Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @betülkya En güzel zamanlarınızda kazanmışsınız, tebrik ediyorum. Çok uzun zamandır deniyorum bir türlü denk gelmedi. Umarım bir gün biz de yaşarız bunu. Her şey gönlünüzce olsun şimdiden 🙂 🙂

• @istanbuladami Çok teşekkür ederim, bazı şeylerin zamanı olduğunu düşünüyorum eşimle hep bunun hayalini kuruyorduk çocuğumuz olduktan sonra kısmet oldu. Umarım sizinde her şey gönlünüzce olur en kısa zamanda kazanırsınız

• @Berke-Bektaş 30 yaşında, 8. denememde kazandım. Darısı bekleyen herkesin başına 🙂

• @Berke-Bektaş 22 yaşında ilk başvurumda çıktı

• @onurfenci Tebrik ederim. Çok güzel bir yaşta kazanmışsınız.

• @Berke-Bektaş 7. başvuru, 33 yaş. Hep fotoğrafçıda fotoğraf çektirirdim. Bu sefer beyaz duvar önünde annem telefonla çekti. Onu DV Lottery sitesinin crop uygulamasında ayarladım.

• @betülkya amin çok teşekkür ediyorum 😇🙏

• @Berke-Bektaş 3. Başvurumuzda eşime çıktı, 30 yaşındayız

• Ds 260 formunu kendim doldurmuştum üniversite öğrenim durumunda bölüm adını türkçe yazmışım 2 yerde daha diploma aldım türkçe olarak ve yanına ingilizce yazmışım sıkıntı olurmu

• @Berke-Bektaş 29 yaşındayım. 2. başvurumda çıktı.

• @Berke-Bektaş 2. Başvurumda 47 yaşımda nasip oldu. Ocak 2025 de de Turist vizem reddedilmişti. Allah herkesin gönlüne göre versin. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.

• ⭐⭐⭐⭐

6.basvurumda, 41 yaşında talihli oldum. Diğer deneyimler için 👇

Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?

• İlk başvurumda 36 yaşında talihli oldum 🍀

1. başvurum da 42 yaşımda talihli oldum.
  • ⭐⭐⭐⭐

1. başvuru ve 44 yaşımda talihli oldum, eşim 7de 0 çekti (bunu yazmasam olmazdı) :)))

• @aysegul Hayırlı olsun 👏

• @Berke-Bektaş 27 yaşında ilk başvurumda kazandım

• 29 yaşındayım, ilk başvurumda kazandım 🙏🏻

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

1. başvuru ve 44 yaşımda talihli oldum, eşim 7de 0 çekti (bunu yazmasam olmazdı) :)))

Ben 10 başvuruda sıfır çekmiştim, eşim sağ olsun 3. de talihli oldu. Onun sayesinde kırkımıza merdiven dayamışken vizemize kavuşmuş olduk 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |