycell benim mülakat tarihim 2 ay içinde gelirmi şuan 24 gün oldu ?
gelir diye dusunuyorum ama daha da uzayabilir de. Bu surecler kesin olarak suresi olan surecler degil maalesef, su an sadece haber verilmesini beklemelisiniz. Ayrica surecinizi imzaniza tasirsaniz sevinirim, cevap vermesi kolaylasiyor. Bu sekilde onceki mesajlari okuyup nerede kaldiginizi hatirlamam gerekiyor.
-
@crazycells surecinizi imzaniza tasirsaniz sevinirim, cevap vermesi kolaylasiyor. derken genel bölümdemi yazmamı istedin ?
-
@crazycells surecinizi imzaniza tasirsaniz sevinirim, cevap vermesi kolaylasiyor. derken genel bölümdemi yazmamı istedin ?
Yok, kendi profilinizden duzenleyebilecegimiz imzadan bahsediyorum :)
Hemen asagidaki ----- cizgilerinden sonra gorunen kisim, buraya NOA1 tarihi, NOA2 tarihi, I-130 gonderim tarihi gibi bilgileri eklerseniz, bir de IR1/CR1 sureci oldugunu yazarsaniz, soruyu okur okumaz surecte nerde oldugunuzu anlamak kolaylasir :)

-
@crazycells anladım:)) ama benim tüm evraklarımı avukat yolluyor ne yaptıklarından bir bilgim yok sadece bekle diyor benden imzalanacak evrakları istiyorlardı bende imzalayıp yolluyordum işte en son şubat 28 de tüm evraklar NVC postalandı dedi artık konsolosluktan interview bekleyeceksin dedi 24 gün oldu ses cıkmadı bende forumda okunanlara bakarak bekliyorum zaten avukat a attığım mesajlara dönmüyor 7500 dolar da anlaşmıştık 6500 dolar ı verdim verdiğim paraya göre hizmet i görüyorsun ne haldeyim e mail bile atmaya zahmet etmiyorlar bende buradan biraz bilgi sahibi oluyorum sence 1 ay daha sürer mi benim interview bekleyişim teşekkürler tabii gelen görüşmeler göre sizleri bilgilendiricem
-
@crazycells anladım:)) ama benim tüm evraklarımı avukat yolluyor ne yaptıklarından bir bilgim yok sadece bekle diyor benden imzalanacak evrakları istiyorlardı bende imzalayıp yolluyordum işte en son şubat 28 de tüm evraklar NVC postalandı dedi artık konsolosluktan interview bekleyeceksin dedi 24 gün oldu ses cıkmadı bende forumda okunanlara bakarak bekliyorum zaten avukat a attığım mesajlara dönmüyor 7500 dolar da anlaşmıştık 6500 dolar ı verdim verdiğim paraya göre hizmet i görüyorsun ne haldeyim e mail bile atmaya zahmet etmiyorlar bende buradan biraz bilgi sahibi oluyorum sence 1 ay daha sürer mi benim interview bekleyişim teşekkürler tabii gelen görüşmeler göre sizleri bilgilendiricem
Evet, bir ay daha surebilir, ben de beklemenizi tavsiye ederim :)
Avukata o kadar para vermeye gerek yoktu, zaten sureci siz de kendiniz takip edebilirdiniz. -
merhabalar update yapmak istedim green kart surecimle alakali. Ocak 22 de bana USCIS biometrik randevu gondermis ama usps adresime ulastirmamis durum kontrolu yaptigimda ogrendim ve direkt uscis aradim second officer ile gorustum nisan ayi ilk haftasi yeniden biometrik randevu ayarlandi ama yine document ev adresime ulasmamis bana fax gonderecekler.
belge gonderim tarihi: 10 aralik 2018
ulastigina dair uscis ten notice of action i-797C form gonderiliisi: aralik 12 2018
normalde bana ulassaydi biometrik randevum ocak 22 de planlanmisti
Bugun uscis officer ile gorusmeme gore work permitim ve travel document onaylanmis sadece biometric photo ve fingerprints randevusundan sonra bana ulasacak :) -
Form I-765, I-485 ile gonderilecegi icin herhangi bir ucret odemeye gerek yok denmis fakat uscis kendi sitesinde I-765 icin 410$ dolar fee belirtmis. Hangi bilgiyi takip etmek gerekir?
-
@crazycells merhaba boston da bir arkadaşım dediki eşinin facebook ta resmi olmadığından dolayı red almış sizce olurmu böyle bir durum ?
-
@ssergenk ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak içinde söyledi:
Form I-765, I-485 ile gonderilecegi icin herhangi bir ucret odemeye gerek yok denmis fakat uscis kendi sitesinde I-765 icin 410$ dolar fee belirtmis. Hangi bilgiyi takip etmek gerekir?
Resmi sitedeki bilgiyle buradaki ayni zaten, resmi sayfayi tam okumalisiniz; cunku kacirdiginiz ayrintilar var. $410 yazan yerde su cumle geciyor:
Some individuals may be exempt from paying fees. See the form instructions for more information.
I-485 ile gonderilince ucret odemenize gerek olmayacak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum