Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Bu ileti silindi!

• hergun her saat mail kutuma girip sonra buraya girip birisi randevu tarihi almismi diye bakmaktan,kafayi yiyecegiz. haziran basi dq aldigimizda agustos icin plan kurmustuk en kotu eylul basi oradayim diye , agustos iptal oldugu gibi eylulde iptal olacak, hizlandirma talep ettik doktor yazilarini falan hayir biz degil ankara karar vericek tarihi diye ,umarim cok uzun surmez ,i-130 u beklemek bu kadar koymamisti ya , biliyorduk uzun surecegini ama bu sacma is bizi cok strese sokuyor, uzun olsun ama bir tarih verseler gercekten rahatlayacagiz mesela aralik 10 diye ama hicbirsey yok ne kadar daha boyle bekleyecegiz hic bir fikrim yok , lutfen beni rahatlatirmisiniz , olur falan diye kafana takma diye, psikolok servisine basliyacagim nerdeyse

• Chatgpt ile konuştuk bu randevu mevzusunu, Konsolosluğun çok yoğun olduğunu, finansal takvim Eylül ayında son bulduğu için belki Ekim ayında bir randevu alacağımızı belirtti. Ben biraz bekleme gücü buldum bu konuşmayla, dilerseniz sizde buna inanabilirsiniz. Zaten yapabileceğimiz çok fazla da bir şey yok

• Salı günü bir tercüman arkadaş sürecin neden yavaşladığını konsolosluğa soracak

• İyi günler bu sorun neden kaynaklanıyor?

• @ereneren Hayirli olsun. Tebrikler. Basvuru tarihiniz nedir acaba?

• @Alfa-Centauri sizin ilk Basta yuklediginiz sponsorun geliri mi yeterli bulunmadi ve sonra tekrar mi sponsor buldunuz? Bir de son 3 yila ait vergiyi transkript olarak mi yuklediniz?

• @zeynep1212 evet yeterli bulunmadı daha sonra yükledim onaylandı. Son 3 yıllık IRS Transcript ve son yılın Tax Return yükledim

• @kasaba 2022 Kasım ayı

• Öncelikle herkese merhaba , yenı katıldıgım icin siteyi nasıl kullanacağım konusunda hiçbir fikrim yok umarım dogru yerdeyımdır. biz nişanlım ile yaklaşık 1-2 yıldır çıkıyoruz. bu ay da evlenme kararı aldık ve ben hem abd vatandasıyım hem de burada mavi kartlıyım. Bu yuzden de bu ıslerın nasıl yurudugunu bılmedıgımız ıcın hemen evlenir evlenmez cr1 için başvurmak doğru mu yanlış bir hareket mi onu anlamaya çalısıyorum yanı evlendiğimiz gibi hemen basvurmus olmamız süphe yaratır mı yoksa normal mı karsılanır ? bu surec ve dıger tum surecler nasıl yuruyor?? bir de ı130 ları gonderırken onlıne da nereye gonderecegiz bilen varsa cok yardımcı olur tesekkur ederim .

• @kasım-doğan bir gelişme varmı konuyla alakalı ?

• @brocka3507 bir şey olmaz hemen i-130 formu doldur zaten sürecin en büyük zaman alan kısmı bu aşama. Bu aşamadada uscis hesabına sürekli kanıtlar ekle 15 ay civarında sürüyor zaten karar süreci. Bekleme boş yere vakit kaybetme derim.

• @Alfa-Centauri Yani bu formu ve kanıtları gonderdıkten sonra da gezdıgımız yerlerdekı fotograflar ucak bıletlerı gıbı seylerı ekleme yapabılıyor muyum ??? her ay 2 kere antalya izmir amerika arası uçuyorum kendisini görmek için bunları sureklı olarak guncelleyebılırsem cok daha ıyı olur yani ... ,

Cevap için de teşekkürler.

• Merhabalar, USCIS süreciyle alakalı dosyanızın güncel durumu hakkında bilgi veren bu siteyi kullanan var mıdır? Biz 2 aydır kullanıyoruz veriler güncel gözüküyor gibi ama başka kullanan varsa ve daha detaylı bilgi verebilirse sevinirim. app.trackmyvisanow

• @can-bolatbaş lawfully kullanan birçok kişi gördüm

• @can-bolatbaş en dinamik ve güncel bilgi alacağın yer truckmyvisanow discord kanalı. Bu vize kategorisinden dünyanın çeşitli yerlerinde yüzlerce insan ve süreci tamamlamış adminler var hem sorularına hızlı cevap alırsın hemde uscis şu an hangi tarih başvurularını değerlendiriyor ortalama bilgi edinirsin

• @ıscx Merhaba Kasım bey, dün sordum. İşlemler normal işlediğini, bir aksatma veya yavaşlama olmadığını dediler.
    Aynen bu mesajı bana attı

• Sabırlı olmak en iyisi

• Bu ileti silindi!

• WhatsApp grubu olsaydı daha faydalı olurdu tercüman arkadaş sorularınızı konsolosluğa iletirim dedi çünkü haftada bir iki kez orada mülakata eşlik ediyor ve herzamanki gibi normal yoğunlukta diyor

Benzer Başlıklar

• 1589
  • 3
  • 6
  • 16
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |