Arkadaşlar merhaba,
Eski sistemde 9 yaşındaki kızım ve 13 yaşındaki oğlum için ABD vizesine başvurmuştuk. (Eşim ve benim vizemiz mevcut.) ABD Konsolosluğu yeni sisteme geçince, oldukça meşakkatli ve karışık bir süreçten sonra her biri için ayrı ayrı profil oluşturup randevu aldık ve evrak teslimini gerçekleştirdik (Fsf Global üzerinden).
Yaklaşık 2 haftalık sürecin ardından önce oğlum, sonra kızım için “eksik evrak” gerekçesiyle ret cevabı geldi. Ancak evrakları geri aldığımda, mülakat için randevu almam gerektiğini belirten not gördüm. Konsolosluğu aradığımda, inceleyen memurun bu şekilde uygun gördüğünü söylediler.
Oğlum için Eylül ayına, herhangi bir ek ödeme yapmadan randevu alabildim. Fakat kızım için, evrak tesliminden sonra 24 saat içinde açılması gerektiği söylenen randevu, 3 haftadır açılmadı. Konsolosluğu defalarca aramama rağmen net bilgi vermiyorlar. “Açılması gerekiyordu, neden açılmamış bakalım, e-posta atın, durumu anlatın” gibi yönlendirmeler yapılıyor ama sonuç değişmiyor. Sistem sürekli “hiçbir zaman bulunamadı” uyarısı veriyor.
Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir? Bilgisi olan var mı? Ayrıca sizin çocuklarınızda da (14 yaş altı) benzer bir durum yaşandı mı? Randevular sürekli kapalı mı görünüyor? Sizden de “14 yaş altı çocuklar için randevu alıp gelin” dendiği halde sistemin açılmadığı durumlar oldu mu?
Gerçekten çok karmaşık ve yıpratıcı bir süreçteyiz. Bilgi paylaşacak herkese şimdiden teşekkür ederim.